Arama sonuçları: *

1. A

Valorant güncellemeden sonra açılmıyor

Az önce yaptığım güncellemeden sonra oyna tuşuna basıyorum Riot Client alta iniyo oyun açılcakmıs gibi oluyo ama açılmıyo sorun ne olabilir.
  2. A

Airpods’un ön kısmından ses gelmiyor

Anladım hocam sağolasın
  3. A

Yok cihaz üç aylık değil ben kullanalı üç ay oldu. Garantisi de bitti. Cihaz abimindi.
  4. A

Hocam valla bilmiyorum ama o kısımları kapatınca ses tamamen gidiyor.
  5. A

Tıkanmış olsa az da olsa ses gelmez mi?
  6. A

1679780216 Hovam fotoğrafını atamıyorum ama yanlarında iki tane küçük ses çıkışları var oradan
  7. A

Arkadaşlar airpods umu 3 aydır sıkıntısız kullanıyordum bi anda sesi az gelmeye başladı. Sonradan fark ettim ki sesi azalmamış aslında ana hoparlörden ses gelmyormuş az gelen ses diğer küçük hoparlördenmiş. Bu sorunun bi çözümü var mı yoksa tamamen bozulmuş mudur acaba bilen var mı?
  8. A

mekanik klavye önerir misiniz ?

sağol kankam 1621190297 sence bu mu yoksa ogre rgb mi
  9. A

mekanik klavye önerir misiniz ?

Arkadaşlar klavyem bozuldu ben de iyi bir f/p mekanik klavye almayı düşünüyorum. Güzel bir klavye bilen varsa yazabilir mi? Bütçe: 300tl
  10. A

Yardım Usb aygıtı tanınamadı

Aynı sorun benim klavyemde de oldu çözüm bulabildiysen söyler misin lütfen.
  11. A

USB aygıtı tanınamadı hatası

Arkadaşlar bilgisayarımın klavyesi çalışırken bi anda gitti. Sonra klavyeyi çıkartıp takınca bu hatayı aldım; USB aygıtı tanınamadı. Lütfen yardım eder misiniz?
  12. A

200 ₺ kulaklık önerisi

Arkadaşlar mikrofonlu kulaklık onerir misiniz? 7.1 olursa iyi olur çunku harici bir ses kartım yok. Butçe: 200tl
  13. A

Ses kartı almalı mıyım ?

Arkadaşlar gamrpower medusa almayı düşünüyorum. Sizce ayriyetten harici bi ses kartı alayımmı yoksa ana kartın dahili ses kartını mı kullanayım ? Alacaksam hangi ses kartı ? (Pek bilgili değilim) Ana kart: b450m dragon
  14. A

Bil kap uygulaması nasıl ?

Eyvallah reis
  15. A

Bil kap uygulaması nasıl ?

Arkadaşlar bil kap diye bir uygulma gördüm. Puan toplayarak onlarla rp filan alınabiliyo kullanan var mı ?
  16. A

Microsoft visual c++ minumu rintume hatası.

Arkadaşlar amd software nin yeni sürümü gelmişti bende onu kuruyordum. Sonra visual c++ kurmak istedi bende kur dedim kurulurken bu hatayı aldım ; Microsoft visual c++ 2019 minumum rintume. İnternette ne kadar araştırdıysam çözüm bulamadım bir fikri olan yazabilir mi ?
  17. A

Microsoft visual c++ 2019 minumum rintume hatası.

Arkadaşlar amd software nin yeni sürümü gelmişti bende onu kuruyordum. Sonra visual c++ kurmak istedi bende kur dedim kurulurken bu hatayı aldım ; Microsoft visual c++ 2019 minumum rintume. İnternette ne kadar araştırdıysam çözüm bulamadım bir fikri olan yazabilir mi ?
  18. A

Sohbet muhabbet falan

Canım çok sıkılıyor biri muhabbet başlatsın
  19. A

Yeni bir bilgisayar topliycam acaba parçalar uyumlu mu

İşlemci ile anakart uyumsuz
  20. A

PSU da sorun olduğunu nasıl anlarız ?

Fan bir yere değiyordur
Top Bottom