Arama sonuçları: *

1. S

Glorious Model D Wireless Alınır mı?

model d gibi elime tam otururmu yeni mouse larda hafifletcez diye küçücük yapiyolar
  2. S

Ajazz Ak820 Max Ultra Alınır mı?

spider web key caps beni çok cezbetti bide ses tekerleğinin olması kardeşim fps oyunları oynuyo ben genelde lol fln takılıyorum manyetik olsun illa dedi 4 bine ajazz türkiyede var sizce alınır mı? başka klavye ne önerirsiniz
  3. S

Glorious Model D Wireless Alınır mı?

glorious model d wireless almayı düşünüyorum wraith den fln mı bakmalıyım sizce nasıl 1800 2 bin bütcem var
  4. S

2. ekran bağlı olduğunda forzada ekran kapanıyor

orta ayarlarda 60 fps oynatıyor düşük ayarlara çekip bide amd nin uygulamasından gpu iş yükünü cpu ya bindirdim yine yapıyor
  5. S

2. ekran bağlı olduğunda forzada ekran kapanıyor

rx550 4 gb ekran kartım var 2. monitörü bağlamadan tek ekranda oyun sıkıntısız çalışıyor 2. monitörü bağladığımda oyuna girmeden kapanıyor forzada yaşadım sadece bu olayı valoda çok nadir arada kapanıyor
  6. S

2. el rx6600xt 4000 tl ye Furmark testi görselde

ilginiz için teşekkür ederim galiba rx6600xt yi alacağım gibi bakalım bi gidip göreyim kartı
  7. S

Furmark testinden pek anlamıyorum değerleri iyi mi?
  8. S

4000 tl ye rx6600 xt almak istiyorum hiç 2. ele girmeyip sıfır rx 580 mi almalıyım yoksa görseldeki Furmark testine sahip rx6600xt yi mi garanti bantları duruyor bu arada
  9. S

gigabyte a320m s2h anakartım var rx6600 bir sorun çıkartırmı

teşekkür ederim
  10. S

gigabyte a320m s2h anakartım var rx6600 bir sorun çıkartırmı

rx 6600 de pcle 4.0 da daha iyi performans veriyo diye biliyodum çok fazla fps kaybedermiyim a320 m s2h ile
Geri