Arama sonuçları: *

1. R

Videodaki ekran kartında sorun nedir?

Bitane video linki atarmisiniz benim bulduklarında yorumlar kötü
  2. R

Videodaki ekran kartında sorun nedir?

Durum budur yağımi bitmiş yoksa fanmi bozuk
  3. R

Sistem topladım naptiysam calistiramadim

Tamam yarın bı denicem olmadı goturucem yapicak biseyim kalmadı :( bu ramide iade edip farklı ram Alicam
  4. R

Sistem hiç tepki vermiyor anakartin önceki sahibi ryzen 5 5600 ile kullanıyordu yani uyyumlu direk çıkarıp bana yolladı
  5. R

Bu arada bilginiz olsun imzaniz gözükmüyor :D
  6. R

Hocam valla bilemiyorum ya zor bütçeyle topladım zaten yarın bilgisayarciya goturucem inşallah yaparlar valla parada kalmadı nabicaz bilmiom .d
  7. R

Aynen hocam aynı yöndeydi ve cuk diye oturdu işlemci ram 0 Corsair vengance 8 gb
  8. R

Genellikle küçük reset sw power sw onlarla oynadık kasanın içinin foto atabilirim isterseniz bu arada anakart b450m a pro Max
  9. R

Şu an PC yanımda duruyor yapabilirim yamulma vb yok ve montajında söylediklerine göre doğru yarın bitane bilgisayarciya goturucem o yapamaz ise anakarti garantiye yollicam 1687299240 Yapmamı istediğiniz bişey varsa yapabilirim şu an pcde
  10. R

Evet denedim olmadı
  11. R

Hocam farklı bı forum sitesinde 6 sayfalık konu oldu çözemedik PC tepki vermiyor monitöre bağlı değil şu an
  12. R

Öncelikle selam vallahi çok uğraştım yapamadim sizlerin yardımına ihtiyacım var Sorunum şu 2 el PC topladım tüm parçaları çalışır vaziyete almadan önce satıcılardan test video her şeyi aldım fakat ne yaptıysam açamadım sonra istemedende olsa bilgisayarciya gitim bana sistem için güç kaynağının...
  13. R

M2 Veya Sata Önerisi

Bence onerdiginiz alınır 1687107525 M2 Kingston
  14. R

3-4 Bin TL Arası Monitör Önerir Misiniz ?

Rica ederim iyi günler
  15. R

https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 500 fazla olarak bunu alırsanız sizi çok çok rahat etirir
  16. R

Hocam excalibur da aşırı derecede ghosting var ve Va panel alınmaz o
  17. R

Yeni topladigim pc nin çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım

Hocalarım merhaba, PC toplamıştım, daha Windows bile kurulu değil monitörüm var fakat güç kablosu yok şu anlık. PC her şeyi hazır çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım? Fanlar falan hiçbir tepki vermiyor. RX570. R5 5500. B450 m a Pro Max.
  18. R

Ramsiz PC rgbleri ve fanları çalişirmi

Tamamdır saolun
  19. R

Ramsiz PC rgbleri ve fanları çalişirmi

Selam sistemimde her şey hazır biti bir tek RAM kaldı oda yarın gelecek ama kasayı merak etim açıkçası fanları ve RGB şu yanarmi şu an RAM olmadan Ryzen 5 5500. RX 570. B450 m a Pro Max. Ben denedim çıt çıkmadı Monitöre baglamadim bağlasam bişey farkeder mi çalıştığına dair ufak bişey yapsın...
  20. R

GameGaraj güvenilir mi?

Hocam size böyle bir durum olduğu için firma dolandirici olmuyor bende çok kez sipariş verdim arkadaşlarıma aldım ve yayıncılar la sponsorluk anlaşmaları olan bı firma siz şu an bı ekran kartı veya hazır sistem söyleseniz aldığınız ürün gelir siz bu şekilde buraya kanıt atmadan dolandırıcı...
Geri