Arama sonuçları: *

1. B

Amerika’da lise okuyorum [soru cevap]

@robin kral, kimse kimseye bişi anlatmak zorunda değil evet, ama instadan istek atıp yazmak zor değil **, bu amerikaya gelen bütün ergenler niye böyle bencil oluyor anlamış değilim **. Burada bana yardım eden bütün yaşıtlarım amerikali ve latinoydu, Okulda Türk var, Türk olduğumu biliyor daha...
  2. B

Amerikayan liseleri nasil

Selamun aleyküm arkadaşlar, okula başlayalı 7 gün oldu. Tam hayal ettiğim gibi değil ama güzel. Zorbalik yok. Güzel bence
  3. B

Hocam diziler kelime için iyi oluyor, İngilizceyi tane tane ve akıcı konuşan bir dizi seçmeniz gerekmektedir. Brooklyn 99 diye bir dedektif dizisi var mesela, ben onu izleyerek baya geliştirdim. Bol bol turkce altyazili dizi izle. Yabancı arkadaşlar edin, dili konusman lazim.
  4. B

attim reis, w.borann_
  5. B

Kursa para verme bir boka yaramıyor, bak biz ingiltereden pandemi yüzünden döndük, ingilterede 1 yıl kaldık, 1 ay okula gidebildim. Şimdi amerikaya taşındık. Ingilterede İngilizcem 0 di, bu okul için kötü bir durum, dalga gecenler oluyor. Ben amerikadayim İngilizcem gayet iyi çünkü gelmeden once...
  6. B

Dostum ingilterede 1 yıl lise okudum, liseler super. Her hocanın farklı sınıfı var, sen siniflara gidiyorsun. Belirli dersler seçiyorsun. Ama sana büyük ihtimal sectirmeyecekler, sana bir rehber öğrenci verecekler, sen onla gezeceksin, onu takip edeceksin, o sana yardımcı olacak, sana onun ders...
  7. B

Instagrami falan var mı sende
  8. B

robin naber, amerikaya geldim suan. gecen kayit islemleri icin liseme gittim, devasaydi ayni filmlerde ki gibi. ortami merak ediyorum sadece, ne yapmam lazim sence bana oneri verebilir misin, ortama girebilmek icin falan, bu arada instagramini verebilirsen cok sevinirim dostum.
  9. B

valla reis bugun okuldan geldim kayit islemleri icin, okulun ici devasa zaten. ayni filmlerde ki gibi. yaz okulundan dolayi bazi ogrenciler falan var icinde zaten, basketbol kursu falan. burada okullarda spora baya onem veriyorlar onu anladim ben. bir tek okul ortamini merak ediyorum artik iste...
  10. B

Merhabalar amerikaya 1 ay önce falan ailecek geldik. 15 yaşındayım. Burada lise 2 ye gidicem. Ama ne yazıktır ki okullar yaz tatilinde. Aşırı merak ediyorum. Amerikada lise ortamı nasıl, yaşayanlara soruyorum. Filmlerde ki gibi mi, ortam nasıl. Ne yaparsam ortama girerim. Bu arada dilim iyi
  11. B

hocam selamlar, bende ağustos gibi gelicem virginia eyaletine, 15 yaşındayım. Herhalde orda 10.sınıf olucağım. Sence amerikan liselerinin filmlerle alakası var mı? yoksa filmler biraz abartı mı? ayrıca dilim fazla yok zorbalığa uğrar mıyım sence.
Geri