Arama sonuçları: *

1. W

Logo takılı kalıyor ve boot ekranında bilmediğim şeyler var

Bugün sabah bir sıkıntı yoktu akşam eve geldim bilgisayarı açtım. Logo ekranında takılı kalıyor biraz bekleyince de üzgün emojili ekran çıkıyor. Boot a bakayım bir dedim. Harici hiç bir şey takılı değil sadece tek depolama takılı bilgisayarda da. Bu 2-3 ve 4. Seçenekteki şeyler nedir neden var...
  2. W

servis sonrası da ısı sorunu (laptop)

laptopumu 9 ay önce aldım 22.07.2023 tarihinde de termal macun fan temizliği ve ram takviyesi için servise gönderdim serviste kendi aldığım (grizzly 1gr) termal macunu kullanmalarını istedim baktığım zaman da kullanmışlar sanırım. valorantta servis öncesi 90 derece görüyordum şimdide 90 dereceyi...
  3. W

Acer Nitro 5 servise yollama

Acer laptopum var termal macun fan temizliği ve ram eklenmesi için servise göndereceğim termal macun ve rami ben alacağım . mersinden istanbula göndereceğim. daha önce gönderen var mı hızlı yapıp geri yollarlar mı tahmini kaç günde elime geri ulaşır
  4. W

İşlemci Değiştirirken sorun çıkarmı

.....1a
  5. W

İşlemci Değiştirirken sorun çıkarmı

Sıkıntı yaşamazsın 5500 am4 soket SSD de sata sdd olması lazım performansta artma olur işlemci nesli ve kategori farkı var SSD de de depolama alanın çok olur okuma yazma hızı farkı daha iyi bir SSD ye geçersen farkeder
  6. W

Laptop'a 2 adet 27inç monitör bağlamak

dp girişi yok maalesef sadece hdmi var type c to hdmi aparat aldım çalışmadı başka marka aldım bir de onu deneyeceğim
  7. W

İtopya kargolama nasıl?

1 kulaklık 3 mouse 2 klavye 1 işlemci aldım sorun yaşamadım paketlemeleri güzeldi hepsinin
  8. W

Laptop'a 2 adet 27inç monitör bağlamak

Merhaba acer nitro 5 5600h-3050 modelli laptopum var 1 adet hdmi girişi var oraya bir monitör bağlayabiliyorum. ikinci monitörü nereye bağlayabilirim(monitörler acer 27inç kavisli 165 hz hdmi ve dp girişi var - samsung 27 inç 75hz IPS hdmi ve vga girişi var)
Geri