Arama sonuçları: *

1. T

Steamde istediğim float değerinde skini oto şekilde alma?

Örnek olarak Bi skine 0.17 0.20 arasında … fiyata olursa otomatik çek messela böyle bir bot bi uygulama bi düzenek varmı hocam
  2. T

Çözüldü✓ Logitech G Pro X Superlight 2 mi yoksa Razer viper V3 Pro mu?

Önerileriniz için saolun dostlar gpx2 alıcam teşekkürler hayırlı Ramazanlar.
  3. T

Kavrayışı hissiyatı güzelmi hocam sizce bi eksiği dediğiniz bişey oldu mu? Yüksek ihtiamlle bende gpx2 alıcam çünkü
  4. T

Claw tutuyom 17 18 cm elim bende arada kaldım hocam pişmanda olmakta istemiyorum
  5. T

iki mousda kullanan dostlarım varsa yada bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim sizce hangisi daha iyi bunun bu şeyi kötü falan ve wraithçi arkadaşlar gelmeden wraith mouse istemiyorum teşekkürler iyi forumlar.
  6. T

Çözüldü✓ Oyunlarda Riva Turner Kullanmak ban sebebi mi?

Evet var dün gece modunda adamı görmediğim için kurt sürüsü betina taslagın gitti delirdim bu uygulamuı kullanıyom şimdi kendi monitörüme göre ayarladım pratik oldugu için güzel
  7. T

Saolun teşekürler
  8. T

bazı oyunlarda karanlık çok karanlık ve rakibi görmem çok zorlaşıyor evet bu oyunun kasıtlı yaptığı bişey ama göremiyorum yani nvidia filtre ayarları yapılmıyoe nvidia denetim masasından derseniz gamma açınca çamur oluyo bu uygulmayla tek tuşla açıyorum kadınlıktan çıkınca kapatıyom sizce ban...
  9. T

Razer BlackShark V2 X Eq Ayarı

Razerın 7.1 özeliğini beğenmediğim için sonar kullanıyorum ama bu kulaklık için en iyi eq ayarı ne hazır cs faze ayarını kullanıyom oda her yerden ses geliyomuş gibi oluyo oynadıgım oyunlar cogunluken rekabetcı oyunlar CS Arc Raiders Apex tarzı oyunlar bi arkadaştanda aldıgım ayar bu sizin bu...
  10. T

35-36k hazır sistem önerisi

Nvidia olsa güzel olur hikaye oyunlarıda oynıcam ve daha bildiğim ekran kartı oldugu için şimdiden teşekkürler.
  11. T

CS2 Mini Takılma Nasıl Çözülür

Ayarlar normal olması gereknede düşükted ne yapsam ne etsem düzelmiyo kriz geçiriyom maçlarda adam görünce sanki 60 fps oyun oynuyom sonra mentalimde patlıyo oynısım varsada oynamak istemiyom bi çözüm yada şunu dene falan diyin deniyim yoksa elimde kalıcak bu pc sistem gereksinimleri 4060 8gb...
  12. T

İtopyaya garantiye gönderdim kasa 20 iş gününü gecicek ne yapmaliyim

Ben yeni aldın sandım benimki öyle olmuştu gitmez hayır ama garantiden dönmesi uzun sürer çünkü her parça ayrı bi yere gidiyo tek parça gönderdiysen messela ekrna kartı sadece daha hızlı gelir yoksa her parçanın farklı süresi oluyo bende her şey gelmişti işlemci gelmemişti kasa baya yatı orda yani
  13. T

Ace 68 klavye kronikleri

Klavye geldiğinde kablosunda temazsılık vardı sorun etmedim normal bi typ c kablosuyla çözdüm ama bazen kendi kendini a ya tuşuna basılı kalıyo bazen basmıyo tüm tışlar gidiyo diceksiniz ayarları en düşüğe çekmişsindir hayır wasd ctrl haric diğer tuşalar basicte onlar ise sınırın bi üstüne...
  14. T

İtopyaya garantiye gönderdim kasa 20 iş gününü gecicek ne yapmaliyim

Kanka valla 1 senedir kasa bende tek hatam keşke garantiyr vermeseydin değişim yasa iade alsaydın allah bilir ne zaman gelcek 1 ay 1.5 ay bekledim geldiğinde düzelmişti ama keşke başta dediğim şeyi yapsaydım dedim kendime
  15. T

Windows 11 Güncelleme Hatası Nasıl Çözülür

sistemim i513400f 4060 8 gb H610M K DDR4 1tb ssd 32 gb ram hocam 1760662757 tpm 2.0 bilmiyorum ne oldugunu araştıcam ama zaten format atmadan önce aynı sorunu yaşıyodum
  16. T

Windows 11 Güncelleme Hatası Nasıl Çözülür

Format atmadan önce aynı problem oldu ve izlediğim arşivlerde okudugum çoğu şeyi denedim ve olmadı format atmak zorunda kaldım format attalı 1 ay olmadı gene aynı sıkıntı ben nasıl kurtulcam bu lanet şeyden format atsam gene oluyo her ay temiz kurulumlamı uğraşıcam lütfen bi yardımcı olun
  17. T

Bu Kasayı Almalımıyım?

Hocam almam lazım yani şuan lazım oldugu için artık yani yapıcak bişey yok gibi bu kadar yani daha iyisi varsa tabi o daha iyi olur
  18. T

Bu Kasayı Almalımıyım?

https://www.itopya.com/modart-5060-intel-core-i5-14400f-gigabyte-geforce-rtx-5060-oc-8gb-16gb-ddr4-512gb-nvme-m2-s_h30845 Kasa bakıyorum 26 27k arası çünkü ssd yükseltmesi sıvı sogutma yada kule tipi her şeyini takıp max 30k çıka biliyorum yani her şeyilyle berbar 30k bütçem var varsa öneriniz...
  19. T

Rapid trigger ayarları nasıl olmalı?

Şuan böyle yaptım uyarılar falan gitti iyi midir? böyle sence
  20. T

Rapid trigger ayarları nasıl olmalı?

ben şimdilik şöyle yaptım ama yani şöyle yapsan daha iyi olur falan dediğiniz bişey varmı bilmiyorum ilk defa manyetik switch klavye kullanıyorum
Geri