Arama sonuçları: *

1. MLigero

🔥İndirim Head and Shoulders 625 ml 179,90 tl

Çünkü hepsi fatura soruyor, ürünlerin orjinalliğini doğrulamak için sonra satıcılarda basıyor faturayı geçiyor. Firma tamam o zaman diyor ve satıyor. orjinalliği kontrol etme mekanizması her ürün için işlemiyor. Bunlar benim düşüncelerim, duyduklarım ve düşüncelerim.
  2. MLigero

🔥İndirim Head and Shoulders 625 ml 179,90 tl

bunlarda orjinal ürün pek olmuyor, bir keresinde t... yoldan 3 şişe aldım aynı markanın, içinde nasıl bir sabun varsa ilk defa kepeklenmeyi o zaman gördüm. Bıraktığım gibi düzeldi. Şişeleri basıp sonra içine sabun dolduruyorlar. Orjinaliyle içinden çıkanların kıvamı bile farklı. Dikkat edin
  3. MLigero

AMD ve NVIDIA Ekran Kartlarını Birlikte Kullanarak FPS Artışı

dlss 4 şu an iyi çalışıyor. 9070 almaktansa sırf dlss 4 için 5070 e okeyim nerdeyse. Çoğu oyunda dlss 4 ün faydasını görüyorum, yalan yok. ham güç her zaman iş görmüyor
  4. MLigero

60k veremedikten sonra 200w fazla harcaması önemli olmaz heralde
  5. MLigero

gerçekten bir şeyler yapılabiliyor gibi. Bu işe Abdullah el atıp güzelce gösterse de öğrensek
  6. MLigero

Valla bir arkadaş dedi laptop gpu ile yapılır fln ama görmedim. Laptop bende de var ama nasıl olabilir o iş fikrim yok. Sadece videodaki gibi 2 masaüstü gpu ile yapılanı var şimdilik. 1744071694 Ekran kartlarına göre hesaplayıp takmak gerekiyor. muhtemelen en az 850w ile başlanır
  7. MLigero

2k 27inç Monitör Önerir misiniz?

Ne yaptın hocam? bende monitörleri araştırıyorum, karar veremedim
  8. MLigero

MSI G274QPX vs ULTRAGEAR 27GR83Q-B

sonuç ne oldu? bende şu an G274QPX , vg27qm1a , LG 27GR83Q-B monitörlerini araştırıyorum
  9. MLigero

Bu ekonomi ve fiyatlarda belki bu yöntem kurtarır ama fps oyuncuları için kurtarıcı olmazsa çöp. Tabi bunu türkiye'de birinin imkanları dahilinde deneyip, tecrübelerini güzelce aktarması lazım
  10. MLigero

Bu yüzden Lossless Scaling uygulamasını kullanarak, yapay kareleri 2. karta yaptırıyor
  11. MLigero

laptop içindeki gpu kullanmakta başka bir seviyeymiş bak. 1743588599 sorun yok hocam, bunun ne olduğunu ve ekran kartı fiyatları yüzünden bütçesini düşünmesi gereken insanlar okur.
  12. MLigero

Eğer amd kartlarını bu şekilde değerlendirebilirsek, rekabette amd daha çok satabilir. 3070 ti ekran kartım var ve 5070ti alacak bütçe yok. Halbuki 7900 xt ile 3070ti kullansam belki uzun yıllar işimi çözecek. Tabi fps oyunlarında ne olacak ondan emin değilim. Bunu en iyi Abdullah çözer, umarım...
  13. MLigero

Öncelikle izlediğim bir video sonrası yapay zeka ile konuyu derinlemesine araştırmayla başladım. Bu bilgileri paylaşmak istedim çünkü bunu deneyip yaparsa türkiye'de ilk Abdullah yapar. izlediğim videonun linki bu. Şimdi gelin size yapay zeka yaptığımız son bilgi toplamasını inceleyelim...
Geri