Arama sonuçları: *

1. U

Asus tuf alma arifesindeyim 2k

Dostlar araştırmalarım sonucunda bu monitöre karar kıldım, nedir düşünceleriniz? https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aql3a-1ms-180hz-qhd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html?utm_source=epey
  2. U

Ryzen 7 7800X3D işlemci için asus prime b650m-r yeterli midir ?

Doğrudur zaten iyi demedim karta. Aldığım zaman bu modeli önerdiler aldım kullanıyorum bilemiyorum bir olumsuzluğunu görmedim veya ben anlamıyorum. İyi günler.
  3. U

Ryzen 7 7800X3D işlemci için asus prime b650m-r yeterli midir ?

Ne olarak kötü prime serileri? 5 aydır kullanıyorum B650M-A kartı. Aklıma takıldı bak.
  4. U

İki monitör arasında kaldım

Dostlar selamlar, iki monitör arasında kaldım. 2k ips 27inc istiyorum. Yardımcı olur musunuz ? Bütçe bu civarlarda. https://www.vatanbilgisayar.com/urun_kiyaslama/?productIds=144309,139119
  5. U

Çözüldü✓ Monitör Seçimi Oyuncu Vs.

Dostlar selamlar günaydın, monitör almak istiyorum ama kararsız kaldığım bir kaç nokta var. 2K veya 4K almak istiyorum. Genelde MMORPG ve Solo oyunlar oynuyorum. 1ms 4ms bu tarz oyunlar için ne kadar fark oluşturur ? Mesela bakıyorum 4k ips gaming monitörler +15k dan başlıyor. Normal olanlar 10k...
  6. U

Am5 Sistem Sorunları

Am5 sistem sabır isteyen bir sistem. Buna hazırlıklı olun ve alışın. İlk 15 gün neler çektim bir bilseniz... Zamanla oturuyor ama bios güncellemesi vs vs derken oturuyor sistem. Şu an stabilligi yakaladım hiç bir güncelleme yapmıyorum :)
  7. U

Bu iki laptop arasında fark nedir bilen varmı bu paraya değer mi

Ürünleri incelemedim ama genelde farkları ekran kartı güç tuketim W değerlerinde ki farklılıklar oluyor. Onlara dikkat edin. Ram MHz leri üretici firma farkları oluyor.
  8. U

RTX 4090 ve1920x1080 monitor ile Valorant da 4 k oynayabilirmiyim

Yani tamam iyi hoş güzelde 4090 kartın var ama 4k monitörün yok, çok değişik bir durum. Kartı alacak para varsa o monitöre de para olması lazım 🥲 dsr ile açıp oyna ama gerçek 4k olmaz.
  9. U

RTX 4090 ve1920x1080 monitor ile Valorant da 4 k oynayabilirmiyim

Dsr ile alırsın ama 4k görüntüyü sana FHD olarak sunar. Ufacık minnacık detaylarda görürsün 4k çözünürlüğü. Ben fhd monitöre 2k açıyorum, bazı oyunlarda görüntü hafif düzeliyor bazılarında aynı kalıyor. Ekran kartına azıcık abaniyor orası ayrı.
  10. U

RAM Seçimi Konusunda Yardımınıza İhtiyacım Var

Gskill marka ramler Samsung üreticisi tarafından tedarik ediliyor. Piyasa ürünü tavsiye ederim.
  11. U

Çözüldü✓ Hangi ekran kartını almalıyım

4060 tavsiye ederim. Tdp değeri düşük ve güncel bir kart.
  12. U

Topladığım 2.Sistem Bu Daha Mantıklı Geldi. (Belki ilerde bunu alabilirim.)

O işlemci ile o ekran kartı olmamış dostum, işlemciyi 7500F yap ekran kartını 4070 çıkmaya çalış. Anakartıda B serisi olması taraftarıyım. Bir yap bakalım dostum ne kadar fiyat farkı oluşacak.
  13. U

Çözüldü✓ GameGaraj 7000 Sistem Alınır mı?

Sistem alınmıştır dostlar sağolun.
  14. U

Doğrudur bir çok satıcıya baktik, ne zamandır araştırıyoruz, sıvı soğutma olduğu halde bu fiyatın yakınına bile gelebilen bir sistem bulamadık.
  15. U

Selam dostlar, bir arkadaşıma bu sistemi alacağız, bu fiyat bandında daha iyisini bulamadık gibi. XPG kasa ve PSU bizi üzer mi ? Gamegaraj sitesinden alacağız. Düşünceleriniz nedir ?
  16. U

50K Bütçe sistem önerisi

Bu sistemde soğutucu yok, 7500F kullanıyorum işlemci biraz ısınan bir işlemci güzel bir soğutucu lazım. Ekstra anakartı B serisi olması taraftarıyım. 16x2 32 ram şeklinde olursa güzel olur.
  17. U

çift kanal ram fark eder mi?

Çift kanal olması her zaman avantajdır. Bana kalırsa aynısından bir tane daha alın, takın. Fps yükseltir. DDr5 sistemde Dual Channel olayının fazla etkisi olmadığını söylüyorlar ama yine de fazla bellekten zarar gelmez :)
  18. U

Yeni topladığim pcde görüntü gelmiyor

Parçalar yerinde normal şekilde takılıysa aklıma tek bir sorun geliyor = Ekran Kartı arızalı sorunu. Başka açıklaması olamaz diye düşünüyorum. Bİr ihtimal daha var aslında. Monitör veya kablo arızalı olabilir. Başka bir kablo ile deneyin. Veya monitörden çıkış birimine bakın.
  19. U

Bir parça vs tam oturmadı herhalde. Yerine tam taktığından emin misin ? Bütün parçaları tekrar tekrar kontrol edin. Temas etmeyen bir bileşen var büyük ihtimalle.
  20. U

Anakartın üzerine bak bakalım dostum herhangi bir arıza lambası yanıyor mu ? Veya bilgisayar açılırken ses vs geliyor mu ?
Top Bottom