Arama sonuçları: *

1. U

Fenerbahçe Galatasaray maçını nereden izleyebilirim?

Linki banada atarmısın
  2. U

Pc açılırken fanlar dönmüyor ve ışıklarıda da yanmıyor

Bilgisayarı kapalıyken açınca ilk başta kasanın önündeki fanlar ve eksos fanı dönmüyor böyle 3 saniye çalışıp gücü gidiyor ve ışıkları yanmıyor 1 bazen 2 kere kapatıp açınca çalışmaya başlıyor neden olabilir
  3. U

BF1 de sahneler çok kötü görünüyor kasıyor gibi

Bf 1 oynarken oyunda bazı çalılar ve sular titreşiyor ve sinematik sahnelerde görüntü çok kötü bunu nasıl düzeltebilirim ?
  4. U

❌İndirim Bitti! Fiyat Performans ürünü TWISTED MINDS 27 2K 165HZ 5600TL

https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y27-30-27-165hz-0-5ms-mprt-freesync-oyuncu-monitor.html öneririm alacak varsa
  5. U

GAMEPOWER ravadin kasa!!!!

arakdaşlar gamepower ravadin kasam var rx6750xt ve r5 5600 kullanıyorum ama kasanın ön tarafını takınca sıcaklıklar baya artıyor sökünce düşüyor yarı mesh ama genede ısınıyor sonradan ilave 1 tane fan takmama rağmen sınıyor bu kasanın ön tarafı için ne yapabilirim açık kullanmak istemiyorum içi...
  6. U

R5 5600 ısınma sıvı soğutma almalımıyım

r5 5600 kullanıyorum stock fan ile BF 2042 oynarken sıcaklık 93 dereceleri gördü sadece lol oynarken bile arkada discord oluyor ama işlemci 80 derece oluyor bir sıkıntımı var yoksa havaların ısınmasıyla sıvı soğutma zorunlu bir hale mi geldi
Geri