Arama sonuçları: *

1. BEYREK

Yardım Hangisini alırsınız yardımınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar bütçem 10k civarında iki model aradında kaldım sizden yardım rica ediyorum Asus Tuf Gaming VG27AQ5A 27 Inç 210Hz 0.3ms 2k Qhd Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör https://app.hb.biz/F5c5xQvnjhun MSI 27" MAG 274QRFW 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT RAPID IPS 180HZ 1MS FREESYNC...
  2. BEYREK

Monitör için tavsiye

Bu ilk attığında güzel gerçekten fp ürünü teşekkürler kardeşim bu benim attığın monitör nasıl sence bide bende nb f80 monitör standı varda olur mu diye onada bakıyorum
  3. BEYREK

Monitör için tavsiye

Arkadaşlar merhaba 10k çivarında monitör arıyorum genelde fps hikayeli oyunlar vs oynuyorum tavsiye edebileceğiniz model varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bir model buldum bunuda yorumlarsanız sevinirim alınır mı. MSI 27" MAG 274QRFW 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT RAPID IPS 180HZ 1MS FREESYNC BEYAZ...
  4. BEYREK

2000 - 3500 arası klavye

Merhaba arkadaşlar genel olarak oyun oynuyorum klavye fazla ses çıkarmazsa sevinirim numlock tarafı olmasada olur Atack shark x68 tarzında da olabilir Atack shark x68 sizce nasıl Yardımlarınızı rica ediyorum
  5. BEYREK

Tavsiye bilgisayar

Selamun aleyküm, Bu sistemi itopya üzerinden 27k ya topladım. Konuya daha hakim arkadaşların tavsiyelerini rica ediyorum. Bu sistem kötüyse bile söyleyip sonrasında bildiğiniz hazır sistemler varsa beklerim. Bütçeö 25-30k arası yalnızca kasaya ihtiyacım var diğer donanımlar bulunuyor. İyi...
  6. BEYREK

KLİMA ÖNERİSİ!!!!

sence 12000 bütün evi soğuturmu odalar çok büyük değil ev 2+1
  7. BEYREK

KLİMA ÖNERİSİ!!!!

Merhaba arkadaşlar klima alacağım fakat yardımlarınıza ihtiyacım var 2 model arasında kaldım fakat ondan önce bir kaç bilgi vermek istiyorum. Klimayı oturma odasına takacağız fakat diyer odalarında soğutmasını istiyoruz marka olarak bu ürün gayet iyi fakat diyer daları soğuturmu diye bir...
  8. BEYREK

40K BİLGİSAYAR TAVSİYE

Merhaba arkadaşlar arkadaşım içi pc dizeceğiz 40k bütçemiz var total olarak monitör, kasa ekipman vs buna göre bana kasa önere bilir misiniz monitörde önere bilirseniz çok yardımcı olursunuz., monitörü kavisli istiyor :) ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
  9. BEYREK

Yardım 20k TELEFON ÖNERİSİ

Honor 200 e bakıyordum şuanda güncelleme desteği çok etkiler mi bitiyor bile olsa alınır mı. 1747474049 Gb olarak 512 lazım bana s24 128 var galiba fiyat olarakta 25k 128i gb çeksek dahada artar fiyatı
  10. BEYREK

Yardım 20k TELEFON ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar 20k bütçem var, hafif esneme payım var. Kamerası önemli benim için, oyun vs fazla oynamıyorun donma, kasma, takılma vs olmayan varsa önere bileceğiniz yardımınızı bekliyorum.
  11. BEYREK

Çözüldü✓ HyperX Quadcast S ile 2 farkı

Çok teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için çok işime yaradı.
  12. BEYREK

Çözüldü✓ HyperX Quadcast S ile 2 farkı

Merhaba arkadaşlar bu iki ürünün arasındaki fark nedir birisi daha yeni çıkmasına rağmen neden daha ucuz 2 versiyonu olması ve daha gelişmiş olmasına adına da diyorum yorumlarınızı merak ediyorum. https://www.trendyol.com/hyperx/quadcast-s-rgb-mikrofon-siyah-profesyonel-p-59415170?boutiqueId=61...
  13. BEYREK

OBS KARE ATLAMASI FPS DÜŞÜŞÜ

Merhaba arkadaşlar yayın açıyordum önceki zamanlarda yeniden açmayı planlıyordum, Obs kayıt alıp bakayım dedim kasma donma vs varmı diye ben oyun oynarken hiçbir problem yok, ama obs atlanılan kareler çok fazla fps düşüşü çok yardımcı olabilirseniz sevinirim bu sorunu çözmem için. Sistemimde bu...
  14. BEYREK

Yardım HOPARLÖR GÖZÜKMÜYOR

baktım tektek denedim hepsinde ama pc de gözükmüyor hoparlör
  15. BEYREK

aynen hem usb hem jak girişi var jak girişi olanı yeşil yuvarlağa taktım kasanın doğrumudur acaba usb yide rastgele birine taktım kasının arkasında
  16. BEYREK

Merhaba arkadaşlar idarelik olsun diye bu hoparlörü aldım. https://www.trendyol.com/talon/bilgisayar-hoparloru-led-isikli-rgb-laptop-pc-uyumlu-1-1-speaker-p-288466695?boutiqueId=61&merchantId=117925 Işıları vs geldi ama pc de gözükmüyor driver güncel yardımcı olabilecek var mı acaba. Ek olarak...
  17. BEYREK

YENİ SSD WİNDOWS BİOS

Yeniden kurulumda yapabilirim ama herhangi bir şey istermi windows yüklü usb vs
  18. BEYREK

YENİ SSD WİNDOWS BİOS

Merhaba arkadaşlar yeni ssd aldım, şuanki ssd'mi çıkartıp yeni geleni takacağım. Windows komple gidip BİOS ekranında kalırmıyım,tekrardan windows nasıl kurabilirim usb siz.
  19. BEYREK

Çözüldü✓ SSD ÖNERİSİ 1 TB M.2

Çok teşekkürler vakit ayırdığınız için.
  20. BEYREK

Çözüldü✓ SSD ÖNERİSİ 1 TB M.2

Bazı alıcılar yoruma anakart modellerinde sorun yaşamış gen3 destekleme muhabbeti falan yapmış, alırken dikkat edin tam performans alamadım bu yüzden diye. Benim anakart'ım tam performans verirmi.
Geri