Arama sonuçları: *

1. DarkFear

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi

banada öyel geldi ama riske girmek istemiyorum fiyatı artarsa
  2. DarkFear

selam biraz sonra oldu ama ikisinde hala kararsızım (evet hala alamadım) genel olarak herkes mikrofon farkından bahsetmiş harici mikrofonum olduğu için mikrofon kalitesi önemli değil yinede hangisini önerirsin
  3. DarkFear

kütahya baya serin yazında hyperx bi tık daha iyi gibi geldi bana izledim ikisininde incelemesini
  4. DarkFear

HyperX Cloud Alpha Wireless aklımda bu var ama başka önerebileceğiniz bu fiyat bantlarında kulaklık var mı
  5. DarkFear

Öneri Kablosuz kulaklık tavsiyesi

aklımda bir kaç model var SteelSeries Arctis Nova 5 SteelSeries Arctis Nova 7 Corsair HS80 Max Wireless HyperX Cloud Alpha Wireless Razer BlackShark V2 HyperSpeed oyun için ama biraz fiyat aralığı değişik önerdiğiniz başka model varsa yoksa aralarından önerdiğiniz varsa
  6. DarkFear

Çözüldü✓ Kule tipş soğutma aldın ama takamadım

Evet arkaya düşümde kasayı o kadar haraket ettirdim
  7. DarkFear

Hangisinde anakartın mı
  8. DarkFear

Yeni kule tipş soğutma aldım thermalright peerles assain anakarta takmaya çalışıyorum ama videoda admın ankarta sabitlediği vidamı neyse o eksik anakartın kutusunada baktım bulamadım (Anakart MSİ B450M-A PRO MAX)
  9. DarkFear

Çözüldü✓ Kule tipi soğutma önerisi

evet yanlış yazmışım kafam da m100 le birleştirmişim 1749279138 yanlış yazmışım zaten
  10. DarkFear

dediğini çok anlamadım ama model MSI D60
  11. DarkFear

biraz araştırdım f/p olarak önüme hep bu model çıkıyor başka da bulamadım önerdiğiniz başka varsa çok iyi olur bide termal macun, macunda baktım aslında ama çok anlamadım herkes farklı bir şey söylüyor, fiyatı çok da önemli değil yine de 700 800 lük de olmasın mümkünse (işlemci 5600 soğutması...
  12. DarkFear

Film önerisi

bilim kurgu benzeri bişey mümkünse
  13. DarkFear

Yeni mouse alacağım tavsiye verir misiniz?

hala bulamadıysan imkanı yok ama öneriyim sadece kasa
  14. DarkFear

Çözüldü✓ Mouse çift tıklıyor neden olabilir

2 3 hafta m3 pro aldım bi süre sonra çift tıklamaya başladı biraz araştırdım ama bulamadım ve çözemedim neden olur bilen var mı
  15. DarkFear

Darmoshark M3 PRO Dongle Kurulumu

knk nasıl hallettin
  16. DarkFear

internet hızım sürekli düşüyor

knk baya bişi denedim hala sürekli düşüyo
  17. DarkFear

bide imkan varsa insta falan verebilir misin hem burdan zor oluyo 1726605796 Bide mesela şimdi modem deki 3.porttan 1.ye aldım 100 oluyo bi süre sonra tekrar 10 a düşüyo
  18. DarkFear

geçen sefer olmuştu mesajı yollamayı unutmuşum şimdi tekrar oldu ya güncelledim falan ama
  19. DarkFear

bunu indirdim
  20. DarkFear

yaptım bakamadım hemen işlerim vardı
Geri