Arama sonuçları: *

1. E

Fiber kutusu takılmadı fakat fiber altyapı var diyor

11 hazirandan bu yana neredeyse 5 ay oldu hala ne bir arayan var ne bir soran. İlçe müdürlüğe gittiğimde hala aynı tantana. "Yıl sonuna kadar bitmesi planlanıyor..."
  2. E

Hala aynı hiçbir gelişme yok. Arayıp sorduğumda yılsonuna kadar diyorlar fakat hiç gerçekçi gelmiyor artık.
  3. E

Çözüldü✓ 4070 Ekran kartı sıcaklık değerleri

Anladım teşekkürler.
  4. E

Yok hayır INNO3D twin x2
  5. E

Ekran kartı çok ısınıyor gibi geldi. Hotspot 100 dereceyi geçiyor bazen.
  6. E

Last of us part 2 oynarken bu ekran kartı sıcaklık değerleri normal mi ?
  7. E

Anladım dostum teşekkür ederim. Bizim burada kapanan bir tt eski binası var. Geçenlerde oranın kapısı açıktı içeri girip oradaki yetkiliye sorduğumda biraz bilgisayarı kurcaladı. 11 Ağustosa kadar bitmesinin planlandığını söyledi. Fakat kalmış 11 gün ne dairelere kadar kablo çekildi ne de kutu...
  8. E

Dostum benimde binama 14 haziranda dışarıdan taşeron ekip turuncu kablo çektiler. Bu aşamadan sonra ne kadar sürdü kutunun takılması. Hayırlı olsun bu arada
  9. E

Binama fiber kablo çekildi bundan sonraki süreç

Anladım çok teşekkür ederim bilgilendirme için
  10. E

Binama fiber kablo çekildi bundan sonraki süreç

Herkese merhaba. Bugün binama fiber kablo çekildi. Bundan sonraki süreç nasıl işliyor. Kutu takılması dairelere kadar kablo çekilmesi vs. ne kadar sürüyor. Bilgisi, tecrübesi olan arkadaşların cevaplarını bekliyoum. Şimdiden teşekkürler.
  11. E

İlk APU Toplama Sistemim

Ankarada itopyanın mağazası da var söğütözünde
  12. E

ryzen 5 5600 + 4060 ti sistem nasıldır alınır mı ?

fiyatı çok yüksek üzerine bir miktar daha koyularak 4070 superli sistemler bile çıkabilir gibi
  13. E

4070 ryzen 5 7500 f için monitör önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg27aq1a-27-1ms-wqhd-freesync-g-sync-oyuncu-u-fiyati,1306451468.html 1 senedir ben de 4070 ile kullanıyorum çok memnunum. 1713304070 pivot vs özelliği yok ama benim o şekil bir arayışım da bulunmadığı için bunu tercih etmiştim
  14. E

30 K Hangi Sistem Daha İyi?

4070 li sistemde 1080p de net darboğaz, 2k da bazı oyunlarda darboğaz olur ve malum önümüz yaz işlemci çok ısınır. Kule tipi soğutma şart
  15. E

PCIe 4 ssd öneri !!!!!

Başlıkta da söylediğim gibi gen 4 ssd arıyorum. Bütçe sıkıntısı yok fakat yine de en f/p ürünü arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  16. E

Max 15k hangi ekran kartını almalıyım

sapphire pulse modeli güzel sıkıntı yaratmaz
  17. E

Nvidia tarafında https://www.gaming.gen.tr/urun/377310/galax-geforce-rtx-4060-ti-1-click-oc-8gb-gddr6-128-bit-dlss-3-ekran-karti-46isl8md8coc-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce&v=1.83.8 amd tarafında...
  18. E

amd nvidia fark eder mi?
  19. E

RX 7700XT WATTMAN HATASI ALDIM

ram markası nedir expo özelliği var mı
Geri