Arama sonuçları: *

1. ApostoL

🔥İndirim Game Raider FLUX 115w RTX 5060 | 1TB SSD | 2.5K QHD+ | 300Hz laptop 60999₺🔥

İndirim yok bayadır bekliyorum düşmesini + taksit yok.
  2. ApostoL

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

Türktelekom alt yapısı üzerinden aynı fiyatlara başka iss geçmeyin dostlar rezillik çekersiniz arızanız çözülmez çözülse de tekrar edecek 2006(ttnet) yılından beri türk telekom firmasındayım 2 veya 3 kere problem yaşadım şuan 1 gbps internet kullanıyorum çorum'da gayet iyi çalışıyorlar.
  3. ApostoL

❌İndirim Bitti! 44800₺ Lenovo LOQ RTX5060 Ryzen 7 250 24gb Ram 512gb SSD LAPTOP

Dostum ben tüm testlerini yapıp iade ettim panel çok kötüydü sana öyle gelmemiştir bilemem ama dediğim gibi bildiğin baya baya gölge var kabul edilebilir bir derecede değil aksiyon sahneleri bildiğin flu oluyor kendi sitesinde bile 25ms yazıyor sana panel kodunu attım orda bile 20ms yazıyor 3ms...
  4. ApostoL

Sanırım bana sorun çıkartmadılar
  5. ApostoL

🔥İndirim LENOVO LOQ AMD 7-250 24GB 1TB RTX5060 - 51.499 TL

60hz yapıp denedim halen aynıydı çözüm panel değişikliği, iade, harici bir monitör almak.
  6. ApostoL

Bende şaşırdım zaten dediğiniz panel bu olamaz yoksa 144hz'de 30ms çok sıkıntı yaratıyor dediğim gibi kör olacaktım o derece takıldım bu konulara takılmayan birisi kullanabilir dediğim gibi ama iadeye gönderdim 14 gün iade hakkımız bulunuyor. 1764777568 Merhaba cihazı iadeye gönderdim...
  7. ApostoL

Kırmak ne kelime üstadım sadece gördüklerimi dile getirdim yada ben çok kafayı yoruyorum böyle şeylere kullandığım hiç bir monitörde ghosting e rastlamadım bu bir garip geldi vantage yazılımında aygıtlar bölümünü göremedim size bilgi vermesi için bu modelin ekran panel özelliklerini ekliyorum.
  8. ApostoL

Cihaz bugün elime ulaştı aşırı derecede ghosting var ekranın 25ms olmasından mı kaynaklanıyordur bilemem kör olacağım sanırım iade edeceğim.
  9. ApostoL

❌İndirim Bitti! Rampage Yoru RGB TKL Red Switch Klavye Type-C Plusla 893 TL

Bende düşmüyor [H3 id='Sepetin+kodun+kullanlabilmesi+iin+gerekli+artlar+salamyor.+Sepetindeki+rnleri+ve+koullar+kontrol+edip+tekrar+deneyebilirsin.']Sepetin, kodun kullanılabilmesi için gerekli şartları sağlamıyor. Sepetindeki ürünleri ve koşulları kontrol edip tekrar deneyebilirsin.[/H3]
  10. ApostoL

🔥İndirim 🔥🔥🔥TCL 65C7K 65'' 165 Ekran MiniLED Google TV 🔥55.207,84 TL

OLED 'e yönelin arkadaşlar heleki uzun süreli kullanacaksanız LG harici bu fiyatlarda bakmanızı önermem keşke sony olsada ona yönelseydik..
  11. ApostoL

Bosch ingiliz anahtarı 349₺ 🔥🔥

Çektim 2 tane teşekkürler.
  12. ApostoL

❌İndirim Bitti! Rush RCA818 Trio ATX Oyuncu Kasası 1.857TL

Piknik çantası gibi
  13. ApostoL

❌İndirim Bitti! TCL 65C755 49.999,00TL Son 1 Saat

Aslında size bir yönden katılıyorum bir yönden katılmıyorum şuan en alınacak oled tv LG B4 1.5 senedir dükkanımda her gün 10 saate yakın çalışmakta bir sıkıntı çıkmadı ve donanım hızlandırması LG tvler bu işin piridir, TCL gelirsek c755, c855 serisinden 2 adet tv aldım mini led biri 65 biri 75'...
  14. ApostoL

Sevgilime 50cc motor önerisi

Dostum öncelikle merhaba 2 teker olarak aramıza hoş geldin şimdiden bütçe önemli bu konuda bana kalırsa japon tarafından ilerlemen bütçeni yazarsan ona göre öneriler vereceğim :)
  15. ApostoL

Acer nitro 16 donma sorunu

Bende olmuyor onun için sıfırdan bir 11 home kurman tavsiyem ama dediğim gibi optimusu kullanman için şart benim gibi dışarda kullancaksan :)
  16. ApostoL

Acer nitro 16 donma sorunu

1. Kardeşim merhaba bu sorunu 2 ay araştırdım nvidianın en son driver güncellemesini YAPMAYIN!! Nvidia 556.12(27 Haziran 2024) bu güncelleme sonrasında bu optimus yazılımını bozdu eğer cihazlarınızı advanced optimusta kullanmak istiyorsanız DDU programı ile nvidia yazılımını komple kaldırmanız...
  17. ApostoL

❌İndirim Bitti! Next YE-65GFSG8-QLED 19.999 TL

Arkadaşlar bu gibi televizyonlar öyle karşıma alıyım uber görüntü kalitesi bekleyim denilen cihazlar değildir az çok araştırın iyi markalara yönelin herkesin durumu olacak diye bir şey yok biliyorum ama tv konusunda LG bu işin piridir diğer markalarda bütçenize göre malzeme verir benim kafa...
  18. ApostoL

Amazon Bahar Fırsatları: İndirimli Ürün Tavsiyeleri

Goldsit 'in koltukları da gayet güzel ve sağlam bunu da buraya not düşelim :)
Geri