Arama sonuçları: *

1. S

MCDONALD'S BURGER CRUSH KALDIRILDI?

Geri geldi çok mutluyuz. ama artık indirimde vermekte.
  2. S

Mcdonald's oyun konusu

Bugün çıtır soğan veya kahve veriyor. Bedavaya doydum maşallah
  3. S

Türk askeri en çok hangi şehirde?

Herkesin bildiği üzere 800 bin küsür askerimiz var 400 küsürü aktif tam sayıları bilmiyorum bildiğim bu sormak istediğim şey bu askerler türkiye içinde çoğunluğu muhtemelen yani bir savaşta değiliz suriye dışında türkiyedeki askerlerin çoğu hangi şehirdeki üslerde? yani hangi şehirde bölgede...
  4. S

Matematik ödevimi.yapamadım

Matematik ödevim için yardım lazım anlamadım. 143-112 Lütfen soruyu çözüersniz sevinirim 2ikinci sınıfım arkadalr iyi günler
  5. S

Ailem beni zorla bursluluk sınavına girdirtiyor

300 puan falan alacağım tahminen sanayi dışında üniversite gerektirmeyen hangi işler var
  6. S

Sırbistandan türkiyeye nasıl para gönderilir?

ya abi cash istiyordum ben ya.
  7. S

H-Hocam sırbistan diyorum.
  8. S

hocam sirbistan yok sitede
  9. S

Arkadaşlar sırp arkadaşıma bir oyun hesabı sattım ve bana parayı göndermesi gerek. İbanla olmuyor. Nasıl bu adam bana 1 dolar gönderebilir? (Şahıs safe.) Lütfen bana sırbistandan türkiyeye nasıl para gönderilir söyleyin.
  10. S

Fotoğraftaki bir rengi png yapma

o sadece arka planı siliyor. belirli bir rengi silmiyor
  11. S

Fotoğraftaki bir rengi png yapma

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var gerçekten. bu örnek bir fotoğraf. bu fotoğraftaki yeşil yeri nasıl png yani şeffaf yapabilriim?? pc kötü lütfen site adı söyleyin.
  12. S

Discord sunucuyu telefon doğrulaması istemekten çıkarma

4 tane kategori var hepsine baktım bulamadım.
  13. S

Discord sunucuyu telefon doğrulaması istemekten çıkarma

Nasıl anlatacağım bilmiyorum. Sunucuma gelenler telefon numarasını doğrulamak zorundaymış, yanlışıkla sunucumda bu özelliği aktif etmişim. Nasıl kapatılır?
  14. S

24 FPS film ve 24 FPS Oyun farkı

benim bildiğim 60 FPS sadece birkaç film var
  15. S

Okulumu değiştirmeli miyim?

Bende 7ye geçiyorum, durum aynı. Devlet okullarının bütününün aynı, o yüzden her ne kadar görünüşte güzel olsada aynı olduğunu doğrulayabilirim.
  16. S

Bir İnsan Neden Homofobik Olur?

12 Yaşında olduğu için, Hitler sempatizanı olduğu için, zihinsel engelli olduğu için ve Jamie Vardy Phonk editi izlemişliğinden.
  17. S

24 FPS film ve 24 FPS Oyun farkı

Arkadaşlar ben anlamadım. GTA 5 oyununu 24 FPS oynarsan bariz kasma hissedilir. ama filmde haraketli sahnelerde bile 24 FPS olmasına rağmen kasma hissi hiç olmuyor neden
  18. S

YHT valiz'de buna izin verirler mi?

Mesajınızı insan öldürme ve yaralamaya teşvik içerdiği için raporladım, bilginize.
  19. S

YHT valiz'de buna izin verirler mi?

Ne için kullanacaksınız? Kabul edilir diye düşünüyorum.
Geri