Arama sonuçları: *

1. erhancan

Çözüldü✓ Power Supply Yükseltmeli miyim?

İçim rahatladı teşekkürler. Ekran kartı gelsin bi furmark testlerini yapayım Eğer yeterli gelmezse yükseltme yaparım.
  2. erhancan

Çözüldü✓ Power Supply Yükseltmeli miyim?

Merhabalar, Sistemimde bazı Parçalarda Upgrade yaptım. Yüksettiğim parça ekran kartı 1080ti yerine 4070ti Super modeli ile değiştirdim. İşlemci: Core i5 13600K Anakart: MSI PRO Z790-A MAX WIFI Ekran Kartı: EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 yerine MSI RTX 4070 TI SUPER 16G GAMING X SLIM WHITE...
  3. erhancan

Çözüldü✓ 20 bin TL İşlemci, Anakart ve Ram Önerisi lazım!

Kasa seçimimi Xigmatek Aquila 'dan yana kullandım hem görünüşü güzel ve anakart 'ın yatay şeklinde durup ekran kartının yamulmasını engelliyor. Fiyatıda uygun öneririm.
  4. erhancan

Epey bi araştırdım ve en mantıklısı önerdiğiniz sistem oldu dün siparişini verdim bekliyorum bu sisteme uygun kasa tavsiyeniz var mı?
  5. erhancan

Hocam İntel Sistem düşünüyorum. AMD 'den artık bıktım.
  6. erhancan

Merhabalar arkadaşlar Toplamda 20k aşmayacak İşlemci Anakart ve Ram gerekiyor. İntel Sistem olmalı AMD düşünmüyorum. Elimdeki Parçalar; MSİ MAG A600DN Güç Kaynağı Evga GTX 1080Tİ Ekran Kartı Sistem Photoshop ve Tarayıcı uygulamaları ile kullanılacaktır. Elimdeki parçalara göre öneri...
  7. erhancan

Tasarım için Ekran kartı yükseltmek istiyorum nasıl bir kart almalıyım?

Ben örnek olarak vermiştim 2.el 4000 TL ye kadar önerilere açığım bu bilgisayarda sadece Photoshop ve İllustrator programı kullanıyorum ekstra olarak başka bir sistem toplayacağım zaten ilerde şimdilik idare etsin diye almam gerekiyor
  8. erhancan

Tasarım için Ekran kartı yükseltmek istiyorum nasıl bir kart almalıyım?

Merhabalar eski bilgisayarıma biraz yükseltme yapmak istiyorum şu anda GTX 960 2G ekran kartım var. Photoshop ve illustrator programında kasalar oluyor. 2. El 1080 ti düşünüyorum. Bütçem 4000 TL Oyun vs oynamıyorum kullandığım programlar da sıkıntı yaşatmayacaksa AMD de olabilir.
  9. erhancan

Çözüldü✓ İşlemci ve Ekran Kartı için Termal Macun ve Termal Pad önerebilir misiniz?

MX-4 olabilir evet peki Ekran kartı için termal pad nasıl seçmek lazım bide ürün öneriside lazım
  10. erhancan

Çözüldü✓ İşlemci ve Ekran Kartı için Termal Macun ve Termal Pad önerebilir misiniz?

Sıvı metal sıkıntılı o yüzden garanti macun arıyorum.
  11. erhancan

Merhabalar, İŞLEMCİM 5700X Ekran Kartım MSİ Suprim X 3070 ti Yaz bakımı yapıcağım temizlik vs. Hazır yapmışken macun ve pad de değiştiririm dedim. Termal Pad olarak ne almalıyım? Bide farklı boyutlarda ve kalınlıkta almam lazım sanırım yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Bütçem 500 TL...
Geri