Arama sonuçları: *

1. T

Acer nitro 5 kaça satılır

1 sene bille olmadı o kadar ucuza mı gider tertmezi şuan
  2. T

Acer nitro 5 kaça satılır

Laptop özellikleri ; İ7 12650H işlemci RTX 4050 ekran kartı 16 GB RAM 1TB SSD Ana kartın modelini şuanda bilmiyorum bi fiyat ortalaması verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  3. T

Corsair hs55 kulaklık padi nerden bulabilirim?

corsair markasının hs55 model kulaklıgına sahıbım bu kulaklıgın kimseye önermiyorum çok kronik bence neyse kulaklık padi mandalı şekilde değilde arasına yapıştırlmış mı sıktırlmış bilmiyorum neyse bunlar söküldü ve yenisini nerden bulabilirim garantiye mi göndermeliyim çünkü kulagıma takarken...
  4. T

Pc neden donma yapar?

kotü amaçlı bi yazlım oldugu sanmıyorum windows defender kullanıyorum evet iyi değil ama kötü bi yazılımın giricek bi yükleme falan yapmıyorum dikkatliyim bu konuda 1739641025 evet hatta siz yardımcı olmuştunuz xmp profili konusunda
  5. T

Pc neden donma yapar?

https://www.itopya.com/goodram-1tb-px600-gen4x4-m2-nvme-ssd-5000mb-okuma-3200mb-yazma_u23287 bu hocam
  6. T

Pc neden donma yapar?

https://www.itopya.com/bitfenix-flow-600w-80-tempered-glass-usb-30-mesh-frgb-atx-siyah-kasa_u25045 kullandım kasa bu biliyorum kasayla gelen psular sorunlu ama almak zorundayım psuya nakit çıkmadı en son böyle deavm ederse galiba değiştirim saolasın hocam
  7. T

Pc neden donma yapar?

ekran kartı furmark testinde de bişey olmadi yani çokme donma kararma falan görmedim diğer test sonuçları bunlar
  8. T

Pc neden donma yapar?

tamamdır bunları yapıp buraya atıcam ama 600watt ama arada tıkır tıkır sesler geliyo güç kaynagından
  9. T

Pc neden donma yapar?

oyunlarda içi hiç donma yaşamadım ama operada messela yani çogunlukla uygulamalrda donma yasıyorum oyunlarda bazen yükleme ekranlarında bunun nedenşn nedir nasıl cozucem rtx 4060 erkan kartı 1tb ssd 32gb ram 13400f islemci
  10. T

Corsair teknik servis burda tam olarak benden ne istemiş?

Peki kargo onayı nedir herhangi bi kargo firmasımı yazmam gerekiyo 1738169406 Valla hocam her yerine baktım hs55 yazisindan başka bisey yok
  11. T

Kulaklığın paketindeki seri numara yeri değil mi çünkü kulakligim bi yerde yazmiyo diye biliyorum
  12. T

Corsair kulaklığımın pedleri söküldü çıktı ve yazdim geri dönüş sağladılar ama benden istedikleri seyleri anlamadın yardımcı olurmusunuz
  13. T

Pc 2 gün açık kalınca donma kasma yapıyor

yani ne biliyim anlıyamadım pc de bi sorun oldugunu düşündüm ama saolasın hocam
  14. T

Pc 2 gün açık kalınca donma kasma yapıyor

Bi oyunda afk saliyorum makro acip otamatik cikan seylere basmasi için falan ve 2 gün acik kalinca kasmaya donmaya basliyo kasada 4060 i513400f 1tb ssd 32gb ram sıvı soğutmada var bu neden yapar millet metin2 de ne biliyim knight online da aylarca açık birakiyo bişey olmuyo bende neden böyle bi...
  15. T

Robloxta hile açmak pc ye zarar verir mi

Tamamdir hocam saolun
  16. T

GECECİ TAYFAYA ÖZEL OYUN DAĞITIYORUM GOG

Burdad kaybettik
  17. T

GECECİ TAYFAYA ÖZEL OYUN DAĞITIYORUM GOG

Pumpkin jacki alabilirim hocam
  18. T

Robloxta hile açmak pc ye zarar verir mi

Hile acmayi düşünyorum evet hakka girdimi biliyorum sadece oto farm acicam ama bu pcye zarar verir mi bir roblox exploiti zararlı mıdır?
  19. T

Cs2 çıkardığım stickerı bu stickerı satmalımıyım?

2024 major shangai imza kapsülünün altın zywok stcikeri cikardim sizce bunu satiyimi bekletiyim degerlenir mi nakite falan cevire bilirimiyim fikirleniriniz bekliyorum
Top Bottom