Linkteki hdmi kablosunu aldım ve laptopu televizyona bağladım. Oyun oynarken oyun çok akıcı değil gibi hissediyorum. Bir de arada bir takılıyor gibi. Nedeni ne olabilir çözümü nedir? Hdmi ile bağlamadan normal bir şekilde oynarken sıkıntı olmuyor. Oynadığım oyun Spiderman Remastered ...
Laptopu hdmi ile televizyona bağlamak istiyorum. Görüntü donmadan rahatça oynayabilir miyim? Sizce hdmi kablosu almaya değer mi? Oyun zevkini arttırır mı?
İthalatçı garantili xbox 9. nesil gamepad alınır mı sizce? Fiyatı 1899 tl. Ayrıca bilgisayara bluetooth ile bağlansam bağlantı problemleri olur mu? (Bluetooth sürümü 5.2)
Ps4 kolu daha ucuz . Hem de daha kaliteli değil midir?
1698483840
1698483855
Tüm oyunlarda uyumlu çalışır mı hocam? God of war, sekiro, spiderman vs.
1698426783
1698426799
hocam laptopta mux özelliği var . kartlar arasında otomatik geçiş yapıyor normalde ama bir sorun mu oldu acaba? Sizin dediğinizi de deniyeyim şimdi.
1690707663
teşekkür ederim sorunum düzeldi.
Normalde rdr2'de ultra ayarlada rahat şekilde oynarken bugün çok düşük fps almaya başladım. Fps ölçmedim ama bayağı bir kasıyor oyun. 5-10 fps anca alıyorumdur. Aynı şekilde csgo'da da 300-400 fps alırken fps 80-100 civarına düştü. Neden böyle olmuş olabilir sizce. Laptopu prize takarak...