Arama sonuçları: *

1. emreBeoa

1300 tl ye kulaklık onerısı

uzuyo baya küçük ama kulaklık rahatısz ediceğini düşünmüyorum
  2. emreBeoa

Öneri Wraith Esports Ürünler Hakkında

üründen ürüne değişir ama şuana kadar büyük sıkıntı yaşayan görmedim yaptıkları şey yurtdışında popüler olan f/p veya güzel diye adlandırılan markaların ürünlerini trye getirmek .
  3. emreBeoa

İphone 16 alınır mı?

12800 veriyor hb tahmini çok kayıp oluyor mu ellerine ulaştıklarında 1767709779 sen yorum yapma gözünü seveyim :3
  4. emreBeoa

İphone 16 alınır mı?

11i var da muhtemelen kardeşine bırakır diye tahmin ediyorum söylerim
  5. emreBeoa

İphone 16 alınır mı?

Kendime almayacağım özellikle iphone takıntısı olan bir arkadaşıma bakıyoruz ikinci el düşünmüyoruz. Alınır mı sizce? İphonlarla aram o kadar uzak ki bilemedim sormak istedim. https://www.turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/ios-telefonlar/apple-iphone-16/iphone-16-128-gb?seller=1&color=1015647
  6. emreBeoa

124 TL Dijital Hassas Mutfak Tartısı Elektronik Sf-400 10Kg

bu kadar dandik ürünler kullanıyolar mı ? 1-2 gramında sapma oluyodur illa bunda.
  7. emreBeoa

124 TL Dijital Hassas Mutfak Tartısı Elektronik Sf-400 10Kg

ben de kullanıyorum neyi garipsediniz?
  8. emreBeoa

Öneri İnternet taahhütüm bitiyor hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim

turknet geçip yıllık ödeme yaparsanız 100 lük 600e gelir bir yıl (6 ay taksit seçeneği oluyor) dilerseniz her ay ekstra 200 vererek de 1000lik yapabiliyorsunuz. Ankara istanbul gibi bir yerde yaşamıyorsanız pinglerde ufak bi artış olucaktır onun dışında bir eksisi yok.
  9. emreBeoa

Arabayı kaldırıma çarptım ne kadarlık masrafı olur

burda söylenenler komple yanıltıcı olur ya facebook gruplarında yakın zamanda aynı sıkıntıyı yaşayanlara soracaksın ordan tahmini bir fiyat alacaksın ya da gidip sanayide birkaç usta gezip soracaksın
  10. emreBeoa

Arabayı kaldırıma çarptım ne kadarlık masrafı olur

reno parçaları ucuz zaten plastik zarar gördüyse sadece ucuza patlar
  11. emreBeoa

4000tlye kadar Tws önerisi

liberty 5 hoş duruyor da kafamı cmf buds 2 pluıs , buds 2pro vs nothing ear a kurcalamıyor değil.
  12. emreBeoa

4000tlye kadar Tws önerisi

Güncel olarak r50i kullanıyorum uzun zamandır sesinden memnunum oldukça ancak uygulaması biraz kısıtlı ve gürültü engellemesi yok. Kulakiçi kaliteli bir öneriniz var mı?? Buds 2 plus almayı düşünüyordum ancak stok bulamadım.
  13. emreBeoa

R5 5600G rx6600 sistem darboğaz normal mi?

1650s e yeterli çünkü arlaarında fark var baya
  14. emreBeoa

R5 5600G rx6600 sistem darboğaz normal mi?

normal g serileri cpuda çok kısıklar düz 5600e geçebilirseniz düzelir
  15. emreBeoa

🔥İndirim Thermalright Assassin X 120 Refined SE Hava Soğutucu 799,05 ₺

fiyat baya iyi bu arada kargo parası almıyolarsa çökülür
  16. emreBeoa

Hızlı ve öfkeli 1 brain araba

yanılmıyorsam brianın ilk yeşil bi arabası vardı onu kurşunluyolardı brianında doma araba sözü var yarışı kaybettiği için brian gidiyo bu arabayı polisdi galiba birinden bulup domun garajına götürüyor bu senin araban falan diyordu 2jz motorlu pert bir şekilde geliyor muhtemelen eski suçluların...
  17. emreBeoa

İ5 12400F Ekran kartı önerisi

9060 , 9060xt ,5060 ti
  18. emreBeoa

🔥İndirim DAREU EK75 RT Magnetic Switch Klavye - Beyaz ₺2000

500-600 üstüne falan akkonun modelleri var onlara bakın connectgameden asla destek alamıyorsunuz kablo bozuldu diyorum kablo bizim sorumluluğumuzda değil diyolar falan
  19. emreBeoa

❌İndirim Bitti! 9070 32 ram 7500f 53.8K

fiyatı iyi gibi duruyor bu arada 32 ram
  20. emreBeoa

Honor 400 pro - s25 fe

honor 400 serisinin kamersa fikrimce bayağı bir kötü sırf o yüzden s25fe alırdım ancak önemli olan işlemci,şarj süresi vs ise honor tercih edilebilir.
Geri