satıcıya bağlı bir durum aslında. Biraz da cesaret işi ucuz diye hiç düşünmeden aldım sıkıntı yaşamadım ama 17bin tl ile 86k risk etmek arasında fark var
Bilgisayarı ilk açtığımda yaklaşık 5 10 dakika boyunca arama yaptığımda bu şekilde kalıyor ve daha sonrasında düzeliyor. M2 ssd kullanıyorum hdd olsa normal karşılayacağımda m2 ile bu sıkıntının olmaması gerekmiyor mu, bunu nasıl düzeltirim?
Çok rezil bir kulaklık 1 ay kullanıp dayanamayıp arkadaşıma hediye ettim beleşe çıkardım elimden o kadar kötü. fps oyunu filan oynanmaz yani
1732895330
yok kasılmaz
Biraz ön yargılı olucak ama senin gibi çok yiyorum kilo alamıyorum diyen birileriyle ne zaman oturup karşılıklı yemek yesem 2 yudum yiyip doydum dedikten sonra tabağı yarım bırakıyor, bu şekilde ise kilo alamazsın zaten.
Bahsettiğiniz kitap hiçbir işe yaramaz çeviri ile öğrenilmez ingilizce sadece kurallara hakim olmuş olursunuz dili öğrenirken kurallar kadar kullanabilmek yani pratik de önemlidir. Bol bol ingilizce içerik tüketin ama bunun yanında mutlaka üretmek de önemli. Her gün kısa kısa yazabildiğiniz...