Arama sonuçları: *

• Users: EASUN
  • Order by date
  1. E

1000 TL kulaklık. Fujin vs Mihawk

Hocam benim laptop Asus rog strix g15 g513rc hn192 model rtx 3050 ve ryzen 7 6800hs işlemci li olan
  2. E

Galaxy hocam öncelikle teşekkür ederim kulaklık öneriniz ve cevaplarınız için. Bugun v2x elime ulaştı ve gayet iyi performans verdi. Orix hocam kulaklık gayet iyi hem ses hem mikrofon kalitesi olarak. Hem dc de hemde başka platformlarda arama yaptım ve hiç bir sıkıntı görmedim mikrofon...
  3. E

nasıl iadesi yok ? benimm kargom dağıtımda şuan
  4. E

hocam bende asus rog strix g15 model laptop varda v2x almayı düşünüyorum. anakartım yeterli olur mu? 1688635406 @GalaxySal450
  5. E

600TL Kulaklık Önerisi

hangi siteden aldınız hocam?
  6. E

Fiyat performans Mouse önerisi

Hocalar en düşük fiyatta en yüksek performans veren bildiğiniz Mouse var mı
  7. E

fifa pes için gamepad önerisi

Hocam link var mı çoklayıcı nın
  8. E

@Alparslan0 @AntremanKoçuMünir @Muazed @GalaxySal450 hocalar aklıma bir şey takıldı da . Benim laptop da 2 usb portu da dolu ve bu yuzden Bt bağlantılı gamepad arıyordum . Ama herkes f710 önerince aklıma yattı ama bir sorun var. F710 usb dungle olduğu için kablolu f310 dan bir farkı olmuyor usb...
  9. E

Hocam peki replika dualshock , rampage XPS4 yada f710 arasından hangisi alınır ? F310 kablolu olduğu için 2.planda şuan 1688315599 @GalaxySal450 hocam gamepad konusunda bilginiz var mı yada bilgisi olan forumda tanıdığınız biri ? Ona göre birkaç gamepad atıcam hangisini önerirsiniz
  10. E

Hocalar fifa pes için gamepad arıyorum. Laptop da 2 usb girişi olduğu için ve bu 2 girişi klavye mouse ile kullandığım için bluetooth bağlantılı olursa iyi olur. ( olmazsa da sorun yok 9 bluetooth bağlantısı kopma sorunu olmayan joystick lerinde sorun olmayan max 500 tl ( bir miktar artabilir9...
  11. E

Çözüldü✓ asus ekosistem önerisi

hocam teşekkürler ama klavye tam boy arıyorum hyperx alloy core alırım buyuk ihtimal diğerleri için teşekkürler aklımda bu ürünler
  12. E

hocam 2000 e kadar zorlarsam peki ve 1500 tl ye fare önerinizi beklerim
  13. E

razer ekosistem önerisi

teşekkürler hocam hem sabah kuzenim için klavye arıyordum orda yardımcı oldunuz. hem de şuan benim için öneride bulundunuz. birde ileride kurmak istediğim bir ekosistem türü var. başka bir forum açtım onun için. ona da müsait olduğunuz zaman cevaplarsanız sevinirim.
  14. E

arkadaşalar başka bir forumda razer ekosistemi kurmak istediğimi ve sadece klavye nin eksik kaldığını belirtmiştim. ve ileride bütçemi arttırsam asus ekosistem kurmayı düşünüyorum ( laptop asus olduğu için). peki her birine 1500-2000 ₺ bütçe ayırdığımı düşünerek klavye mouse ve kulaklık...
  15. E

razer ekosistem önerisi

Arkadaşlar razer ekosistem kurmayı düşünüyorum. kulaklık ve mouse u battle bundle alarak çözmeyi düşünüyorum.Bu yüzden max 1500 ₺ bütçe ile klavye öneriniz varsa beklerim.
  16. E

Steam arkadaş ekleme

Arkadaşlar dün gece kuzenimle cs go oy ayacaktık ama arkadaş ekleyemedik birbirimizi. Steam 5$ yüklememi istedi. Acaba bunu cüzdana yüklersem ve sonra geri çeksem olur mu
  17. E

Oyuncu klavye önerisi

Hocam önerileriniz güzel ama bütçe aşıyor. Bütçeyi artırabilirsem peki 2 si arasından hangisi alınır?
  18. E

Oyuncu klavye önerisi

Arkadaşlar birkaç defa sordum ama hep %60-65 klavye önerileri geldi ama ben bir türlü ısınamadım o klavyelere. Hem numpadi yok hem de tuşlar çok sıkışık. Bana 400-500 bandını çok geçmeyecek , Rgb yada rainbow farketmez Mekanik yada membran farketmez Sağlam, kronik sorunu olmayan klavye...
  19. E

Başkasının Epic Games hesabında olan GTA 5 nasıl sıfırdan oynanır?

Merhaba arkadaşlar, Zamanında Epic Games GTA 5'i ücretsiz dağıttığında kuzenim almıştı. Şimdi ben ondan Epic Games hesabını aldığımda benim bilgisayara yüklersem oyun onun bıraktığı yerden mi başlar? Böyle olursa nasıl sıfırdan oyunu kurabilirim?( Rockstar hesabı da sıfırdan kurulma)ı lazım...
  20. E

Fiyat performans Mouse pad önerisi

Arkadaşlar en fazla 70x30 luk ve 200 TL yi geçmeyecek Mouse a takılma yapmayacak ve kaliteli , renkli Mouse pad önerileriniz var mı Aklımda şu model var https://ty.gl/y52qur9szh
Geri