Arama sonuçları: *

1. karahasatkayn

Çözüldü✓ Anakart değiştirdim TPM nedir ?

Yeni işlemcilerde TPM modu var. BIOS > Advenced settings' den kapatmayı deneyin.
  2. karahasatkayn

formattan sonra renkler bozuldu

Laptoplarda ekran ayarlarını işlemciden ayarlayabilirsiniz. AMD'nin kendi yazılımından düzeltmeyi deneyin.
  3. karahasatkayn

Sistemim ne kadar eder?

Hocam ben de öyle düşündüm bi an ama piyasa aşırı değişken o yüzden böyle bi fiyat biçtim.
  4. karahasatkayn

Windows 11 lisans key

Elinde Windows 10 anahtarı(Ya da sağlam bir Windows 7 anahtarı) varsa kullanabilirsin.
  5. karahasatkayn

Minecraft mod paketi önerisi

Bedrock'mı yoksa Java'mı.
  6. karahasatkayn

Windows 7 Home Basic Lite mi daha hızlı yoksa Windows 8.1 SL'mi

Eğer güncel kalmak istiyorsan Windows 10 SL kullanabilirsin. Çünkü artık çoğu uygulama iki işletim sistemine de destek vermeyi yavaş yavaş bırakıyor.
  7. karahasatkayn

Sistemim ne kadar eder?

Teker teker sıfır almaya kalksak sistem kasa + güç kaynağı hariç 17.850 TL yapıyor. Çok fazla yıpratmamışsan en az 15.5K - 16K(Bana göre) sı vardır.
  8. karahasatkayn

Çözüldü✓ Toshiba bilgisayarımda sürekli mavi ekran alıyorum

Dostum teşekkür ederim. Sayende yazılımsal olarak sıkıntım kalmadı ayrıca donanımsal olarak RAM lerde sıkıntı olduğunu buldum.
  9. karahasatkayn

Motosiklet Kullanırken bu işaret'in anlamını bilen var mı?

Arabalarda karşıdan tanıdık vs. görünce selektör atmak gibi,"Merhaba, İyi günler" demek olabilir.
  10. karahasatkayn

Windows loader kullanılır mı?

Buradan zip dosyasına bak içinde gereken kodlar var. Loader kullanmanı önermem. Eğer kodlar işe yaramadıysa en son çaren olsun. Bi sıkıntı olursa yaz yardımcı olmaya çalışırım.
  11. karahasatkayn

Çözüldü✓ Toshiba bilgisayarımda sürekli mavi ekran alıyorum

Öncelikle merhabalar. Biliyorum bilgisayarım çok eski ama ardı ardına bu kadar mavi ekran vermesi bence mantıklı değil. Bilgisayarı normal bir şekilde açarsam Windows yükleme ekranında bilgisayar kendini kapatıyor ve yeniden başlıyor. Bu sorunu şimdilik bilgisayar açıldığı gibi BIOS menüsünde...
Geri