Arama sonuçları: *

1. XFX AMD Radeon RX 7900 XTX (Türkiyenin En Hızlı AMD Kartı)

Comment by 'hamza emir' on the classified ad 'XFX AMD Radeon RX 7900 XTX (Türkiyenin En Hızlı AMD Kartı)'

anladım hocam sizide anlıyabiliyorum düşünürseniz ciddi alıcıyım bilginiz olsun
  2. XFX AMD Radeon RX 7900 XTX (Türkiyenin En Hızlı AMD Kartı)

Comment by 'hamza emir' on the classified ad 'XFX AMD Radeon RX 7900 XTX (Türkiyenin En Hızlı AMD Kartı)'

param güvende veya kapıda ödemeyi düşünürseniz almayı düşünüyorum komisyon ise mesele komisyonu üstlenebilirim
  3. H

7900xtx Chipset Arzalı Ürün Alınır mı Tamir Olurmu

evet olabilir fiyat gerçekten uygun oyüzden sorayım dedim teşekkürler
  4. H

7900xtx Chipset Arzalı Ürün Alınır mı Tamir Olurmu

7900xtx saphire marka ekran kartı gördüm 2. elde 5000 gibi aşırı uygun fiyata chipset arzası var bu arıza giderilebilir mi ve alınan riske değer mi
  5. H

Driver çökmesi amd 6750xt

Teşekürler o şekilde yapacam fakat driveri sil dedim şuande ekrana hiçbir şey gelmiyor
  6. H

Driver çökmesi amd 6750xt

rx6750xt ekran kartı driverim sürekli çöküyor çözemiyorum nasıl çözebilirim driver güncelledim olmadı tekrardan sürüm düşürdüm yinede olmadı neden kaynaklanır
  7. H

Anakart akım koruması

MSI PRO B650M-A WIFI adlı anakarta akım koruması var mı bilginiz dahilinde mi.
  8. H

Rx 6750 ve ryzen 5 7600x

Ryzen 5 7600x ve rx 6750 xt ekran kartına 600w https://www.incehesap.com/zalman-n5-tf-600w-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48266/ bu kasa ve psu yeterlimidir
Geri