Arama sonuçları: *

1. K

Aldığım ürünleri TR de daha ucuza getirtebilir miyiz? TEMU

Yakın tutarlara muhtemelen bu ürünleri bulabilirdin normalde ama tr de böyle ürünler yok maalesef
  2. K

🔥İndirim Havit Gamenote H2002D 499₺ | Kargo Bedava

İndirim bitti galiba 999₺ yazıyor
  3. K

Max 10k masaüstü bilgisayar önerisi

Arkadaşlar merhaba eğitim kurumumuz için 3 pc 1 laptop almam gerekiyor, 3. 4. Nesil hepsi dahil full sistemler çok kafama yatmıyor. Sizce tek tek internetten mi toplamalıyım yoksa hazır sistem mi almalıyım. Benim kullanacağım bilgi/işlem bilgisayarı 10-11 k fiyatında olabilir ama diğerleri ise...
  4. K

Bilgisayarımda Casus yazılım var

Kaspersky, antimalwarebytes vs. Kendine hayrı olmayan virüs programlarını millete önerip durmasınlar artık. Bundan 1 ay önce 50 tane virüs programı kurdum bilgisayarıma hiçbiri işe yaramadı. Torrent indirip bilgisayarıma virüs bulaştırmıştım, kendi kendine coin madenciliği yapıyordu ekran kartı...
  5. K

Bir anda bilgisayar kontrolünü kaybettim?

Geçmiş olsun öncelikle, yapman gereken bence ptt avm den orijinal Windows lisans al 20-40 tl civarında. Lisansın varsa da önce orijinal windowsun sitesinden win. İndirip kur. Farklı yerlerden indirdiklerinizde backdoor olayı çok fazla olabilir.
  6. K

Yardım Turkcell GNÇ paketinden nasıl yararlanılır?

Hat kullanıcısı olarak 25 yaş altı olman lazım ve sisteme kendini kullanıcı olarak göstermen lazım tanıdık biri yoksa hat sahibi ile bayiden yapabilirsiniz ama müşteri hizmetleri yapıyor mu bilmiyorum önce hat sahibi yanındayken müşteri hizmetlerini dene bence
  7. K

🔥Steam Bedava 3 Dolar Kazanma Taktiği KONU GÜNCELLENDİ!🔥

Bence borsaya halka arzlara girin çok daha mantıklı 😂 ama güzel yöntem bulmuşsun eyvallah
  8. K

Ölüyü diriltme operasyonu (PC)

Piyasada eski i3 işlemcili ssd li cihazlar 2. El olarak bulunabilir aslında biraz araştırsan bulursun. Buna o kadar masraf yapsan bile çok verim alamazsın
  9. K

Bu zımbırtıyı nereye takacağım

Laptop wi-fi kartı bu sağ üstteki küçük yuvarlak yerlere de anten kablosu takman lazım ama bu sadece laptoplar için geçerli. Son yapılan yorumları okumadan yazıyorum, benden önce biri söylemiş olabilir
  10. K

Redmi Note 13 Pro Plus 5G alınır mı?

Bence aynı fiyata redmi note serisi değil de mi 12t, 12t pro gibi cihazlar almanız hatta biraz bütçeyi zorlayıp 13t veya 13t pro alırsanız kullanımı daha zevkli olur. Karşılaştırmam kamera yönündendi 13 pro+ 4k çekiyor ama fps düşük olduğu için leş gibi droplu videoların ortaya çıkması sinirleri...
Geri