Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Sistemdeki ısınma sorununu çözemedim.

arctic freezer 34 esports soğutucu taktım eskisinden de iyi oldu. Bundan sonra sıvı soğutma kullanmam 😄
  2. M

Hocam tekrardan merhaba, sorunum çözüldü. Sıvı pompa bozulmuş :) Hava soğutucu alınca sıcaklıklar olması gerekene geldi.
  3. M

Olur çok sevinirim teşekkür ederim
  4. M

Disk görüntüsü de bu şekilde. Bios sıfırlamadan önce overrided tarzında ayarlamalar vardı, o ayarlamalar gidince de ısı artışı yaşadım. Ama tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum :) 1685953907 Disk görüntüsü de bu şekilde. Bios sıfırlamadan önce overrided tarzında ayarlamalar vardı, o...
  5. M

Baktım onada, değer üç aşağı beş yukarı oynuyor. Fakat defender ile yerel disk c yi tara dediğimde bilgisayar anında mavi ekrana veya kapanmaya gidiyor. Çok tuhaf. Geçen gün bir kere ısıdan dolayı kapandı ve düzen tutmadı. Sizce işlemcide arıza oluşması ihtimali varmıdır?
  6. M

Sanırım buradaki değerlerden bahsediyorsunuz. En altta pump ve cpu var, 1685951940 Banada soğutucu gibi geliyor, biosu güncelleyip sıfırlayınca ısı çok daha arttı gerçide . Hava soğutmaya geçeceğim heralde
  7. M

Şuan dokundum, hafif sicaklik var fakat üzerinde LED yanıyor. Fakat bir titreşim vs hissetmiyorum
  8. M

Bios güncel. Sıvı soğutma pompası calisiyormu tam çözemedim ama radyatör soğuk.
  9. M

Sıvı soğutmayı naisl test ederizki hocam, radyatör buz gibi . Fanlar gayet iyi dönüyor ama eski düşük sıcaklıklar yok. PC açılışında 70 dereceye kadar çıkıyor bios sifirlandiktan sonra da artti
  10. M

Merhaba, bilgisayarım uyku modundan çıktıktan sonra fark ettim ki, smart fan mode sabit kaliyormuş. Sistemi kassam bile fanlar sabit hızda dönüyor ve isiniyormus. Bu esnada Bilgisayarda eğitim seti izlerken birden kapandi ve tekrar çalıştırdığımda boşta 55-60 derecelerde kaldı . Sorunu...
Top Bottom