Arama sonuçları: *

1. M

İnternette Gezinirken reklam çıkma problemi Lütfen yardım!!

Arkadaşlar googleda gezinirken böyle reklamlar çıkıyor pcyi tarrattim bir şey bulamadı ben de sebebini bulamadım nette gezinirken akıl verebilecek veya yardım edebilecek birisi var mıdır ??
  2. M

Yardım Xbox Kontrolörü Pil ile Çalışma Problemi

Selamlar herkese yaklaşık 1-2 yıl önce amazondan Xbox Kontrolör aldım.Yanında bluetooth adaptörü ve rechargable pille birlikte ve sıkıntı olmadan oynuyordum.Fakat 3-5 ay önce bu kontrollörün fişe takılı olmadığı sürece çalışmadığını fark ettim.Ne kadar pil değiştirirsem değiştireyim...
  3. M

Monitör alacağım yardım

27 inc full hdyi pek önermiyorlardı forumda,2k düşünürsen bu konuya bakabilirsin https://forum.donanimarsivi.com/konu/7000-12000tl-2k-144-180hz-monitor-tercih-rehberi-240hz-mini-rehber-eklendi.1029950/
  4. M

Bannerlord nereden alınır?

süresiz oynamak isteyince fiyatı 180 lira oluyor.(49 liralık fiyat aylık fiyatı)Gamefixten alabilirsin daha uyguna
  5. M

Vatan Bilgisayar 23 nisan özel sistem ya da sistemler

Bilime,uyarılara,gerçeklere inanma onun yolunda gitme sonra başına gelince garip garip konuş.Kendi saçma tavsiyelerini kendine sakl.Bir yakının,sevdiğin veya kendin göçük altinda kalırsan görürüm ben seni
  6. M

Ali express'den aldığım ürün gümrükten geçer mi?(1.106tl)

https://haber.doviz.com/gundem-haberleri/yurt-disi-gumruksuz-alisveris-limitlerinde-duzenleme-sinyali/769062 açıklama yapılmış ama resmi değilmiş haklısın
  7. M

Ali express'den aldığım ürün gümrükten geçer mi?(1.106tl)

yeni gelen güncellemeyle 30 eurodan 22 euroya indirildi gümrük sınırı geçtiğimiz gün,bilginiz olsun ona göre alışveriş yapın.Umarım geçer 1744894516 bildiğim ticari tabelası olan bir firmanız yoksa sınır 22 euro üstü gümrükten geçmiyor.Firmalar neden sipariş alıyor o kısım konusunda bilgi...
  8. M

6700xt 2k ekran mantıklı mı?

Uzun yillardir moba oynuyorum 27 Inc 2k bir ekran alasim var mantikli midir sizce ? Farkli fikirler gordum o yuzden baslik acma gereksinimi duydum
  9. M

Yardım 2K Mönitör alacağım karar veremiyorum ne almalıyım?

Hocam bu Asusun VG27AQML1A ile VG27AQM1A arasındaki fark teknik bir fark mı yoksa pivot olması mıdır bilginiz var mı ?
  10. M

🔥İndirim Lenovo 27" 2K 0.5ms 180hz Monitör 🔥6.379 TL (PREMİUM VISA ÖZEL)

6379 olmuyor bende de ne yazık ki
  11. M

🔥İndirim Calvin Klein Be Unisex Parfüm EDT 200 ML 500 TL

Hocam parfüm işinde beklentinden ucuz bir şeyle karşılaşıyorsan %99 sahtedir.
  12. M

🔥İndirim Toblerone Milk Sütlü Çikolata 360 gr - 2 Adet 270 TL

Millet okumuyor ya da okuyorsa bile anlamıyor üstüne gelip toksiklik yapıyorlar,ne garip insanlar var, teşekkürler başlık için
  13. M

❌İndirim Bitti! AMAZON PRİME ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 8-14 EKİM

Xbox controllerda usb oluyor değil mi yoksa bluetoothla mı bağlanıyor pcye alırken adaptör mü almak lazım bilen yardım etsin
  14. M

🔥İndirim MSI 2K 180HZ Rapid İps Monitör 8599TL

alınır mı bu beyler ben https://www.gaming.gen.tr/urun/440753/asus-tuf-gaming-vg27aqm1a-27-inc-260-hz-1ms-2k-wqhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel bunla arasında kaldım
  15. M

VG27AQM1A 27 almalı mı ?

Aslında sormak istediğim şey bu 3 bin lira beni zorlayacak bu 2 monitör arasındaki var çok mu fazla Bilenler yardım etsin çok aradayım gerçekten
  16. M

VG27AQM1A 27 almalı mı ?

Arkadaşlar bu monitör ile ilgili bir çok konu olmasına rağmen sizlere bir sorum olacak.Bazı arkadaşlar Asus TUF Gaming VG27AQML1A Monitör almanın daha mantıklı olacağını söylemiş fakat arada 3bin tlden fazla bir fark var. Göruyorum VG27AQM1A bir çok kişi tarafından öneriliyor sizce tercih...
  17. M

Yardım Pcye 2 k Ekran tavsiyesi

Beyler 5600 ve 6700 xt parçalarından oluşan bir pcim var. 27 inc 2 k ekran almak istiyorum. Bütçem 8-12 bandında Tavsiyelerinizi bekliyorum
  18. M

🔥İndirim Antin kuntin Nike blazer indirimleri

Bir tanesinde bile 46 47 numara olmaması çok garip
  19. M

Ryzen 5 5600 için kule tipi işlemci hava soğutucu önerisi

Kesinlikle fazla ısınıyor işlemci,ben 2-3 ay kullandıktan sonra se-214xt aldım son ve derece memnunum
  20. M

🔥İndirim Slazenger sepette %45 indirim

Slazengerin kendi sitesinde fiyatlar daha uygun bir bakın derim
Geri