Arama sonuçları: *

1. W

Gıbırnet Zam ı ve Başka Firma Önerisi

Bende gıbır kullanıyorum aynı ücret bana da geldi. sizin gibi direk iss yi değiştirmeyi düşündüm ancak fiyatlarda hem çok yaklaştı birbirine hemde yeni firmalara geçiş ve stabil verim alamama sorunu nedeniyle değiştirmemeye karar verdim. bir süre daha gıbırdan devam edeceğim.
  2. W

Asus TUF A15 için ram önerisi

aynı laptop bende var 2*32 yapamazsın max 32gb destek veriyor crucial ddr5 ram almıştım ben o şekilde kullanıyorum 2*16gb olarak kullanıyorum
  3. W

Apple tv 3. Nesil alınır mı?

Merhaba 2. El Apple tv 3. Nesil (4k olan değil eski versiyon) almayı planlıyorum. Eski bir tv de yerel kanalları izlemek için. Sizce almaya değer mi? Fiyatları makul duruyor. Ayrıca iptv paketi alındığında kullanabiliyor muyuz? Teşekkürler
  4. W

Bu laptop alınır mı? yardimci olurmusunuz

aynı laptop u aldım geçen yıl. memnunum ancak alırsan eğer ivedilikle ram yükseltmesi yapmalısın.
  5. W

Exceria G2 SSD Nasıldır?

500 gb önermem en az 1tb almalısın
  6. W

Takip Programı Önerisi

Merhabalar Ergenliğini yaşayan ancak kendisine ve ailesine zarar veren bir yeğenim var. Bazı önlemleri almak için telefonunu tam manasıyla takip etmemiz gerekiyor wp mesajlarından kimlerle konuştuğuna kadar geniş çaplı bir takip programı arıyorum ücretli/ücretsiz fark etmez işlevi önemli...
  7. W

TT Fiber Hat için İSS

Merhabalar Daha önce açılan konuları okumuş olmama rağmen kararsız kaldığım bir konu iss seçimi Dairede daha önce fiber kullanılmış alt yapı sorguları da 100 mbps gösteriyor Ancak ben abonelik ücreti en düşük veya hiç olmayan bir iss arıyorum
  8. W

Kalıcı Ücretsiz Black Desert Kalıcı Ücretsiz! [Amazon Prime Gaming] 🔥

D8FBC9F0DD5342EB Lazım olan varsa kullansın arkadaşlar
  9. W

En uygun ev interneti öneresi olan var mı?

Takipteyim :D Aynı şekilde bende bir internet servis sağlayıcı arıyorum gigaspeed e bakıyorum burada memnun olanlar vardı
  10. W

Asus laptop lisans sorunu

Merhaba Asus tuf gaming rtx4060 model laptop aldım geçen gün sıfırlama ihtiyacı duydum laptop u bulut indirme ile sıfırladım ancak şu anda lisans hatası alıyorum ayarlara girdiğimde de lisans sorunu gözükmüyor nedir acaba sorunu yardım eder misiniz
  11. W

3070Ti mı? 4060 mı? Laptop.

dlss 3 teknolojisi nedeni ile 4060 tercih edilebilir ancak uzun vadede bu durum ortaya çıkacaktır ayrıca 4060 tdp değeri min 100 olmasına dikkat etmek lazım 100 üzeri pek fark yaratmıyor
  12. W

Dual Ram ve Ekran Kartı TDP Değeri Sorunu

Merhaba Asus A15 RTX4060 model laptopuma aşağıdaki ürünü taktım. Ancak dual çalışıp çalışmadığını anlayamıyorum. https://www.aison.com.tr/crucial-32gb-kit-2x16gb-ddr5-4800-sodimm-cl40-16gbit-ct2k16g48c40s5-notebook-ram-bellek-pmu147?ref=akakce&v=1.79 Ayrıca ekran kartı tdp değeri 80w olarak...
  13. W

Netspeed'e geçilir mi?

kimlik fotokopine nerede kullanılabileceğine dair ibare ekleyebilirsin. başka alternatifli bir yol yok zaten
  14. W

Netspeed'e geçilir mi?

süperonline dan netspeed e geçtim zamanında. çok memnundum daha sonra gıbır ile tanıştım. hatta istanbuldaki ilk müşterilerindenim kendimin 2 ayrı aboneliği 2 kuzenimin de 1 er aboneliği var gıbır bence en iyilerinden. müşteri hizmetleri de çok işim düşmese de işim düştüğünde ilgileniyorlar
Geri