Arama sonuçları: *

• Users: RennH
  • Order by date
  1. RennH

Yardım Hyperx cloud core kulaklığı taktığımda laptopum mikrofonu algılamıyor

hyperx cloud core kulaklığım laptoplara tek girişli takılıp normalde mikrofonu da çalıştırıyor ancak laptop a taktığımda mikrofonu laptop algılamıyor mikrofon ve kulaklık girişleri için dönüştürücümde var fakat yine algılamıyor youtube da ve forumlarda olan bütün videoları izleyip uyguladım...
  2. RennH

Çözüldü✓ Hyperx Cloud 2 Mikrofon Sorunu

dostum selamlar bende de Cloudcore kulaklık mevcut ama mikrofonu çalışmıyor acaba nasıl düzeltebilirim ? telefonda çalışıyor
  3. RennH

Yardım ASUS Rog Strix XG27ACS alınır mı acil yardım

Memnun musunuz ? Nereden aldınız? Ghosting ve ışık sızması hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Yaklaşık 1 hafta sonra ben de alıcam o yüzden merak ettim. Şunu da söylemek isterim bugün gaming geni aradım ghosting vs varsa iade yapar mısınız diye o da 15 günlük cayma bedeli var kutuya zarar...
  4. RennH

Aldınız mı ?
  5. RennH

hocam bende bundan alıcam. 1 hafta sonra tatile dönüşü alıcam. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim 1737731881 ghosting ve ışık sızması var mı ? nereden aldınız ?
  6. RennH

Yardım 5 Adet farklı renkte ölü pixel var

içime öyle bir kurt düştü ki.... Acaba ince hesaptan mı alsam iki yerde de aynı fiyat. ASUS ROG Strix XG27ACS 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD monitör bu
  7. RennH

Yardım 5 Adet farklı renkte ölü pixel var

dostum hangi modeli aldın bende gaming gen den alıcam monitör Asus rog 2k 180hz monitör almak istiyorum
  8. RennH

Çözüldü✓ BU ANAKART İŞLEMCİYİ KALDIRIR Mİ

tabii ki üst düzey bir anakart o
  9. RennH

1440p de ryzen 5 7500f ten r7 9800x3d ye geçilir mi

teşekkürler 1733390334 teşekkürler
  10. RennH

1440p de ryzen 5 7500f ten r7 9800x3d ye geçilir mi

2k çözürnülükteyim işlemcim r5 7500f ekran kartı rtx 4070s. İşlemcimi upgrade yapsam r7 9800x3d aşırı fark yaratır mı sizce ?
  11. RennH

Pckolik müşteri temsilcisi sorunu

Pckolikten işlemci satın aldım fakat hala kargo bilgisi bekleniyor yazıyor 2 gün oldu bu kadar mı zor yani kargolamak ? Müşteri hizmetlerini arıyorum 20 dk bekliyorum açan yok. Bugün mail attım ve mailden yazdım. Aynı durumu yaşayanlar var mı ?
  12. RennH

Pckolik kargo süreci

Ben müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum 20 dk bekledim açan olmadi şimdi wp den yazdım
  13. RennH

Çözüldü✓ Kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Geçen bende de oldu ramleri söküp temizledim sonra taktım oldu. Kirlenmişti sonuçta içeride toz olabiliyor zamanla. Bence dene ramleri tak çıkar
  14. RennH

Çözüldü✓ ryzen 7800x3d işlemci şu an alınır mı

evet bende öyle düşünüyorum ama 7500f ile 4070s uyumu gerçekten 2k da çok başarılı. Sıcaklıklar vs tatmin edici.
  15. RennH

13 civari bir tane alırım diye düşünüyordum bende bekleyelim madem
  16. RennH

anakart b650 livemixer asrock monitör 180hz oline oyun da oynuyorum hikaye tabanlı da
  17. RennH

phantom spritim var yeteceğini düşünüyorum. Asrock b650 livemixer var anakart olarak. Undervolt ve pbo ile dizginleyeceğimi düşünüyorum
  18. RennH

kolay gelsin ryzen5 7500f kullanıyorum memnunum sıcaklıkları vs sorunsuz. Artan fiyatlar göz önüne alırsak ryzen 7 7800x3d şu an 14300tl ye satılıyor. Sizce alıp kenara çekiliyim mi ? gpu rtx 4070s kullanıyorum
  19. RennH

PC çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Kolay gelsin herkese. Dün tamamen sorunsuz çalışan pc bugün ilk başta hiç çalışmadı. Sonra ram leri çıkartıp taktım ve çalıştı ama ekran görüntü vermiyor şimdi de cpu ışığını yakıyor. Anakart asrock b650livemixer. Dram ışığı da yanıp sönüyor ne yapmam gerekiyor
  20. RennH

🔥İndirim Anker Soundcore Motion 100 Bluetooth hoparlör 1998 TL

Piyanist bana bırak
Geri