Arama sonuçları: *

• Users: OzeeE
  • Order by date
  1. O

HP VİCTUS 16 İŞLEMCİ SICAKLIĞI SORUNU

HP Victus serisinin çoğu ürünü maalesef ki yüksek sıcaklıklarda çalışıyor. Abdullah abi de incelemiş olduğu 5600H ve 6500M serili laptopta da işlemci 80-90 derece, ekran kartı ise 60-75 derece arasında seyrediyordu. Laptopun altına güzel hafa üfleyen bir altlık almanı önerebilirim.
  2. O

Laptop aldıktan sonra neler yapmam lazım

1) Öncelikle hayırlısı olsun. Bilgisayarınızda işletim sistemi varsa eğer windows çoğu sürücüleri otomatik olarak indiriyor. Bazı sürücüler sorunlu çalışıyorsa eğer laptopun markasının sitesinde bazı sürücüleri seri numarası sorgulatarak bulabilirsiniz. Bu laptoptaki ekran kartının driverini...
  3. O

Çözüldü✓ Kule soğutucudan sonra pc açılmıyor

Ramleri, bios pilini ve işlemci soğutucunun kablolarını söküp takmanı öneririm. Ben de 6-7 ay önce işlemcime kule tipi soğutucu takarken belleklere değmişti ve temassızlık olmuştu. Ramleri tekrardan yerine sert bir şekilde oturtunca düzelmişti.
  4. O

bir müddet çalıştıktan sonra geri kapanıyor

Eğer termal macununu ve fan bakımını çok uzun süredir yapmadıysan termal macun etkisi yitirmiş olabilir. Bilgisayar ilk açıldığında 5-10 dakika açık kalabiliyorsa eğer işlemci sıcaklığını kontrol edebilir misin ?
  5. O

Çözüldü✓ 1000TL gamepad önerisi

PS3 tuş yapısına alışıksan eğer Logitech F710 öneririm. Hissiyat ve kullanış olarak gayet iyidir. Bana göre tek sıkıntısı şarj etmek yerine 2 tane AAA pil takarak kullanıyorsun. Şu an en ucuz 800 TL civarında satılıyor.
  6. O

5600X ekran kartı değişimi sonrası çok ısınıyor

Sıvı soğutucuyu yerinden hiç oynatmadıysan ya da soğutucu fanları bir donanım bileşenine takılmadıysa yeni ekran kartının sıcaklığı kasanın içini ısıtıyor olabilir. Bilgisayar çok hava almayan bir kasa ise aynı testleri kasanın yan kapağı açık denemeni önerebilirim.
Geri