Arama sonuçları: *

1. G

Linux sanallaştırma hatası

Arkadaşlar ödevim için laptopuma sanallaştırma kurmam gerek ancak sanallaştırma ayarları ve herşeyi tam olmasına rağmen iptal edildi hatası alıyorum ayarları da diğer kullanıcılarla aynı yapmama rağmen. İşlemci 11400h sanallaştırmam da açık diskle alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum ünlem var...
  2. G

OYUNCU LAPTOP SORUNU

soğutucu aldım ancak nitrosense de baktığımda soğutucunun pek işe yaramadığını gördüm o sadece laptopun altında duruyor.
  3. G

OYUNCU LAPTOP SORUNU

servise 2. yollayaşımda bakımlarını yaptırdım. o da dahil 1685056753 1685056937 pil konusunda dediğini pek anlamadım ama darboğaz yaptığını da düşünmüyorum darboğaz yapıcak bir sistemi bir marka neden binlerce üretip satsın ve darboğaz testi de yaptım internet üzerinden herhangi bir darboğaz...
  4. G

OYUNCU LAPTOP SORUNU

Merhaba bundan 10 ay önce vatan bilgisayardan acer nitro 5 an517-54 bilgisayarımı aldım. Ancak fps değerlerim daha düşük sistemlere göre çok düşüktü. İki kere servise yollamama rağmen sorun yok denildi varsa da yazılımsaldır ona biz karışamayız dendi. Lol de arka planda alta almazsam youtube vs...
Geri