Arama sonuçları: *

1. Y

30K Bütçeyle Oyun Bilgisayarı Önerileri

Arkadaşlar max 30k bütçem var bana cs de yüksek ayarlarda 140 150 orta ayarlarda 200zü bulabilecek, rocket league, valorant, battelfield gibi oyunlarda 180-200ü bulabilecek bir sistem bulabilirmisiniz. ((Bu rakamlara yakında olabilir)) (Bu işlerden çok anlamadığım için sizlerden rica ediyorum).
  2. Y

Bilgisayarımı satıcam ne kadar eder ve ne yapmalıyım?

3 4 azmış bi 10 eder diye bakıyodum :')
  3. Y

Bilgisayarımı satıcam ne kadar eder ve ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ilk defa bilgisayarımı satacağım ondan ne yapacağımı bilmiyorum izlicek olduğum yollar nelerdir ne yapmalıyım bir de kasa ne kadar yapar acaba özelliklerini bırakıyorum. İşlemci (CPU): AMD Ryzen 3 3200G – 4 Çekirdek / 4 İzlek – 3.6 GHz Grafik Kartı (GPU): AMD Radeon Vega 8 Graphics...
  4. Y

Turbonet internet nasıldır?

Akhisarda yaşamıyosan 1000mbps alamıyosun diye biliyorum.Bende şuan turbonet kullanıyorum oyun oynuyosan çok ping çıkıyor yoksa genelde iyi.
  5. Y

AMD 5 5600 RTX 4060'lı sistem

Gördüm knkm teşekkür ederim, thermalingi de ekledim sepete :) Çok sağolasın hocam teşekkür ederim isteyen herkese nasip olur inşallah.
  6. Y

Eyvallah teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum. Ama eğer onu seçersem de fiyatı baya aşmış oluyorum, bu haliyle yetmez mi? 1732109541 knkm bundada işlemci bence iyi değil ve seçeneğimde yok :( 1732109582 Ki bu sıvı soğutmayla seçsem bir eksisi falan olur mu hem fiyat olarakta ucuz bence.
  7. Y

kesinlikle katılıyorum ve bunun gibi eklemeler yaparsam eğer neredeyse aynı fiyata geliyor ki bu benim sıvı soğutma eklenmiş hali fiyatı 1732044720 knk özellikleri benim attığıma çekince neredeyse aynı fiyata geliyor :D 1732044737 cs de kaç fps alıyosun 1732044849 bunlar var şuan seçili...
  8. Y

RGB LED mi RGB ampul mü?

Led'im bozulmuştu o yüzden araştırıyodum fiyatları da görünce led'imi tamir ettim. Yani kısaca ekonomi bize elektirik elektroniğide öğretti :D
  9. Y

Arkadaşlar böyle bir sistem alacağım sizce nasıl direk bu haliyle alayım mı? (sıvı soğutucuyu ben ekledim)
  10. Y

RGB LED mi RGB ampul mü?

teşekkür ederim hocam sağolasın yardımın için
  11. Y

RGB LED mi RGB ampul mü?

hocam şöyle odamın alt tarafı çok müsait değil bundan dolayı üst tarafa döşeyeceğim
  12. Y

RGB LED mi RGB ampul mü?

hocam öncelikle öneri için teşekkür ederim şöyle bir şey var RGB led'in en az 15 metre olması gerekiyor oda boyu olduğu için led ile odayı boydan boya kaplamak istiyorum. 1731508344 bunun içinde teşekkür ederim fakat belirtmeyi unutmuşum 15 metre olması gerekiyor
  13. Y

RGB LED mi RGB ampul mü?

Arkadaşlar sizce RGB LED mi almalıyım yoksa RGB ampul mü almalıyım. Hangisini öneriyorsanız güncelinden de link atabilir misiniz? İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  14. Y

CS 2 Takım Kurmak İstiyorum

Hala aktif alım varsa gelebilirim her mevkide oynarım oyun akışına göre her şeyede uyarım o konuda sıkıntı yok
  15. Y

CS2 Valo oyun arkadaşı arıyorum

hala takım arkadaşı arıyormusunuz cs için
  16. Y

FACEİTTE veya cs2' de level kasacak takım veya arkadaş arıyorum

Başlıkta da bahsettiğim gibi FACEIT'te veya cs2'de level kasacak takım veya arkadaş arıyorum. Levelim şu an 3 normal rankım 5 ve 7 arasıydı ama troller yüzünden ve takımsızlık yüzünden 3'e düştük. Varsa eğer bir takımınız veya oynayacak arkadaşlar, buyurun konun altına yazın iletişimi oradan...
  17. Y

Youtube Music indirdim uygulamayı kaldıramıyorum

Arkadaşlar başlıkta da gözüktüğü gibi youtube music indirdim fakat bu linkten indirdim https://github.com/th-ch/youtube-music/releases/tag/v3.3.2 şuanda da bilgisayardan kaldıramıyorum tarihe aldanmayın daha dün indirdim şimdi uygulamayı bulamıyorum da sadece kaldır kısmı çıkıyor basıyorum hiç...
  18. Y

Rocket League espor turnuvasına nasıl katılabilirm?

tavsiyeler için teşekkür ederim dediğiniz gibi oyun içi turnuvalara katılalım (bu arada bizde uçup kaçıyoruz jaşlkdfjşalskj) turnuva tarihleri hakkında bir bilginiz varmıdır acaba?
  19. Y

elmastı fakat şampiyonlarla büyük efsanelerle oynadığımızda baya fark atarak kazanıyorduk oyun takıldı bizde şuan altın 3 daha çıkmıyor yukarı ama rankımızı elmas 2 ydi.Hangi siteler acaba link paylaşma gibi bir imkanınız varmı
  20. Y

Arkadaşlar 2 kişi olarak rocket league e spor turnuvasına katılmak istiyoruz 3.müzde var fakat 2 kişi daha iyi oynuyoruz (eğer olmazsa 3 kişide katılabiliriz sıkıntı yok). Turnuvalara nerden kayıt olabiliriz ve girmek için kriterler nedir sınırlar nedir bilgilendirirseniz çok mutlu oluruz...
Geri