Arama sonuçları: *

1. A

Mühendislik 1.sınıf öğrencisi için iyi bir bilgisayar gerekli mi?

hazırlık okumayacağım direkt 1.sınıf olarak başlıyorum 1757667841 evet bölüm bilgisayar mühendisliği 1757668114 Arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum. Genelde yurtta oyun oynamaya vakit kalıyor mu? Yurt arkadaşları falan oyun oynuyor mu? Ben yaklaşık 2 senedir doğru düzgün oyun oynayamadım...
  2. A

Mühendislik 1.sınıf öğrencisi için iyi bir bilgisayar gerekli mi?

Arkadaşlar selam. Bende zamanında uzaktan eğitim için aldığım bir laptop var. Öyle çok iyi değil ama çöp de sayılmaz, işimi görüyor. Şimdi bu laptopla birkaç ay idare edebilir miyim sizce? Malum, masraflar arttı. Babama da “50-60 binlik laptop alalım” diyemem. En azından birkaç ay götürür mü...
  3. A

Üniversite için laptop önerisi

anladım teşekkürler
  4. A

peki bir şey sorucam 1. sınıfta gerekli mi babam illa da gerekmez falan diyo
  5. A

memnun musun, 5060 gerekli mi sence?
  6. A

Arkadaşlar, merhaba. Ben yaklaşık üç senedir bir kasa kullanıyorum; gayet memnunum. Şu ana kadar bana hiçbir problem çıkarmadı ve istediğim her oyunu yüksek ayarlarda açabiliyorum. Genel olarak her işimi sorunsuz görüyor. Fakat malum, üniversiteler başlayacak ve bana da bir laptop lazım. Şu anki...
  7. A

Masa düzeni nasıl olmalı?

Hocam mesela videolar falan var onları nasıl yapıcam oyun oynamak zaten çokda içimde gelmiyor sene içinde kaldırdım bir süre ana nesela ders videosu vb için ne yapılır yardımcı olur musunz 1719773880 Hpcam çok doğru söylüyorsunuz ama mesela videolar falan nasıl izlenicek sene içinde bir süre...
  8. A

Masa düzeni nasıl olmalı?

Arkadaşlar merhaba YKS'ye hazırlanıyorum. 12. sınıf oldum. Masam eski monitörde bomboştu ama 10 senelik monitordü, onu değiştirdim bayram harçlıklarla ve birikimlerle. Bir monitor aldım, kurdum ama dimdik ortaya koydum. Bunu nasıl düzenleyebilirim? Bir yardımcı olabilir misiniz?
  9. A

AOC24G4X nereden alınır

Hocam hepsiburadadan alıyım ozaman direkt
  10. A

AOC24G4X nereden alınır

Bastım listeye ekliyor 1718651924 Malesef yok hocam
  11. A

AOC24G4X nereden alınır

Reis sepete ekle yol
  12. A

AOC24G4X nereden alınır

Arkadaşlar merhaba itopyada sadece mağazada galiba tam anlamadım nereden alabilirim yardımınız için sağolun
  13. A

Max 5000 tl monitor önerisi

Hocam kullanıyormuaunuz memnun muaunuz qlınır öı
  14. A

Hangi monitor alınır?

Arkadaşlar hangisi alınır sizce kafam çok karıştı? https://m.n11.com/urun/lg-ultragear-27gn60r-b-27-1-ms-144-hz-full-hd-hdr10-dp-hdmi-monitor-38501240 https://www.itopya.com/viewsonic-27-vx2779-hd-pro-180hz-1ms-hdmi-dp-freesync-hdr10-fhd-superclear-ips-gaming-monitor_u25404...
  15. A

Nasıl hocam bu alınır mı
  16. A

Farketmes hpcam
  17. A

Arkadaşlar merhaba ben monitor alıcam benim için 1080p 144 hz olsa yeterli kaliteli olsun ölü piksel falan uğraştırmasa çok iyi olur şimdiden teşekkürler
  18. A

11.sınıf biri son aylarda ve yaz tatilinde ne yapmalı

Anladım reis sağolasın ben zaten yaz tatilinde derhsnenenin tyt kampı var ona gidicem benim şuan sıkıntım 11 ilk konuları unuttum test kitapları yarısı dolu yarısı boş şu kalan 50 günde onu yapmayı düşünüyorum yaz tatilinde zaten tyt kamp var o şekilde güzel olur inşallah
  19. A

11.sınıf biri son aylarda ve yaz tatilinde ne yapmalı

Arkadaşlar merhaba ben 11. sınıfı çok verimli geçiremedim ama yine de ders çalıştım diyebilirim yani bir YKS öğrencisine göre çok az çalıştım ama en azından hiçbir şey yapmadım diyemem aralrdaok boşkuklar verdim test kitaplarının yarısı dolu yarıaı boş 2. dönem doğru dürüst tekrar yapmaya ve...
  20. A

cs go iyi sistem için ayar önerisi

arkadaşlar cs 2 için indirdim ben açık beta geldi sandım ama zaten rankım kapalı olduğundan düşmemiş bana neyse benim diyeceğim şey şu ben önceden dandik bi laptoptan oynuyordum zorunlu olarak en düşük çözünürlük ve ayarlarda oynuyordum şimdi şikürler olsun iyi bi pc aldım ama ayarları yine en...
Geri