Arama sonuçları: *

1. omeryilmaz2K

Modding [TWRP]-[J730G] Samsung Galaxy J7 Pro TWRP 3.2.1.1

Sağ ol kral 🫡 3.2.3 kurmaya çalıştım recovery ekranına girmiyordu telefon açılmıyordu, senin twrp işi çözdü. Adamsın.
  2. omeryilmaz2K

❌İndirim Bitti! İyzico Ve Parolapara'dan FC 26 Alımına 3300TL Cashback!

Steamden oyun alırken değil oyunfor'dan steam cüzdan kodu alırken o işlemleri yapacağız
  3. omeryilmaz2K

❌İndirim Bitti! İyzico Ve Parolapara'dan FC 26 Alımına 3300TL Cashback!

Peki aldığımız cashback'i de tekrar steam cüzdan kodu olarak eklemek istersek yapabileceğimiz daha bir şeyler var mı? :D
  4. omeryilmaz2K

Öneri İşlemci Soğutucu Fanı Yok, Fan Tavsiyesi

https://www.gelbura.com/id-cooling-fan-teli-120mm-bracket-kule-tipi-hava-sogutucu-icin-pd-TET79934594760 şöyle bir aparat buldum bir sitede bir fan parası nerdeyse 😅
  5. omeryilmaz2K

Aynı modelin şu halini de https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-hyper-212-dual-sickleflow-2x120mm-argb-led-fanli-cpu-sogutucusu.html gördüğüm için 1 ya da 2 demiştim ama dediğiniz gibi bende arattığımda bu şekilde egzoz fanları çıkıyor karşıma bunları tutturması sıkıntı olur gibi bu...
  6. omeryilmaz2K

https://www.coolermaster.com/en-global/products/hyper-212-led/ Arkadaşta fazladan bu işlemci soğutucudan vardı kargoladı bana ama fanı yok, 1 ya da 2 tane bu soğutucuya göre fan almak istiyorum arattığımda tek başına fan çıkmıyor genelde, yardımcı olursanız sevinirim.
  7. omeryilmaz2K

❌İndirim Bitti! Petrol Ofisi'nden 500 TL'ye Kadar Akaryakıt Puanı Kazanma Fırsatı!

Zaten üyeydim ama evet haklısın petrol ofisini kullanıyorum sürekli zaten pompa görevlileri de sürekli uygulamayı indirtmeye çalışıyordu. En sonunda ısrarlarına dayanamayıp indirmiştim geçen senelerde o zamanlarda ufak ufak veriyordu puanlar. Şirket önemsiyor yani bu uygulama işini, keza yine...
  8. omeryilmaz2K

❌İndirim Bitti! Petrol Ofisi'nden 500 TL'ye Kadar Akaryakıt Puanı Kazanma Fırsatı!

Yani bilemedim bende köylük yerdeyim petrol 15 km mesafede git gel 30 km yoksa bende gider alır gelirdim. Ayrıca böyle bir kampanya vs. yapıyorlarsa belirli bir parasal sınır koymuşlardır herhalde o kadarda değildir. Bi tavan değer vardır ondan sonra daha vermez diye düşünüyorum. Yoksa vahim :D
  9. omeryilmaz2K

@GirayHan çok yüksek meblağlar vermiyor mu kral herkese?? İptal falan etmesinler
  10. omeryilmaz2K

aile fertlerinin telefonlarından, wp'lerinden de yaptım valla garibanın yüzü bir defa gülüyor umarım iptal falan etmezler :peepo1:
  11. omeryilmaz2K

Valla bugün bi win win hissediyordum postu gördükten sonra direkt dedim bana yüksek çıkacak, çıktı da :D Tekrar teşekkür ettik GirayHan'a 1718393941 Sağ olasın. Dizel broadway'im bayram edecek hahahaha :peepokalp:
  12. omeryilmaz2K

500 TL kazandım kral, ne kadar teşekkür etsem az @GirayHan 🙏
  13. omeryilmaz2K

Yardım Türkcell mobil Taahhüt yeniledim ama iptal edicem cayma bedeli çıkar mı ?

Aynen öyle. Ama maalesef Türk hukuk sistemine günümüzde kimse güvenerek iş yapmamalı bence. Şahsen şu an Turkcell ile mahkemeliğim bu konudan dolayı. Superbox ürünlerini kullanıyordum, yaşadığım yerde altyapı yoktu. Neyse altyapıyı bir şekilde bağlattım işte, dedim superbox'ı kapatayım, aradım...
  14. omeryilmaz2K

Yardım Türkcell mobil Taahhüt yeniledim ama iptal edicem cayma bedeli çıkar mı ?

Tam olarak öyle değil o iş maalesef. Ay ay indirim uyguladıklarını beyan ediyorlar ve her geçen ay daha da artıyor cayma bedeli. Ne kadar erken çıkılırsa o kadar az bir bedel talep ediyorlar (GENELDE). Ben de şöyle bir durum yaşamıştım, Vodafone'luydum Türk Telekoma geçtim sonra Vodafone aradı...
  15. omeryilmaz2K

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

Lies Of P'yi bitirecektim, yalan oldu bizim hayaller...
  16. omeryilmaz2K

Çözüldü✓ Intel G3258 için Fan Tavsiyesi

Dediğin gibi Dediğin gibi Snowman m200 iş görür gibi bir tane de termal macun alırım, teşekkürler.
  17. omeryilmaz2K

Teşekkür ederim yorumun için ama şu şekilde kendimi tam olarak izah edeyim isterseniz; öncelikle bu pc için bir fanım yok daha doğrusu vardı eski intel stok soğutucularından ama kronik sorunlarından olan ayak kırılma sorununu yaşadım ve nerdeyse 4 ayağı birden kırıldı yalandan tutuyor plastikler...
  18. omeryilmaz2K

Evet, yapıcam işte bir şekilde ama önce eli ayağı olan bir fana ihtiyacım var.
  19. omeryilmaz2K

farkındayım bunun ama elimdeki böyle bir sistem var işte çalışır az çok iş görür hale gelsin istiyorum yoksa benimde kafamda i74790K işlemci ile bir sistem kurmak vardı ama şu an bir tane 3060Ti'lı hazır sistem aldım. Bunu abime vericem toplayıp.
  20. omeryilmaz2K

Bu elimdeki sisteme OC yapmayı planlıyorum, bu sistem şu anda çalışır halde sadece fan lazım, intel stok soğutucu vardı ayakları kırıldı.
Geri