Arama sonuçları: *

1. M

DOLAR 21.92 TL OLMUŞ BU DEVİRDE PC TOPLANMAZ

Dolar kaç lira olmuş arkadaşlar bu devirde sistem toplanmaz. Neyse dolarla maaş almadığımıza göre sorun yok .
  2. M

Dolar Artıyor Şimdi Sistem Toplanırmı

dostum vergi indirimi geleseye kadar ( meclis oylaması onay - torba yasa - cumhurbaşkanı imzası - resmi gazete ) dolar aradaki farkı kapatır imkanın maddi gücün varsa bir şey alabilmenin en uygun zamanı bugün Türkiye'de . Örnek verelim 10 bin lirada 3 bin vergi olsun 7 bine düşecek diye...
  3. M

Yardım Riot Hesabım Çalındı Ne Yapmalıyım

dostum herhangi bir virüs sistem bilgilerini keylogger ile alsa dahi mailini onaylayamaz . Bilgisayarında gmail uygulaması açıksa orasını bilmem . Hiçbir antivirüs programı kullanmamama rağmen asla böyle bir sorun yaşamadım utorrent olsun mining olsun çokça uğraşmama rağmen hem de . mail onayını...
  4. M

Bilgisayarımın değeri 2.el hesabıyla kaç TL eder?

Monitör ' belirtmemişsin ama yine de temiz kullanıldığını ve 23.8' olduğunu düşünürsek monitörsüz 8 10 arasına hızlı okutursun bence bu geceki dolar artışı gözardı edilerek tabi :)
  5. M

o tatlış virüs nasıl oluyor da e postana gelen bağlantıyı da onaylıyor peki ?
  6. M

🔥İndirim Hawk Future Gaming Chair Amazon TR 5250 ₺

mesele ekonomi değil hocam ya aynı fiyata ful ortopedik destekli koltuklar da mevcut bu parayı hak eden ne özelliği var bu koltuğun bana bunu anlatın
  7. M

🔥İndirim Hawk Future Gaming Chair Amazon TR 5250 ₺

bu konforsuz ve ortopedik bel desteğinden uzak kalasvari koltuklar neden bu kadar pahalı bir bilgisi olan var mıdır bilen biri bizi aydınlatabilir mi
  8. M

İ5 12400F boşta 65derece normal mi? Soğutucu onerisi

https://www.google.com/search?q=%C4%B05+12400F+temperatures+#fpstate=ive&vld=cid:f98a307d,vid:UkJut6GyAOg güzel ayarlarla 39 derecede rander alıyor bir ustamız göz atmanda yarar var
  9. M

İ5 12400F boşta 65derece normal mi? Soğutucu onerisi

Beklentin nedir üstad ? Kasan yeterince hava alıyorsa normal değer gibi duruyor .
  10. M

🔥 DOLAR 21.94 ₺ Çıktı!🔥

Halk halinden memnun . Demokratik bir ülkenin tatlı gerçekleri gibi bir tablo . Dolarla mı meyış aluyün yeenim :=)
  11. M

45.000₺'ye sistem tavsiyesi?

bu denli bir bütçen varsa uygun fiyatlı bir donanım arşivi sistemi özelleştirip kullanmadığın parçaları 2. elden çok hızlı satarak hem sermayeni büyütebilir hem de daha güzel parçalar alabilirsin
  12. M

avrupa riot daha hızlı müdahale ediyordu uzun zamandır oynamadığım için bilmiyorum türkçe de yeterli olur dene şansını ama kendi ellerinle takastır satıştır vs yaptıysan senin ıp adresinden girilen diğer hesaplar da tertemiz perma yer haberin olsun arkadaşlarının hesaplarını da yakma kendin...
  13. M

ustam öncelikle hepimiz hesabının virüsle ya da başka bir trojanla çalınmadığını biliyoruz eski mapten beri tozu yutmuş bir dostun olarak söyleyeyim sen bilgilerini kendi ellerinle başka bir yerde girip sonrasında mail adresini onaylamadıysan hesabının çalınma ihtimali 0'a yakın ama yine de sen...
  14. M

İ7 7700HQ GTX950M GDDR5 4GB laptopum için profesyonel voltaj ayarları

konu günceldir destek bekliyorum
  15. M

12.000 TL Ofis ve Günlük kullanım laptop önerisi

Şahsi görüşüm asustan vazgeçmemen yönünde . Monster huma çerçeve ve uzun kullanımda beklediğin performansı malzeme kalitesi anlamında vermeyecektir . Ücretsiz servis var diye cihazını aylarca serviste bekletmek ya da her sene 2 3 defa git gel yapmak istiyorsan başka :)
  16. M

❌İndirim Bitti! MSI KATANA 15 i7 12650 + rtx4070 38.141 TL

ekrana ekmek bansak da elbet bir gün bizim de bundanımız olur inşallah alcısına hayırlı olsun piyasa altı bir fiyat .
  17. M

Yardım Laptopumdan tam verim alamıyorum!

Overclock vb denemeler yapabilirsin ama bu laptopunun ömrünü oldukça kısaltacaktır . 3060 performans olarak 4050'nin ötesinde bir cihaz 95 w bir 3060 performansı almayı beklemek yerine ufak ayarlarla performans artışı hedefleyebilirsin ama kıstas etmek çok sağlıklı olmayacaktır .
  18. M

Yardım İkinci el İphone alınırken nelere dikkat edilmeli

Öncelikli olarak PİL SAĞLIĞI EKRAN KALİTESİ DAHA ÖNCE TAMİR GÖRÜP GÖRMEDİĞİNDEN EMİN OLMAN CİHAZ DAHA ÖNCE CHARGEBACK SEBEBİYLE BLOKLANMIŞ MI ANLAMAK İÇİN BİRDEN FAZLA İCLOUD HESABI OLUŞTURUP SATIN ALMAN ( BU İŞLEMİ EN SON YAPMAN EN SAĞLIKLISI ) CİHAZ SERİ NUMARASININ TÜRKİYE'DE KAYITLI...
  19. M

İPhone 11 sıfır mı almalıyım yoksa İPhone 11 Pro 2.el mi ?

I phone 11 serisi yavaş yavaş miadını dolduracak bir seri . Birazcık bütçen varsa biriktirip 2. el temiz bir iphone 12 alabilirsen hem ekran hem de performans anlamında birkaç sene daha telefon alma ihtiyacını öteleyebilirsin . İlle bu ikisinden birini alacaksan da temizliğinden ve içinin...
  20. M

İ7 7700HQ GTX950M GDDR5 4GB laptopum için profesyonel voltaj ayarları

Başlığa sığmadığı için burada belirtiyorum 16(8x2)GB2400 Mhz ram bulunuyor cihazımda . Herkese merhabalar Asus x550vx modeli laptopum için işinin ehli birinden hem işlemci hem de ekran kartım için undervoltage yahut overclock ya da underclock tavsiyesi almak istiyorum . Bu işlemler için gerekli...
Geri