Arama sonuçları: *

1. DonYılmaz

❌İDDİA: NVIDIA, RTX 50 SUPER SERİSİNİ SÜRESİZ ERTELEYEBİLİR

Şu haberi tüm platformlara yayin 1 haftaya tr de stok kalmaz. Hatta şuan hazır sistemlerin altında dedikodular başlamıştır. Zannı bile stokları patlamaya yeterli
  2. DonYılmaz

❌İDDİA: NVIDIA, RTX 50 SUPER SERİSİNİ SÜRESİZ ERTELEYEBİLİR

Full yapay zeka yılı olacak gibi 2026. Bir yandan iyi oldu adam gibi oyun arzı yok, ekran kartları desen 3-5 MHz artilip isim degistirilerek aynı şeyi tekrar tekrar satışa koyuyorlardı. Biraz kafa dinleriz
  3. DonYılmaz

Autocad Lisans Key Alınır mi

Yok öğrenci için sıkıntı olmaz ama kâr guden bir yer ise direk program içine entegre edilmiş yazılım var noktasına tespit yapıyorlar. İnternette bu konuda başına gelmiş çok kullanıcı var.
  4. DonYılmaz

Autocad Lisans Key Alınır mi

AutoCAD bilmiyorum ama solidworks yükleyip ticari olarak iş yapmayın sakın direk ip ile tespit edilip telif davası açıyorlar. Ya telif ücretinin tazminatini ödeyeceksin ya da orjinal solidworks lisansı alacaksın şartı koşuyorlar.Autocad de böyle olabilir bir arastirma yapın dikkatli olun
  5. DonYılmaz

🔥İndirim Microsoft, Epic ve Konsollar Tüm Kış İndirimleri Tek Tabloda

listede pc de oynanacak ms oyunları ayrı xbox da oynanacak ayrı listelenmiş, pc platformu desteklenenleri alırsan oynabilirsin
  6. DonYılmaz

GOODRAM 64GB (2x32GB) IRDM RGB DDR5 5600MHz CL30 1.25V PC Ram 30,751TL :'(

Aynı dönemde almışız hocam ama benimki cl30 2x16 Corsair 4800 aldım ben aldıktan sonraki 3-5 ay sonra 4000 kadar düşmüştü. Sonra patriotlar çıktı 3000'ler dedim yakında bedava dagitacaklar nasıl böyle oldu insan şaşırıyor
  7. DonYılmaz

MSI PRO A620M-E AMD A620 AM5 DDR5 6800MHz mATX Anakart 3133TL

Şu tr forumda klişe olmuş söz "bekle fiyatı düşecek" duyunca nedense sinek viziltisi gibi sinirimi bozuyor. İlk olarak beklemen senin zararına çünkü yaşadığın ülke kendimi bildim bileli hep yüksek enflasyonu vardı. İkinci olarak artık dünyada kutuplaşma olduğu için sürekli bir manipülasyona...
  8. DonYılmaz

GOODRAM 64GB (2x32GB) IRDM RGB DDR5 5600MHz CL30 1.25V PC Ram 30,751TL :'(

Ben gece sene 32gb sistemi 30k dizdim hahaha dalga mı geciyonuz
  9. DonYılmaz

❌İndirim Bitti! Nutella Kakaolu Fındık Kreması 1 Kg - 269TL

nutella nasıl yiyonuz buram buram boğaz yakıyor. Glikoz gurmesi oldum ne yesem direk anlık geliyor 1766671825
  10. DonYılmaz

🔥İndirim Microsoft, Epic ve Konsollar Tüm Kış İndirimleri Tek Tabloda

Donanımhaber'de bir arkadaş yapmış çok güzel amme hizmeti yapmış. Böyle bir emeğin heba edilmesi kötü olur diye paylaşmak istedim sayesinde yanlışlıkla steamden Deep Rock Galactic'i 200 lira almak yerine 15 liraya microsoft storedan daha uygun fiyata buldum. LİSTENİN LİNKİ...
  11. DonYılmaz

❌İndirim Bitti! Oldspice 50ml stick 3 adet alimda tane 90 (Amazon)

08.50 Old Spice Wolfthorn Erkekler İçin Duş Jeli ve Şampuan 400 ml 🏷️ 71 TL | 3 Adet alımda geçerli vermişler ama stok bitmiş
  12. DonYılmaz

🔥İndirim Palworld 60TL Microsoft Kütüphane Eklemeli(Arkadaşın yoksa alma)

Tarayıcıdan hola VPN ile bağlan Arjantine öyle kir keyi bir şeyi yanlış yapmış olmalısın
  13. DonYılmaz

Profil fotona tıkla orders sipariş çıkar ordan key talep et
  14. DonYılmaz

Farklı kartlarda dene Ben mesela Bonus sanal Kart ile direk aldım Nays, uption, Vodafone pay, Money pay vs de yapabilirsin sitede sorun yok
  15. DonYılmaz

Oynanır da açık dünya, tame yapma falan olunca sıkılma garantili tabi ben yine de oynarım diyorsan sizin bileceğiniz durum. Ben yorum getirdim sadece
  16. DonYılmaz

Fiyat beşbeles tartışmaya kapalı. Alım adimlarina geçelim. Önce bu siteye git https://www.allkeyshop.com/blog/buy-intravenous-2-cd-key-compare-prices/ Buradan scroll ile aşağı gel enebaya yönlendiren linke tıkla aktarılan siteye oyunu sepete ekle Ardından indirim kod kısmına AKS13 yaz...
  17. DonYılmaz

❌İndirim Bitti! Oldspice 50ml stick 3 adet alimda tane 90 (Amazon)

https://amzn.eu/d/7Z61uGR Toplam 270 lira White water çeşidi de 290 geliyor https://amzn.eu/d/3IBHqtD
  18. DonYılmaz

Okey Nirvana Hot 20'li 199,95 TL

Prezervatif indirimlerimde neden hep mizah bombası patlatılıyor anlamış değilim
  19. DonYılmaz

🔥İndirim Samsung Odyssey G50SF Oled 2K 180Hz 22859TL (Yeni model)

Şu oled teknolojisi artık seri üretime geçmeli fiyatları ucuzlamalı, IPS den gerçekten soğudum gözlerim kanıyor. TN kullanırken solukluk yüzünden isyan ediyordum, IPS geçtim bu sefer de renk doygunluğu yerinde olduğu halde aşırı parlaklığı yüzünden siyahın tonundan yakınıyorum.
Geri