Arama sonuçları: *

1. Lieutenant Anderson

2000TL nasıl yatırım yapılır?

Hocam kaç yaşındasınız? Borsaya yatırabilirsiniz yaşınız tutuyorsa
  2. Lieutenant Anderson

Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü hatası yardım

Yeni olup olmaması önemli değil. Buna benzer bi sorun yaşıyordum Valorant oynarken alt+tab yaptığımda bilgisayar kilitleniyordu power tuşundan kapatmadan kesinlikle kapatamıyordum bilgisayarı. Bu şekilde çözmüştüm sorunu belki size de yardımcı olabilir
  3. Lieutenant Anderson

Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü hatası yardım

Windows ayarlarından Donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması seçeneğini kapatıp dener misin bir de
  4. Lieutenant Anderson

Windows Lisansım gider mi

Bunu bilmiyordum teşekkür ederim bilgi için
  5. Lieutenant Anderson

❌İndirim Bitti! Garanti̇den 300 TL Yemek Sepeti̇ + 400tl Mi̇gros Hedi̇ye Çeki

Zaten müşteri isek faydalanamıyor muyuz? 😅
  6. Lieutenant Anderson

Fps oyunu oynayıp 27 inc almak .

Hiçbir sorun olmuyor çift monitör kullanıyorum tabii ki oyun tek monitörden oynanıyor ama iki monitörüm de 27inç hiçbir sorun olmuyor geniş ekran gayet keyifli geliyor bana. Burada önemli olan sizin zevkiniz hangisinde rahat edeceğinizi düşümürseniz onu seçin
  7. Lieutenant Anderson

bu sistemDar boğaz yaparmı

R5 5600 yerine Ryzen 7 serisinden bir işlemci gider o karta
  8. Lieutenant Anderson

Windows Lisansım gider mi

Gitmez. OEM keyler silinmiyor anakarta gömülü olduğu için. MAK veya Retail olsaydı giderdi
  9. Lieutenant Anderson

Bu pc sorun çıkartır mı

Sıkıntı yapmaz parçalar gayet senkronize. Güzel günlerde kullanın hocam
  10. Lieutenant Anderson

Dogru DPİ kaç olmalı

Hocam doğru DPI diye bişey yoktur sizin rahat ettiğiniz kendinizi en iyi hissettiğiniz DPI değeri doğru olan DPI dır. Kişiden kişiye değişiklik gösterir bu durum yani.
  11. Lieutenant Anderson

galaxy a53 alınır mı

Fiyatına göre özellikleri gerçekten cezbedici. Dayanıklılık konusunda bir fikriniz var mı?
  12. Lieutenant Anderson

galaxy a53 alınır mı

Sizin bi öneriniz var mı?
  13. Lieutenant Anderson

galaxy a53 alınır mı

Poco X5 Pro 5G modeli vardı bir de aklımda. Ona ne diyorsunuz?
  14. Lieutenant Anderson

galaxy a53 alınır mı

Hocam benim de bir sorum var. İnşallah yaz sonuna doğru telefonumu değistireceğim aklımda S21 Fe var bütçe maks 15k wild rift oynuyorum telefonda sadece bir de kamera performansı iyi olsun istiyorum sizce s21 fe yeterli olur mu 15k ya daha iyisi alınır mı
  15. Lieutenant Anderson

monitör alıcam aklıma takılan bişeyler var

Hocam sistem isterse 500 fps alsın. Ekranda 500 yazıyor diye 500 fps almış olmuyorsunuz. Monitör 75hertz ise 75 fps alıyorsunuz. Hikayeli oyun ağırlıklı gidecekseniz bile 144 hertz almanızda fayda var 75 ile 144 arasında epey fark var çünkü
  16. Lieutenant Anderson

Asil vandal beklerken gaia vandal mağazama geldi

Mağazama düşse de alsam dediğim bir skin. Gaia Ghost gelmişti gece pazarından birkaç ay evvel onu almıştım hissiyatı çok iyi ve kostüm de çok şık. Kesinlikle alınır gaia
  17. Lieutenant Anderson

YENİ SİSTEM ALINCA YAPILACAKLAR

Şöyle söyleyeyim hocam, mesela eski bios versiyonunda bir hata vardır yada eksik bir nokta vardır güncelleme ile bu düzeltilmiştir mesela en basit örnek. Yazılım olarak Bios en temel bileşeni olduğu için bilgisayarın güncel tutmakta fayda var
  18. Lieutenant Anderson

Ekran kartı driverını ekran kartının sitesinden kursa, Anakart sitesinden chipset driver kursa geriye kalan driverlar Windows tarafından otomatik kuruluyor zaten. Chipset driver önemli ama
  19. Lieutenant Anderson

Driver booster gibi 3.parti driver uygulamaları var olan driverları da bozuyor hiçbir şekilde önerilmiyor bu tür programlar
  20. Lieutenant Anderson

DDR 5 ler hakkında bir bilgim yok hocam ben DDR4 sistem sandım. Eski sürüm bios ile geliyor çünkü bios versiyonu genelee 1687298707 Bios güncellemesi yapmanın bir dezavantajı var diye bi cümle mi kurdum ben?
Geri