Arama sonuçları: *

1. E

Kalemli tablet önerisi

Merhaba arkadaşlar.Kalemli tablet almayı düşünüyorum.Sadece not almak ve derslere çalışmak için kullanıcam. Huawei Matepad 11.5" 6GB 128GB Tablet - Uzay Grisi https://app.hb.biz/pzFGekN0zWct bunun dışında bu fiyat bandında daha iyi bir seçenek var mı
  2. E

İphone 11 Çok ısınıyor

Bu ısınma sorunuyla düşük güç modunda hiç karşılaşmamam bataryayı halen kullanabileceğim anlamına mı geliyor yoksa yinede değiştirmelimiyim sizce ve düşük güç modunda kullanmam herhangi bir sıkıntı yaratır mı?
  3. E

İphone 11 Çok ısınıyor

Yükselttim maalesef,batarya değişimi yapıcam gibi duruyor
  4. E

İphone 11 Çok ısınıyor

Neye göre karar vermek lazım düşük güç modu sıkıntı yok,normal durumda ısınıyor.
  5. E

İphone 11 Çok ısınıyor

Bencede fakat düşük güç modunda kullanayım dedim sıfır ısınma.
  6. E

İphone 11 Çok ısınıyor

Düşük güç modunda mı kullanıyorsun
  7. E

İphone 11 Çok ısınıyor

1739978065 Telefonu genel olarak düşük güç modunda kullanmanın bataryaya zararı var mıdır
  8. E

İphone 11 Çok ısınıyor

İyi günler herkese son zamanlarda kullanmış olduğum iphone 11 çok ısınmaya başladı.Pil sağlığım %76 şuan.Bu pil sağlığı değerlerinde önceki zamanlarda kullandığımda böyle bir ısınmayla karşılaşmamıştım.Normalde telefonu düşük güç modunda kullanıyordum son zamanlarda telefonun ömrünüde düşünerek...
  9. E

10-15k arası android yurtiçi telefon önerisi

Başlıktada belirttiğim gibi 10 15 k arası android yurtiçi telefon önerilerinizi bekliyorum.A35 en mantıklısı gibi duruyor fakat başka önerilerede açığım.
  10. E

Nirvana NB X600 Isınma ve Şarj Problemi

Çok parlak kullanmıyorum,normal parlaklıkta kullanıyorum.Şarj süresi dediğiniz gibi yada daha az sürüyor genelde
  11. E

Nirvana NB X600 Isınma ve Şarj Problemi

İyi Günler Öncelikle.Nirvana NBX600 sahibiyim,ryzen 5 5500 modeli.Laptopdan canlı yayın izlerken işlemci sıcaklığı 48 derece civarı dolaşıyor,bilgisayarın sıcaklığıda bu civarlarda bu durum sizce normal midir? Birde Şarj Çok Hızlı Gidiyor Spesifik bir süre söyleyemeyeceğim ama öyle hissediyorum...
  12. E

İşlemci Sıcaklığının Aniden Yükselip Düşmesi Normal Mi

Varyasyon Sıklığı Fotoğraftaki Gibi
  13. E

Yük Altında Oluyor Dalgalanmalar
  14. E

Sorum o değildi bu kadar kısa sürede bu kadar yükselip çıkması 30 olmuyor zaten 35 falan o civarlarda. 1726853185 Teşekkür ederim 1726853208 teşekkür ederim
  15. E

İyi Günler Öncelikle.FM 2024 Oynarken İşlemci Sıcaklığım Fotoğraftaki Gibi Maksimum Noktalar 50-55 Arası En Düşük Noktalar 30 Civarı.Sıcaklık Değerleri Aniden Yükselip Aniden Düşüyor Mesela 1-2 Saniyelik 50-55 Civarına Çıkıyor Sonrasında 1-2 Saniye İçinde 35 Civarına Dönüyor Bu Olay Normal...
  16. E

Sıvı soğutma bağlanan yerler doğru mu

yaptım bir problem göremedim 1723111903 gigabayte control center olayı etkiler mi kontrol ederken bir problem yaşarmıyım bu slotlara göre ?
  17. E

evet şimdi baktım pump yokmuş herhalde pump cpu fana normal sıvı soğutucu fanları sys fanlara bağlı 1723111570 gigabayte control centerdan cpu fanlarını kontrol etmemde bir sıkıntı olur mu slotlar farklı olduğu için ?
  18. E

İyi günler öncelikle sıvı soğutmanın bağlantı yerleri doğru mu ? Normalde pump diye bir bağlantıda olması gerekiyormuş ama benim anakartımda bağlantı slot eksikliği vardı o yüzden böyle bir bağlantı yapıldı.Herhangi performans kaybı yaşarmıyım? İyi günler dilerim.
  19. E

15k Altı Ofis Uygulamaları İçin Bilgisayar Önerisi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-v15-g4-amn-82yu00qktx-amd-ryzen-5-7520u-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-dizustu-bilgisayar-p-HBCV0000511BK0?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6802-IT.dsa.camp10778897643adgr138021457650&gad_source=1&gbraid=0AAAAADOiRoZflYtyWw5Z6MMxGGXmtXLjR&ds_rl=1294343&gclid=EAIaIQobChMI...
Geri