Arama sonuçları: *

1. P

Çözüldü✓ 5k bütçeli monitör tavsiyesi sunun lütfen

Merhaba arkadaşlar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Maksimum 5 bin tl bütçe ile monitör almak istiyorum. RTX 4060 lı laptobuma hdmi bağlayarak kullanacağım. Oyun ve film için almak istiyoırum. R6 Siege, Cod BO6 gibi rekabetçi oyunların yanında BnS gibi MMORPG oyunlarını da...
  2. P

🔥İndirim Getir Yemek 80 TL ve üzeri 50 TL indirim kodu

Çalıştıııı. Bir döner yerizz
  3. P

30 Bin TL'ye Kadar Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar. 30 bin TL'ye kadar laptop önerisinde bulunur musunuz? BÜTÇE: 30BİN TL
  4. P

32k gaming laptop öneri

ek cevap
  5. P

32k gaming laptop öneri

8 gb Dddr 5 4800 mghz
  6. P

32k gaming laptop öneri

Aynı bilgisayarı aldım. 32 gb ram taktım. Kasadan çıkan ramları elden satabilirim
  7. P

Öneri Max 35k laptop önerisi

hangi ramları taktınız. Link atabilir msiniz
  8. P

Öneri Max 35k laptop önerisi

Bu bilgisayar şuan teknosa mağaza stoklarında 27.500tl. Yanında alacağınız preo ürünlerde de ekstra %30a kadar indirim yapıyorlar
  9. P

Yardım Asus A15 Rtx 4060 işlemci ısısı düşürmemde yardım edin

Forumda ilgili konuyu aradım ama bulmadım. İşlemci frekansını belirli bir seviyeye sınırlandırarak 10 dereceye kadar ısıda düşüş yaşanıyordu. O konuyu bulmamda yardımcı olur musunuz?
  10. P

Asus A15 Rtx 4060 8gb ram önerisi

Arkadaşlar teknosadan rtx 4060 8gb ramlı modeli henüz satın aldım. 2x8gb ram yapmak istiyorum. Acil ram önerisi yapabilir misiniz?
  11. P

30.000 TL Laptop Önerisi

Asus a15 rtx 4060 teknosada 27500tl stokta. Mağaza satış
  12. P

Çözüldü✓ Vatan bilgisayar (28.500Tl) Asus Tuf Gaming A15

Teşekkür ediyorumm. Çok sağolunn 😊 Almaya gidiyorum şimdi
  13. P

Eğer mümkünse ram önerisi yapabilir misiniz?
  14. P

Merhaba. Öncelikle vereceğiniz cevaplardan ötürü teşekkür ederim. Vatan bilgidayarda satılan Asus Tuf Gaming A15 sepette 1500 yl indirimli haliyle (28.500tl)almak mantıklı mı? Ek ram ve ssd slotu mevcut mu? Sonradan kasayı açıp ram eklenildiğinde garanti bozulur mu?
Geri