Arama sonuçları: *

• Users: Shoko
  • Order by date
  1. Shoko

JBL Wave Beam 2 / 3000tl bütçe bluetooth kulaklık öneri

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum başka kulaklık önerilerine de açığım bütçem 3 bine kadar çıkabilir önerilerinizi veya düşüncelerinizi bekliyorum...
  2. Shoko

PTT Cumartesi günleri açık mı?

Şuanda kargom Muğlada oradan Bodruma gelecek ama yarın cumartesi, bildiğim kadarıyla dağıtım yapmıyorlar ama şubeye gidip alabilir miyim?
  3. Shoko

1 Çeyrek Altın Değerinde mouse Önerisi Elim 18Cm Palm-Claw Arası Tutuyorum

ben lamzu atlantis mini kullanıyorum elim 18cm ve claw oynuyorum gayet memnunum öneririm diğer türlü önerim viper ultimate veya sora'nın stoklarını bekleyebilirsin
  4. Shoko

DA forum üyeleri hangi klavyeyi kullanıyor?

motospeed k87s ve akko 3087
  5. Shoko

200 TL mousepad önerisi

bu bütçeye alabileceğin çoğu mousepadden benzer performans alırsın porgenin mousepadlerine bakabilirsin eğer fiyat yükselebilir diyorsan klasse pro öneririm
  6. Shoko

Öneri Wireless Mouse Seçeneklerim İçin Öneri/Fikir

Hocam en iyi seçenek F1 Pro gibi duruyor ancak 250tl daha çıkabilirseniz lamzu atlantis mini tavsiyemdir kendim de kullanıyorum gayet memnunum hiçbir sıkıntısı yok
  7. Shoko

DP ile bağlayınca garip bir şey oluyor?

lg monitör mü derken anlamadım eğer marka olansa hayır biri asus tuf 165hz diğeri 240hz aoc
  8. Shoko

Önceden 165hz bi monitörüm daha vardı onda da display port ile bağlayınca aynı problem oluyordu onu demeye çalıştım (2 farklı pc de 2 monitörü de 2 farklı kabloyla denedim her türlü aynı problem oluyor)
  9. Shoko

Önceki bilgisayarımda da denedim tamamen farklı bir sistem onda da aynı sorun oluyordu kabloyu değiştirip deneyeyim dedim yine aynı sorun devam ediyor yani girişlerde veya kabloda sorun olacağını sanmıyorum
  10. Shoko

Sorunu nasıl açıklayacağımı inanın bilmiyorum ne oldugunu da anlatmak zor ve video çekince görünmüyor, monitörü hdmi ile bağlayınca bir sorun yok ama dp ile bağlayınca belli renklerde (grinin tonları gibi) (örneğin whatsapp webin uygulamasında bi chate girince oluyor) böyle seğirme gibi bir şey...
  11. Shoko

Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8” 1ms 165Hz Modeli

1 Yıl kadar kullandım monitörü ghosting vardı ancak ölü pixel yoktu 1 arkadaşımda daha vardı ghosting problemi kronik midir bilmem ama güzel monitör öneririm
  12. Shoko

Valorant oynanırken Alt+Tab atınca ses artıyor

O galiba şuan oyunla alakalı bir bug bende ve 2 arkadaşımda daha oluyor çözüm bulamadım henüz
  13. Shoko

Öneri Glorious mu Logitech mi?

Sora ya da Atlantis/Atlantis Mini almanı öneririm gpx artık eskidi diyebiliriz db click vs. problemleri var zaten. Şahsen Lamzu Atlantis Mini kullanıyorum 1 aydır gayet memnunum kesinlikle fiyatını hakeden bir mouse öneririm
  14. Shoko

Monitöre yumruk attım kırıldı tamir edilir mi dersiniz?

Vg249q1a 23.8 165hz Linki
  15. Shoko

atabilirsen çok iyi olur ya
  16. Shoko

Fön makinesi işlemi nasıl oluyor hocam tam olarak ve o arkadaş nasıl becermiş onu ŞLADFMGW valorantda smurf kasıyodum ya smurf birde
  17. Shoko

2 monitörümdü zaten çok pahalı bir şey çıkıcaksa yaptırmam herhalde AFDGHKMAFGHŞLWRTYKYMHWTYRJ
  18. Shoko

tam olarak şöyle bir şey oldu arkadaşlar..
  19. Shoko

Snowman T6 Ultra alınır mı?

https://www.trendyol.com/snowman/t6-ultra-sogutma-6-bakir-kanalli-rainbow-cooler-fan-p-43261454...
  20. Shoko

Snowman T6 Ultra alınır mı?

Snowman T6 Ultra almayı planlıyorum sizce uyumlu olur mu veya ramler problem çıkartır mı alan konusunda Anakart ; B450M-A II (8x4 ram kullanıyorum) veya aynı fiyat civarında daha iyi olucağını düşündüğünüz öneriniz var mı? Link ...
Geri