Arama sonuçları: *

1. E

Öneri Siz Olsanız Hangi Ssd Tercih Ederdiniz?

Dürüst olmak gerekirse daha yeni PSU bozuldu. Hazır servise vermişken bu işlerden anlamayan biri olarak ssdyi de aradan çıkarmak istedim alıp vereyim montajını yapsın. O sebepten bütçem çok kısıtlı. Bu 2 ssd den hangisi sorun çıkarmayacak işimi görecekse onu alayım dedim.
  2. E

WD itopyadan alınabiliyor. Her iki üründe stoklarında mevcut. Kendilerinden alışveriş yapmadım ama güvenilir diye biliyorum.
  3. E

Bütçem kısıtlı olduğu için bu 2 üründen birini almak istiyorum
  4. E

Bu arada araştırdığım kadarıyla her iki ssd de soğutucuyla kullanılması tavsiye ediliyor. Bildiğiniz uygun fiyatlı bir soğutucu önerisine de açığım. Tekrar belirteyim, render veya büyük dosya aktarımları gibi işlerim olmuyor. Şu an üzerinde ki MLD' nin bile bana bi olumsuz tarafı olmadı.
  5. E

Selamlar, hali hazırda sistemimde MLD 500GB M300 ssd kullanıyorum fakat yetmiyor. Bu 2 ssd arasında kaldım. Tercihiniz hangisi olurdu? Sistemi kullanım amacım çoğunlukla oyun ve depolama ağırlıklı. WD BLACK 1TB SN850X Gen4 NVMe M.2 SSD (7300MB Okuma / 6300MB Yazma) KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe...
  6. E

Bu Sisteme PSU Önerebilir misiniz?

Açıkçası hiç yok çok zamansız oldu :) Ama sağlıklı çalışabilmesi için düzgün bişey istiyorum taksit falan alacaz bi şekilde. 6-7 bin civarı yeterli olur mu?
  7. E

Bu Sisteme PSU Önerebilir misiniz?

Selamlar, sistemimi aşağıda belirttim. Dün psu bozuldu ve nasıl bir psu almam gerektiğini hiç bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen neye dikkat etmeliyim? *Gskill 8GB Rıpjaws V Siyah DDR4-3600Mhz CL18 Single Ram x2 *Gigabyte B550 Gaming X V2 4733Mhz(Oc) Rgb M.2 Am4 Atx *Gigabyte Rtx 3070Ti...
  8. E

Kasa Güç Almama Problemi

Selamlar, bilgisayarım bikaç aydır hiç kullanılmadı, açılmadı bile. Aldığımdan beri sürekli akım korumalı prizde kullanıldı. Bugün güç tuşuna bastığımda hiçbir şekilde açılmadı. Şunu farkettim; prizdeki ground ok (topraklama) yeşil ışığı kasanın arkasındaki güç düğmesini kapatınca yanıyor...
  9. E

Çözüldü✓ Kasa Güç Almama Problemi

Selamlar, bilgisayarım bikaç aydır hiç kullanılmadı, açılmadı bile. Aldığımdan beri sürekli akım korumalı prizde kullanıldı. Bugün güç tuşuna bastığımda hiçbir şekilde açılmadı. Şunu farkettim; prizdeki ground ok (topraklama) yeşil ışığı kasanın arkasındaki güç düğmesini kapatınca yanıyor...
  10. E

Logitech G29 Vites Kulakçığı Çift Algılama

Merhaba, direksiyonun sağ tarafındaki vites arttırma kulakçığı her zaman yapmasa da %20 gibi bi oranla çift algılama yapıp 2 vites birden atıyor. 1 seneyi daha yeni geçti alalı. Garanti, servis süreçleriyle de hiç uğraşmak istemiyorum. Kendimce ne gibi yöntemler deneyebilirim?
  11. E

Yardım Wifi Bağlantı Problemi ve Yeni Modem Tavsiyesi

Selamlar, uzun yıllardır kablonet internet kullanmaktayım. Bağlandığından beri wifi ile laptopumda oyun oynarken anlık ping girmeleri, saniyelik kopmalar ve bağlantı hızıyla alakalı sorunlar yaşadım. Defalarca teknik servisi aradım, geldiler ama yapılan testlerde hiçbirşey çıkmadı. Masaüstü pc...
  12. E

Yardım Yeni Sistem Xmp Açınca Oyunlarda Crash

Öncelikle belirteyim araştırmadığım yer, okumadığım konu, izlemediğim video kalmadı. Teknik olarak bilgide yetersiz olunca bişeyleri de kurcalayamadım. 20 gün önce aldığım pc (pckolik tronv3) xmp aktifken bütün oyunlarda crash veriyor. Kapatıyorum sorun yok. Manuel arttırma voltaj verme falan...
  13. E

Battlefield 1 ve Pubg Çökme

Bilmiyorum sebebi bu muydu ama biostan xmp kapatarak ramleri default frekansa çektim. Yaklaşık 2 saat gibi bi süre bf1 hata falan vermedi. Ramlerde mi problem var acaba?
  14. E

Hayır hadi tamam bf1'den vazgeçtim. Sorunsuz oynadığım oyuna ne oldu şimdi de hata verdi. Donanımsal mı yazılımsal mı onu anlamak güç. Daha 1 aylık pc, satıcıyla iletişime geçsem derdimi nasıl anlatacam ? Saçma sapan çıkmaz bir durum.
  15. E

DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurdum. Oyuna girdim 5 dk geçmeden yine aynı hatayı verdi. Zaten pek sevmedim iade ederim dedim insurgency sandstorma girdim. Saatlerce oynadığım oyun 10 dk içerisinde şu alttaki hatayı verdi şimdi de. Kafayı yiyecem az kaldı.
  16. E

Benim korkum ekran kartında bir problem mi var acaba? Driverlardan kastınız hangi driverları silip tekrar yüklemeliyim ?
  17. E

DeepCool 650W 80+ Psu.
  18. E

Şu an zaten win10 kullanıyorum. Herşeyi de güncelledim. Ne yapıcam bilmiyorum
  19. E

Selamlar, ryzen 5600 ve rtx 3070ti'li yeni bir pc aldım. Fakat ilk başlarda pubg'de sürekli çökme yaşıyordum. Biostan sadece ramlerim xmp profil 1 3600 mhz olarak ayarlı. İşlemci ayarlarında ki overboostu default yaptım pubg düzeldi. Şimdi Battlefield 1 aldım ve 1 saat içerisinde 3 kez şu...
  20. E

Yardım Ekran Kartını Bağlamama Yardım Eder misiniz?

Youtubeda videolara baktım ama anlayamadım tam. Evet kabloların hepsinde pcie yazıyor
Geri