Arama sonuçları: *

1. S

Rehber Erazer Deputy 15 P1 MD62764 ÖNİZLEME

Maalesef o kadar detaylı bilmiyorum. Anlayan birisi cevap verirse daha iyi olur. Ama testi şu şekilde yaptım sende yapıp kontrol eder misin dersen yapabilirim.
  2. S

Turbo fan ile tekrar yaptım abi: Sıcaklık değerleri bu şekilde. Sizlerde de aynıysa iade etmiyorum
  3. S

Merhaba, ürünü yeni elime ulaştı ve testleri gerçekleştirdim. Aynı ürünü alıp test yapan birisi karşılaştırıp dönüş yaparsa sevinirim. @Abdullah Hacıgül abi sanırım yarın inceleme videosu gelecekmiş. Sıcaklıklar yapmış olduğun testlerden daha yüksekse iade edeceğim. Eğlence modundaki...
  4. S

🔥İndirim İ5 13500HX 16GB 1TB SSD RTX5050 165Hz Laptop 🔥42.511₺

Bende Game Garaj Slayer X5T-5050 C2 ve Erazer 5060 arasında kaldım dediğini mantıklı geldi bana
  5. S

Ryzen 5 7600 & Asus Dual RX 7700XT 30 Bin TL (gaming.gen.tr)

Paylaşım için teşekkürler hocam satın aldım. Alacak olan arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun
  6. S

🔥İndirim I5 12400F RX 7700 XT Sistem 25.999 TL 🔥🔥

hocam kontrol ettim de işlemci seçiminde 7500f görünmüyor
  7. S

🔥İndirim I5 12400F RX 7700 XT Sistem 25.999 TL 🔥🔥

Darboğa Hocam darboğaz yapmaması için hangi işlemciyi almak gerekiyor?
  8. S

Xbox kardeşliği ile oyun alınır mı?

Merhaba xbox series x aldım. 2. el oyun araştırırken Sarı sitede PlatformTRXbox diye bir satıcıya denk geldim fiyatları çok ucuz Cyberpunk 2077 flan 50 tl den satıyor. Arayıp sordum nasıl oluyor diye. Size hesap vereceğim girip oyunu indireceksiniz daha sonra verdiğim videoyu izleyerek hesaptan...
  9. S

Sistem yükseltme mi yoksa yeni sisteme mi geçmeliyim?

benim anakart bu işlemci ve ekran kartını götürürmü
  10. S

Sistem yükseltme mi yoksa yeni sisteme mi geçmeliyim?

Merhabalar Kral g2 sistem çıktığı zaman aldım bu zamana kadar kullanıyorum. Artık güncel oyunları nerdeyse oynayamıyorum. Sormak istediğim bu sistemin parçalarını güncelleyerek sistemi daha güncel 1080p de rahat oyalanılacak hale getirebilir miyim yoksa satıp güncel bir sistem mi alıyım...
Geri