Arama sonuçları: *

1. H

Anakarta maksimum kaç adet fan bağlarım ?

Arkadaşlar merhabalar. Msi B450 M A Pro Max anakartım var. Şimdi cooler master masterfan sickleflow 120mm argb 3'lü fan setini aldım. Bu fanları anakart üzerindeki sys fan girişine bağladım. Rgb ışıkları da psu dan sata kablosu ile alıyor. Ben buna bir 3 fan daha almayı düşünüyorum. SYSFAN...
  2. H

Çözüldü✓ EKRANA GÖRÜNTÜ GELMEME SORUNU

Aslında bunu söylemeye biraz utanıyorum ama benim gibi bu sorunu yaşayan varsa en azından daha fazla uğraşmasın diye yazıyorum. Şimdi işlemciyi belki tanımamıştır diye düşünüp işlemcimi söküp geri taktım. Sonra pc yi çalıştırdım yine görüntü gelmedi ekrana. Sonra monitörümü biraz kurcaladım...
  3. H

peki sizce yine en son sürüm için mi update yapmalıyım yoksa bir eski sürümü falan mı yüklemeliyim. anakarta ryzen 5000 desteği 2021 yılında yayınlanan bir sürüm ile gelmiş. şu an 2023 4. ayda 2023 3. ayda 2023 2 ayda yayınlanmış yeni güncellemeler mevcut. ben en son olanı 2023 4. ay olanı...
  4. H

ama zaten biosun en son sürümüne güncelleme yapmıştım. daha sonra yeni işlemciyi ve ekran kartını taktım
  5. H

msi b450 m a pro max anakartım
  6. H

Merhaba arkadaşlar, gtx 1650 super ekran kartı ve ryzen 5 2600x işlemci kullanıyordum. Rtx3070 ekran kartı ve ryzen 5 5600x işlemciye geçiş yaptım. Önce ddu isimli programla ekran kartımın sürücülerini kaldırdım ve pc yi kapattım. Ardından işlemciyi ve ekran kartımı yenisiyle değiştirdim. Pc...
Top Bottom