Arama sonuçları: *

1. HalilBBCN

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

Direkt Steam'de kullanılabilecek bir keyse olur tabi. Nvidia key için dedim ben. Dikkatli olunmalı. Vatan bana Nvidia key verdi mesela. Kodu Nvidia App'e ekledikten sonra uygulama Steam'e kendi ekledi oyunu.
  2. HalilBBCN

Bu imkansız, dolandırılmayın. Resident Evil Requiem key başka bilgisayarda ve donanımda kullanılamaz. Sadece Nvidia App üzerinden ve donanıma daha önce key kullanılmamış 5070 üzeri kart takılı ise kullanılabiliyor. Key kullanılmış kart başka donanıma takılıp başka hesaba giriş yapsa bile yeni...
  3. HalilBBCN

2 Martta aldığım ekran kartı için Hepsiburada'ya talepte bulundum "Sapphire RX9070 XT Pure Amd 16GB 256BIT GDDR6 Ekran Kartı 11348-02-20G ürününüz için oluşturduğunuz hediye ürün talebinizi kontrol ettiğimde koşullar uymaması sebebiyle reddedildiğini gördüm." bu şekilde dönüş aldım.
  4. HalilBBCN

❌İndirim Bitti! INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

Bana da yeni gönderildi kod ancak ekran kartını bilgisayara takmadan kodu aktif edemiyorum. Nvidia.app'e verdim kodu "Donanımınız bu kampanya için gereksinimleri karşılamıyor. Talebi yalnızca uygun bir ekran kartı takılıysa gönderebilirsiniz." hatası veriyor. RTX3060 olan laptopumda denedim gene...
  5. HalilBBCN

❌İndirim Bitti! INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

Önceki siparişe iade başlattım mecbur, bu fiyat farkı ne.
  6. HalilBBCN

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR 50000₺ üzeri İlk Alışverişe 5000₺ Paraf Para

Şu fırsat bitse de tekrar geceleri %15 indirimle 45k düşse.
  7. HalilBBCN

MSI'a şöyle bir not düşülmüş. "Sağlam elektrik performansı, ancak kötü ayarlanmış koruma sistemleri, vasat geçici tepki ve düşük kaliteli fan nedeniyle hayal kırıklığı yaratıyor. " Buda Thermaltake https://share.google/aimode/0avbKjYIewpdAGnGD - Google AI MSI diyor. İptal ettim siparişi ama...
  8. HalilBBCN

Ahh nalet kablo uçları neden siyah ki. Neyse buna takılmayacağım. Hocam artılarını yazarsanız siparişi iptal edip bununla sipariş vereceğim. Thermaltake ile neler kaybediyorum?
  9. HalilBBCN

Hangisini önerirsiniz hocam. https://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynaklari-power/?opf=p22289,p22290&srt=UP Beyaz hastalığım var ama benim ve şu siyah kablolar bana çok batıyor. Aslında anakartım kablosuz model sadece 2x8pin beyaz kabloda işimi görür ama güvenip alamadım biryerden. (Ekran...
  10. HalilBBCN

Sizce mantıklı bir alışveriş mi arkadaşlar? Kendim için aldım. THERMALTAKE TOUGHPOWER GT SNOW 850W GOLD 80PLUS FULL MODÜLER BEYAZ GÜÇ KAYNAĞI INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı
  11. HalilBBCN

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bu nasıl fiyat böyle, en başta ne aldığıma bile bakmadan almaya çalıştım 🤣
  12. HalilBBCN

Delta 850 W 80 + Gold Tam Modüler Güç Kaynağı bilgisayarım için yeterli mi?

Çok teşekkür ederim öneri için ama bütçem kalmadı maalesef, garanti süreciyle uğraşacağım mecbur. Satıcının da fatura kesmediğini fark ettim. Hepsiburada üzerinden fatura talebinde bulundum bekliyorum.
  13. HalilBBCN

Bilemedim, PSU konusunda biraz cahilim. Eski PSU yeni donanımlar ile uyumsuzluk yapıp eksik güç verir bozar gibi kafada kurdum, bilenlere sormak istedim.
  14. HalilBBCN

Arkadaşlar kasım indirimlerinden itibaren bilgisayar dizmeye başlamıştım. Geçen ay tamamladım ancak SSD (Verbatim Vi5000 1TB M.2) bozuldu. Bir sabah bilgisayarı başlattım ve SSD gözükmüyor Windows yüklenmiyordu. Elektrik kesintisi olmadı ve UPS var. Ancak bilgisayarı kullanırken ani takılmalar...
  15. HalilBBCN

VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

İkisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce?
  16. HalilBBCN

Ram Krizinde Yaşadığım Kriz

Evet geldiler ve bu krizde 12.5K'ya "2x16 GB 6000 Mhz CL30 Ram" sahibi oldum. Satıcı gerçekten takdiri hak ediyor.
  17. HalilBBCN

Evet estetik konusunda canları sağolsun, Link bu üründen sipariş edeceğim süper olacak. Hayırlı olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
  18. HalilBBCN

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Kasım indirimleri ile beraber bilgisayar dizmeye başladım oem paketler bana uymadı Psu, anakart ve kasa modellerini beğenmiyordum beyaz sistem dizmek istedim. Elimden geldiğince indirimleri yakalayarak sistemi dizdim ancak Ramleri en sona bıraktım. Dedim...
  19. HalilBBCN

❌İndirim Bitti! Fazeon X27F180QP 27" 180Hz Pivot 5399 TL 2K IPS

Monitörü yeni açtım kullanmaya başladım. Işık sızması siyah renklerde rahatsız etti biraz beni. Ölü piksel yok diyebilirim. Sadece kırmızı renkte ekranın bir ucunda ölü piksel çıktı fak edilmiyor. Laptopuma bağlayıp ışık sızması testi yaptım. Görsellerin birinde laptop monitörüm kapalı birinde...
  20. HalilBBCN

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.amazon.com.tr/6800MHz-Masa%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-Performans-Yap%C4%B1lar%C4%B1/dp/B0FPPQ6VCK Bunu sipariş etsem gümrüğe takılır mı arkadaşlar?
Geri