Arama sonuçları: *

1. B

Bu Sistemi Kaç TL'ye satabilirim?

Arkadaşlar ben bu sistemi 2015 yılında Vatan Bilgisayar'dan toplamıştım. Sistemi gayet temiz kullandım neredeyse her ay temizledim. İşlemci soğutucunun fanı ses yapmaya başladığı için geçen sene değiştirdim Arctic marka kaliteli sessiz bir fan taktım. Ekran kartının'da tek fanı bozulmuştu...
  2. B

Anakart Pinleri Yamulmuş Sorun Olur mu?

Hocam yamulan pinler attığım pinler fotoğraftaki. Bunların ne işe yaradığını soruyorum anakartın diğer yerlerinde bir sorun yok ve takılı olması gereken şeyler zaten takılı.
  3. B

Bu pinler ne işe yarıyor? Şu anda hiçbir şey takılı değil bunlara eğer gereksizse bunlar zaten hiç uğraşmak istemiyorum.
  4. B

Arkadaşlar gaming.gen üzerinden toplama sistem almıştım. Bu sisteme kule tipi soğutucu da eklemiştim ama kargoda kule tipi soğutucunun fanı çıkmış. Kasa elime ulaştığında fan aşağıdaydı ve büyük ihtimal kargoda sallana sallana bu pinleri yamulttu. Sistemimde hiçbir sorun yok sorunsuz...
  5. B

Amd Stok Soğutucudan Gelen Ses Normal mi?

Hayır boştayken çıkıyor bu ses. Boşta da 45 derece civarı
  6. B

Amd Stok Soğutucudan Gelen Ses Normal mi?

Arkadaşlar yeni bir sistem topladım. Sistemin stok soğutucusundan rahatsız edici bir ses geliyor. Bu ses normal midir bir stok soğutucu için? Videoyu aşağıya ekliyorum: https://streamable.com/2q301q
  7. B

Gaming.gen'den aldığım sistemde işlemci soğutucu yamuk ve fan'ı takılı değil

O köşe kasa köpüğü ile korunurken düşse bile yamulamaz bence ya imkansız geliyor
  8. B

Ben bunun kargocu hatası olduğunu düşünmüyorum çünkü köpükler vardı o köşenin kargocu düşürmesiyle yamulması imkansız. Gaming gen sistemi topladıktan sonra düşürdü büyük ihtimal
  9. B

Kargocuyla ne alakası var ki isterse basket oynasın kargoyla işlemci soğutucunu yamultamaz. Hadi yamulttu diyelim fanı nasıl çıkmış şekilde geldi
  10. B

Öyle olsa bile güç kablosu koymaları gerekmez mi?
  11. B

Gaming.gen üzerinden sistem almıştım. Kargo elime ulaştı kapıda kasayı açıp kontrol ettim kutuda falan da bir sıkıntı yoktu ancak kasanın köşelerine çok dikkat etmedim nasıl olsa orada köpükler var kasanın diğer yerlerine bir hasar gelmediyse oralara hiç gelmez diye. Sistemi eve aldım detaylı...
Geri