Arama sonuçları: *

1. L

Sert Plastik S pen ucu ekranı çizer mi?

Hocam günde ortalama 8 saatim bununla geçiyor. Kauçuk uç aldım hocam. Almadan bayağı araştırdım, satıcıyla falan da konuştum zaten samsungun orjinal ucuymuş. tablet gelince gelen yedek uçlardan
  2. L

O da yok ki be hocam :d Şöyle ki ekran fazla büyük (13.1") bi kere ekran koruyucu takmayı denedim ama olmuyor, toz giriyo falan. Ben de çıkardım. Tek derdim şu 3 gün çizilmesin yani
  3. L

Dün kendi orjinal S Pen ucumun çok yıprandığnı fark ettim. Tabletin kılıfını aldığımda yanında gönderdikleri s pen uçlarından taktım ama sonra fark ettim ki bunlar orjinali gibi yumuşak uçlu değil. Bunu fark ettiğim zaman Uzun uğraşlar sonucu yumuşak uç buldum ve sipariş ettim ancak daha bi 3-4...
  4. L

KASADA ANAKART PORT KORUYUCUSU TAKMAZSAK NE OLUR

Başlıkta da belirttiğim gibi sorum bu. Yeni kasa topladım ama takarken anakart port koruyucusu takmayı unuttum bir sıkıntı çıkarır mı?
  5. L

Telefonun Ekranı Kırıldı Açılmıyor

Merhaba arkadaşlar. Fitnessda spro yaparken telefonum bacak aletinin arasında kaldı ekran kırıldı açılmıyor ama ses geliyor. Ekranı değiştirsem çözülür mü? Model: Samsung Galaxy A7 2018
  6. L

RX 570 pc açıldıktan 2 3 dk sonra kendi kendine sabit bir bir renkte kalıyor

Yarın edecegim tesekurler hocam
  7. L

Adam tes videosunu felan gonderdi. Bi sıkıntı yoktu furmark felan hepsini gonderdi
  8. L

Arkadaşlar kartı yeni aldım msi armor 8gb modeli. Bugun her şeyini yaptım ama acildiktan 2 3 dk sonra kendi kendine bir renkte kaliyor (ornegin furmarkta kahverengi, masaustunde siyah...) yeni psu ya bagladim yine sporun duzelmedi, ramlara da baktim olmadi. Ne yapmaliyim?
Geri