Arama sonuçları: *

1. kerimdoruk81

Far cry 6 bozuk texture sorunu

arkadaşlar far cry 6 oynuyorum bir süredir ve textureların mor olması gibi şeylerle karşılaşıyorum bunun sorunu oyundanmış sanırım çözümünü bilen vs. Varmı?
  2. kerimdoruk81

3060ti yerine ikinci el 5060 alınır mı? (vram 8)

hocam vramide 8 yani sizce 3060 ti ile dlss vs. saymasak cok fark varmıdır ki?
  3. kerimdoruk81

3060ti yerine ikinci el 5060 alınır mı? (vram 8)

arkadaşım 15k tl ye bir 5060 ekran kartı attı kendisinde 3060 ti var sizce ikinci el 5060 alınır mı? 3060 ti yerine biriktirip daha iyi bişey almasının daha doğru olacağını düşünüyorum.
  4. kerimdoruk81

Paycell kartımla nitroyu ödeyemiyorum

tamam teşekkürler evet aslında biraz mantıklı geliyor ama yinede mastercard ve visa ile çalıştıkları için çok sanmıyorum. 1769108407 acaba goodbyedpi ile alakalı olabilirmi sizce?
  5. kerimdoruk81

yok hayır 2 yıldır turkcelldeyim
  6. kerimdoruk81

selam arkadaşlar. Discord kullanıyorum sık sık ve nitro alıyorum fakat bu ay paycell ile almaya çalıştığımda 3d doğrulama yapmama rağmen karttan para çekilmiyor ve nitroyu ödeyemiyorum. İnternet üzerinden alışveriş ayarıda açık ama alamıyorum. Bilgisi olan varmı?
  7. kerimdoruk81

Bu sorun nedir tam olarak?

yazılımsalda olabiliyor sanırsam ayrıca itopyadan aldım garanti durumu hakkında bir bilgim yok.
  8. kerimdoruk81

driver ile alakası yokmu?
  9. kerimdoruk81

tamam teşekkürler
  10. kerimdoruk81

Önceden de chrome kullanırken garip garip piksel hataları oluyordu. Fakat ölü piksel testi yaptığımda bir şey çıkmadı monitörden kaynaklı değil dün ise bu dahada arttı bir hata daha aldım ama fotoğrafı yok, memory dump falan yazıyordu umarım kötü bir şey yoktur bilen birisi varsa açıklayabilir mi?
  11. kerimdoruk81

Oyun indirirken telefon interneti kullansam problem olur mu?

indireceğim şey kadar harcamazmı yani hocam bi anda faturayı 3000 4000 tl görmeyelimde onu indirebilecek internete sahibim zaten.
  12. kerimdoruk81

Oyun indirirken telefon interneti kullansam problem olur mu?

Arkadaşlar merhaba internetim yavaş gta legacy indiriyorum son 10 gb kala telefon internetimden indirmek istiyorum zaten çok kullanmıyorum mobil veriyi kullansam bi problem oluşturur mu?
  13. kerimdoruk81

Far cry 6 aldım steamden fakat cd key istiyor.

hocam ben aynı maille olan hesabı steame bağladım fakat bu sefer ubisoft steamdeki oyunları görmüyo algılamıyor. yine cd key istiyor ama sahip olduğum diğer oyunlarıda görmüyor bunun çözümünü biliyor musun?
  14. kerimdoruk81

zaten var ama steami bağlasam çözülürmü sence
  15. kerimdoruk81

sen çözümünü biliyor musun dostum?
  16. kerimdoruk81

yardımcı olabilirmisin dostum?
  17. kerimdoruk81

önceden bağlıydı bağı kaldırıp tekrar bağlayacaktım fakat şuanda bağlayamıyorum steam ile ubisoftu ama gariptir ki far cry 5 i indir dediğimde steame atıyor bağlı olmamalarına rağmen. 1760868260 hayır değil ikisi farklı mail adresi. 1760868512 nasıl düzeltebilirim aynı maille olan hesapla...
  18. kerimdoruk81

hocam sorun da o zaten bende cd anahtarları yeri çıkmıyor zaten çıksa halledeceğim bildiğim kadarıyla ubisoftun görmesi lazım oyunun cd keyler ile çalışmayı bıraktılar diye biliyorum. Ama siz satın alınan oyunun cd keyini nereden bulacağımı biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.
  19. kerimdoruk81

yapmıyor far cry 5 te de aynısı oldu sil yükle ypaınca düzeldi şuandada ubisoft ve steami linklemeye çalışıyorum
  20. kerimdoruk81

okey reis sağol
Geri