Arama sonuçları: *

1. Adrienreis

Oyun oynarken bilgisayar kendi kendine reset atıyor.

Satisfactory oynamaya çalıştım ve 17 dakika sonra mavi ekran yedim anlamıyorum gta 5 de sorun çıkarmıyor fakat bu 3 oyunda reset atiyor yada mavi ekran veriyor.
  2. Adrienreis

PSU değiştiremiyorum anakartdan dolayı anakartin güç girişinde 10 pin var ve kasa çok küçük.
  3. Adrienreis

Nedense bahsettiğim oyunları oynarken bilgisayar anlamadığım birşekilde kendi kendine reset atıyor. Sorun yaşadığım oyunlar. Watch dogs 2 Satisfactory Left 4 Dead 2 Cs go Sistem özelliklerim. Amd a10 9700 3.2 ghz 4 çekirdek 4 iş parçağı sayısı 28nm 16 gb ram 2400 mhz Amd radeon r7 graphics...
  4. Adrienreis

Ekran kartı tavsiyesi

Hocam şuanki sistemim 600 tl dahi etmez diye düşünüyorum maks 500 tl satabilirim onboard ekran kartı kullanıyorum
  5. Adrienreis

Ekran kartı tavsiyesi

Teşekkür ederim o adaptörü kullanicağim bütçem 2000 ₺ psu ve anakart tavsiyeniz varmi ?
  6. Adrienreis

Ekran kartı tavsiyesi

Psu yu değiştiremiyorum anakarttan dolayı çünkü modern psular 20+4 pin güç girişi varken benim anakart 10 pin güç girişi var uyumsuzluk sorunu çıkarır diye düşünüyorum.
  7. Adrienreis

Ekran kartı tavsiyesi

Diğer parçalar İşlemci:Amd A10 9700 Apu Anakart:Lenovo 3100 Samsung Evo 860 500 Gb Wd blue 1 tb wd10ezex
  8. Adrienreis

Ekran kartı tavsiyesi

Gtx 1050 ti almayı düşünüyorum. Psu Acbel 180W 80+ bronze. Var yükseltemiyorum anakart`tan dolayı. gtx 1050 ti kullanabilirmiyim yoksa onboard ekran kartını kullanmaya devam`mi edeyim ?
Top Bottom