Arama sonuçları: *

1. S

Bu durum insanlarin düşüncesini önemsediğim anlamına mı geliyor?

Ben de dediğin olayı sık sık yapıyorum. Farklı bakış açılarından bakmanı sağlıyor bazen ufkunu açıyor.
  2. S

Spor salonu fiyatı normal mi ?

Kanka maalesef bulunduğum yerde yok
  3. S

Yıllık 13 bin tl 2 taksit. Spor salonunda makine eksikliği yok sıra sıkıntısı da çok yoğun saatlerde gitmediğim sürece yok. Duşlarını kullanmıyorum evim yakın olduğu için. Bench ve dumbeller bolca var. Alanı da ortalama diyebilirim. Yine evime yakın olan başka bir spor salonu yıllık 10bin TL...
  4. S

Yaklaşık 2 hafta önce instagram üzerinden sorduğumda 13bin tl nakit olur (1 yıllık )diyen spor salonu sahibi bugün gittiğimde 17.000 tl nakit verirsen 14.500 tl kdvyi düşerim tarzı bir şey dedi. Ben de dedim hocam böyle böyle bana 13bin tl yazdın diye gösterdim o da tamam dedi. 2 taksite de...
  5. S

JBL Quantum 100M2,Gaming Kulaklık nasıldır ?

Selamlar. Yeni bir kulaklığa ihtiyacım var. Pedlerinin kumaş olması ve markanın bilinir olması beni cezbetti. Genelde oyun oynarken ve müzik dinlerken kullanacağım. Kullanmış olanlar fikirlerini belirtirlerse sevinirim. Ve farklı önerileriniz varsa onlara da açığım. Teşekkürler. Kulaklığın...
  6. S

Spor salonu ücreti normal midir ?

Bursa'da yaşıyorum. Ben de foruma fiyatı yüksek geldiği için yazdım. Çok büyük bir salon değil. İnternette Macfit üyeliğine baktığımda en düşük paketi 1100 küsürdü.
  7. S

Spor salonu ücreti normal midir ?

Mahallemde daha önceden gitmiş olduğum bir spor salonu 1 ay üyelik için 2500tl, 3 ay üyelik için 5000tl istedi. Sizce fiyat nasıl ? Spor salonunun mahalle arası bir yer ve çok fazla imkan sunmadığını belirteyim.
  8. S

Deodorant önerisi hangi dekdorantları kullanıyorsunuz

Old Spice Captain
  9. S

Kanal tedavisi Sonrası

Hocam ben de yıllar önce sizin durumunuz gibi iki seansta yaptırmıştım. Fakat bende herhangi bir ağrı olmamıştı. Belki psikolojik olabilir.
  10. S

Hiç yurtdışına çıktınızmı?

Yaklaşık 2 hafta önce Tiflis'e gittim. İlk yurt dışı deneyimim oldu. Gitmeyi düşünürseniz kesinlikle öneririm.
  11. S

Laptopuma ikinci bir m2 ssd koyabilir miyim ?

Hp victus 15 fa0011nt
  12. S

Hocam peki yuva sonradan koyulabilecek bir şey mi ? Bir bilgisayarcıya götürüp yuva koydurabilir miyim ?
  13. S

İyi günler. M2 Ssd'nin bulunduğu yerin üstünde SSD-2 yazan bir boşluk var fakat herhangi bir soketi vs yok. Buraya bir şekilde ikinci bir M2 Ssd koymam mümkün müdür ?
  14. S

Modemin arkasındaki usb girişine led şerit takmak sorun yaratır mı ?

Odamda boş priz olmadığı için led şeritin usb girişini modemin arkasındaki usb girişine taktım. Daha önce masaüstü fan takmışlığım da var. Bir sorun yaratmadı fakat yine de bilen birinden duymak isterim.
  15. S

Uluslararası ticaret ve lojistik okunur mu

12.Sınıfım. Bölüm araştırırken böyle bir bölüme denk geldim. Bölümü okumuş olanların çocuğunun "kendini geliştirmeli ve en az 2 dil bilmelisin" dediklerini gördüm. Şuan lisede okuyor olmama rağmen ingilizcem liseli birine göre çok daha iyi. İngilizce öğretmenim dil sınıfına geçmemi 10.sınıftan...
  16. S

HİÇBİRŞEYDEN ZEVK ALAMIYORUM

Beyler yaş 16 1 ay sonra 17 olucam ve bu sene yksye giricem. benim sorunum hiçbirşeyden zevk alamamak. ne dışarı çıkmak ne gezmek ne oyun oynamak ne ders çalışmak hiçbirşey zevk vermiyor şaka gibi. küçüklüğümden beri güzel bir bilgisayarım olsun istiyordum 2 ay önce onu da çok büyük heveslerle...
  17. S

Mafia: Definitive Edition indirimde alınır mı ?

Kanka mafia 2 witcher 3 ten sonra en sevdiğim oyundur çok hatırlamıyorum ama 3 ya da 4 kez bitirmiş olmam lazım defalarca oynamama rağmen her seferinde sarıyor. atmosferi çok iyi yaşatıyor sana o zamanları şiddetle tavsiye ederim.
  18. S

masaüstü mü laptop mu

Kanka ben masaüstü bilgisayarların daha iyi olduğunu düşünürdüm fakat eskisi kadar oyun oynamıyorum ve istediğim zaman bir yere götürmek istediğim zaman kolay ve pratik olması açısından hp victus oyuncu laptopu aldım. fiyatı şuan 19.000 TL. 1 hafta önce elime ulaştı ve şiddetle tavsiye ederim...
  19. S

Mafia: Definitive Edition indirimde alınır mı ?

Mafia: Definitive Edition indirimde alınır mı ? Mafia 2 kütüphanemde zaten var ve mafia 3 çok beğenilmediği için "Mafia Trilogy" paketini satın alıp ekstradan 60 tl civarı para harcamak istemiyorum Mafia: Definitive Edition alınır mı ? Parasına değer mi ? Teşekkürler.
  20. S

Rx 6500m mi ? Rtx 2050 mi ?

Laptop almayı düşünüyorum. Hp Victus 15 aklıma yattı. Fakat Rx 6500m mi Rtx 2050 mi tercih etmeliyim ? Ürün Linki Rx6500m versiyonu...
Geri