Arama sonuçları: *

1. BEYREK

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

güç kaynağı olarak o zaman...
  2. BEYREK

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

4k falan
  3. BEYREK

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

bildiğin birazdaha uygun fiyatlı psu varmıdır hocam
  4. BEYREK

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

bu psu öneriyorsan almayı düşünüyorum yanına ek olarak şu soğutucuyu almayı düşünyorum işlemci için olur mu sizce...
  5. BEYREK

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

Şu aşamada sadece psu değiştirsem beni biraz daha götürürmü ileriki zamanda pc yenilerim zaten veya işlemciye kule tipi soğutucu alsam götürürmü beni
  6. BEYREK

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

Yani psu anakart ve işlemciye kule tipi soğutucu alınacak peki sizce değer mi ve ne kadar masraf açar bana önerebileceğiniz ürünler var mıdır bilgisayar tamir yerine götürsem daha mı iyi olur sök tak yapabilir uğraşırsam tabi ama farklı bir sıkıntı çıkartır mı bunları değiştirsem ondan...
  7. BEYREK

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

az öncede mesela pc boştayken yeniden başlattı kendini lol vs girdim bir şey olmadı bir anda yeniden başlattı şimdiye kadar yoktu ama prizden kaynaklı gelen voltaj dalgalanmasından kaynaklı kendini korumaya alıyor da olabilir mi akım koruyucu priz alsam düzelir mi acaba oda var kafamda
  8. BEYREK

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

bunlarda çalışır vaziyette ben 1 saat bekliyim dedim ilk attığımda komple sonucu çıkarır diye ama yanlışmış galiba şuanda tam pf çalışır halde ss aldım 1778194217 Game garaj cp650 diye geçiyor
  9. BEYREK

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

Kapanma vs olmadı ekran kartı vs diyer bölümler bu şekilde başka biryeri de atmam gerekiyor mu 1778187662 güzel bir şey söyle bana :D lkjfgmsdfg
  10. BEYREK

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

occt indirdim ilk defa yaptığım için bilmiyorum kusura bakmayın sadece power a tıklayıp testi başlat dedim 1 saatin sonunda galiba sonuçları gösterir ss sini alıp atarım arkadaşlar teşekkür ederim yardımınız için.
  11. BEYREK

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

Merhaba arkadaşlar Dün akşam fm girdiğimde ana menüde olmadı fakat maça girince ekran kartının ışığı gitti fanların ışığı yanıyordu son pc kendini yeniden başlattı sabah oynadığımda herhangi bir oyunda bir şey yoktu fakat böyle bir sıkıntı ile karşılaştım nvidia app'dan güncellemelerini...
  12. BEYREK

Yardım Max 25k android telefon öneri

Merhaba arkadaşlar max 25k bütçem var kamerası benim için önemli bildiğiniz iyi bulduğunuz bi telefon varsa tavsiyenizi beklerim yakşamlar
  13. BEYREK

Yardım Hangisini alırsınız yardımınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar bütçem 10k civarında iki model aradında kaldım sizden yardım rica ediyorum Asus Tuf Gaming VG27AQ5A 27 Inç 210Hz 0.3ms 2k Qhd Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör https://app.hb.biz/F5c5xQvnjhun MSI 27" MAG 274QRFW 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT RAPID IPS 180HZ 1MS FREESYNC...
  14. BEYREK

Monitör için tavsiye

Bu ilk attığında güzel gerçekten fp ürünü teşekkürler kardeşim bu benim attığın monitör nasıl sence bide bende nb f80 monitör standı varda olur mu diye onada bakıyorum
  15. BEYREK

Monitör için tavsiye

Arkadaşlar merhaba 10k çivarında monitör arıyorum genelde fps hikayeli oyunlar vs oynuyorum tavsiye edebileceğiniz model varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bir model buldum bunuda yorumlarsanız sevinirim alınır mı. MSI 27" MAG 274QRFW 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT RAPID IPS 180HZ 1MS FREESYNC BEYAZ...
  16. BEYREK

2000 - 3500 arası klavye

Merhaba arkadaşlar genel olarak oyun oynuyorum klavye fazla ses çıkarmazsa sevinirim numlock tarafı olmasada olur Atack shark x68 tarzında da olabilir Atack shark x68 sizce nasıl Yardımlarınızı rica ediyorum
  17. BEYREK

Tavsiye bilgisayar

Selamun aleyküm, Bu sistemi itopya üzerinden 27k ya topladım. Konuya daha hakim arkadaşların tavsiyelerini rica ediyorum. Bu sistem kötüyse bile söyleyip sonrasında bildiğiniz hazır sistemler varsa beklerim. Bütçeö 25-30k arası yalnızca kasaya ihtiyacım var diğer donanımlar bulunuyor. İyi...
  18. BEYREK

KLİMA ÖNERİSİ!!!!

sence 12000 bütün evi soğuturmu odalar çok büyük değil ev 2+1
  19. BEYREK

KLİMA ÖNERİSİ!!!!

Merhaba arkadaşlar klima alacağım fakat yardımlarınıza ihtiyacım var 2 model arasında kaldım fakat ondan önce bir kaç bilgi vermek istiyorum. Klimayı oturma odasına takacağız fakat diyer odalarında soğutmasını istiyoruz marka olarak bu ürün gayet iyi fakat diyer daları soğuturmu diye bir...
  20. BEYREK

40K BİLGİSAYAR TAVSİYE

Merhaba arkadaşlar arkadaşım içi pc dizeceğiz 40k bütçemiz var total olarak monitör, kasa ekipman vs buna göre bana kasa önere bilir misiniz monitörde önere bilirseniz çok yardımcı olursunuz., monitörü kavisli istiyor :) ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Geri