Arama sonuçları: *

1. K

Msi afturburner undervolt ayarı işe yaramıyor

Merhaba düzgün çalışan bir undervolt ayarım vardı ve bir an da ne olduysa ekran kartım 200voltlara tekrar çıkmaya başladı ve msi afturburnerden ne yaptıysam düzeltemedim driverleri sildim tekrar yükledim msi afturburneri sildim tekrar yükledim ama nafile
  2. K

İşlemci odaklı oyunlarda düşük fps

Rtx 3060ti vs ryzen 7 5700x kullanıyorum aaa oyunlarda bir sıkıntı yokken cs2, fortnite gibi işlemci odaklı oyunlarda fps değerlerim youtube de benimle aynı sisteme sahip insanlara göre daha düşük
  3. K

3500-3800 TL mekanik klavye önerisi

knk yurt içinden alabileceğim bir klavye söyleyebilirmisin
  4. K

3500-3800 TL mekanik klavye önerisi

Merhaba, bütçem 3500-3800 TL civarı bana red switch RGB tuş hissiyatı güzel olan yay sesi gelmeyecek güzel bir klavye önerir misiniz? %65 olursa güzel olur ama şart değil.
  5. K

RTX 3060 Ti 79 derece oluyor

last of us ultra high ayarlarda 77-78 görüyor hocam benimki %58 fan da last of us high ultra karışık 77-78 görüyor çok umrumda değil çoğu kişi normal yazmış 5-6 ay sonra iyi kaliteli bir macun sürerim
  6. K

yükte 75 kötü mü ?
  7. K

hocam öyle yaptım 75 derece oldu 80 lerden 75 e düştü iyi midir?
  8. K

Merhaba, Gainward RTX 3060 Ti aldım, ilk aldığımda bilgisayarcıya termal macun sürdürdüm ve 20 dk. lık FurMark testinde 74-75 gibi çalışıyordu 0X MSAA'da ama 2 hafta geçti, 78-79 oluyor. Termal macun dandik olabilir mi? Bir de kasam o kadar iyi değil, fanlar da %55 gibi çalışıyor.
  9. K

RTX 3060 Tİ GAİNWARD RGB YANMIYOR

rtx 3060 ti aldım driverini falan herşeyi kurdum gainward ın uygulamasını da indirdim ama rgb yanmıyor uygulamada lightnin diye bir kısım var ordan off a basıp açmam lazım ama off a basınca tepki vermiyor
  10. K

Manli marka ekran kartı

Peki marka iyi midir üzermi ileride satarken sıkıntı yaşarmıyım 1704813217 Marka iyi midir ?
  11. K

Manli marka ekran kartı

Rtx 2060 super alacağım markası manli ve 45 dakika furmark testinde 75 derecelere çıkıyor sizce alınır mı piyasa ya göre bi tık daha ucuz
  12. K

Kasanın öndeki USB girişleri çalışmıyor

Kasanın arkasındaki USB portları çalışıyor ama önündekiler çalışmıyor güç gidiyor yani elektrik var ama taktığım şey PC algılamıyor daha düne kadar bir sorun yoktu.
  13. K

Mavi Ekran Windows 10 memory management hatası

kaldırdım hocam bakalım biraz test edeyim bir daha verirse haber ederim
  14. K

hocam ethernet kablosuyla bağlı pc bide denetim masasında intel(R) Redistributables on Intel(R ) 64 diye bir şey var ama pc de intel ile alakalı hiç bir parçam yok
  15. K

Far Cry Primal cpu kullanmıyor

geçenlerde fc primal aldım baktım oyun hafif bazı yerlerde 70 fps oluyor bi baktım gpu kullanımı %100 cpu kullanımı %20 falan bunun sebebi ne ve nasıl çözebilirim
  16. K

tamamdır hocam deneyeceğim ama bazen dmp dosyalarında bulunuyormuş hata ben analiz etmeyi bilmiyorum
  17. K

Memory Management hatası alıyorum 1 haftadır sebebini bilmiyorum dmp dosyaları ektedir.
  18. K

Fallout 3 GOTY steam türkçe yama

Steam dan indirdim fakat türkçe yamasını bulamadım hep epic uyumlu yamalar var
  19. K

RTX 3060 12GB vs 3060 Tİ 8GB

İkisi arasında kaldım 3060 12 gb fakat 3060ti 8 gb hangisi daha mantıklı
  20. K

RTX 3090 Sahibinden 2. el fiyatları

Test edeceğim hocam 1685994875 öyleleri çok şimdi keşfettim bende :D
Geri