Arama sonuçları: *

1. S

Thermalight Phantom Spirit 120 SE montaj sıkıntısı

Satın aldığım mağazaya mail atmıştım, braket takılı bir şekilde monte ettiklerini, stok fanı sökerken kasanın arkasına düşmüş olabileceğini söylediler ve gerçekten açıp baktığımda orada olduğunu gördüm :D Yardımlarınız için çok teşekkürler. Bir gün biri böyle bir şey yaşarsa lütfen önce...
  2. S

Baktım diye hatırlıyorum ama akşam eve geçince tekrar bi kontrol edeceğim. Eğer yoksa bu satın alacağım parçayı nasıl montajlamam gerekiyor acaba bilginiz var mıdır? Youtube’da bulabilir miyim?
  3. S

Çok teşekkür ediyorum. Hazır sistemdi ve stok fanı söktüğümde arka tutucu yoktu. Bu parçayı alırsam kendim kolayca montajlayabilir miyim? sıkıntımı çözer mi?
  4. S

düzgün bir şekilde cevap vermeye çalışıyorum sadece. videoyu izlerseniz başka videoları da stok fanı söktüğünde zaten orada olan parçaları soruyorum, bu nasıl soğutucunun kutusundan çıkabilir? Aşağıdaki videoda 1-1.15 arasını izleyin lütfen. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim...
  5. S

Videoda da dediği gibi sadece intel anakartlarının arkasına yapıştırılması gereken braketler diyor ve montajı da amdye yaptığı için kullanmıyor, benim de amd olduğu için onlarla bir işim yok sanırsam sıkıntı farklı bi şeyde.
  6. S

Montaj aparatları bölümünü izler misiniz? kaç video izlediysem de ben öyle bir aparat göremedim.
  7. S

hayır sıfır soğutucu ve videolardan da kontrol ettiğim gibi soğutucunun içeriğinde böyle bir parça yok, zaten stok fanı söktüğümde orda olması gereken bir parça o.
  8. S

Soğutucunun içinden de çıkmadı, izlediğim videolarda da zaten orada olması gereken bir parça olarak gördüm soğutucunun kutu içeriğinde öyle bir şey mevcut değil maalesef.
  9. S

Şimdi başka bir videodan ss aldım, bende işaretlediğim yuvalar bulunmuyor , nereden bulabilirim?
  10. S

Merhabalar, Bugün r5-5600 işlemcim için aldığım Thermalight Phantom Spirit 120 SE soğutucusu Asus B450M-DRAGON anakartıma montajlarken, vidaları oturturken bir şeyin eksik olduğunu gördüm. Aşağıdaki resimde görünen yerlerde sanırım bir parça olmalıymış ama benim hazır kasamda stok fanı...
  11. S

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

yok sadece parlaklık hızlı hızlı azalıp artıyormuş gibi oluyor.
  12. S

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Merhabalar, ürün bugün elime geçti. Youtubedan video izlerken birden böyle bir titreme gibi bir şey yaptığını farkettim. arada videoyu büyük ekrandan küçük ekrana alınca böyle ışık artıp azalıyor gibi oluyor. Ekranda garip bir titreme oluyor. Alttaki videoda belli oluyor. Şimdiye kadar sadece...
  13. S

Lenovo R25i ekran titremesi.

Merhabalar, ürün bugün elime geçti. Youtubedan video izlerken birden böyle bir titreme gibi bir şey yaptığını farkettim. arada videoyu büyük ekrandan küçük ekrana alınca böyle ışık artıp azalıyor gibi oluyor. Ekranda garip bir titreme oluyor. Alttaki videoda belli oluyor Şimdiye kadar sadece...
  14. S

Lenovo R25i Yardım (Ölü piksel mi?)

Merhabalar monitör bugün elime geçti.Sol üstte ve sağ üstte ekranın bittiği yerde (oralarda görüntü olmuyor) beyaz + şeklinde iki beyaz leke var. Fotoğraflarda gözüküyor. Bunlar ölü piksele mi giriyor? Öyleyse değiştirmem gerekir mi? Teşekkürler şimdiden.
  15. S

🔥İndirim LENOVO LEGİON M300S Mouse 299 TL

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-m300s-oyuncu-mouse-gy51h47350-p-HBCV00002WQ3TQ?url_src=ios-product-detail Şöyle bir indirime denk geldim. Logitech G203üm vardı ama yavaştan bozuluyor. Mantıklı bir tercih midir, yoksa fiyat arttırıp başka mouselara mı yönelmeliyim?
Geri