Arama sonuçları: *

1. F

Faceit Premium Hakkında Bilgisi Olan Varmı?

faceit premıumda yok dendı ancak kendı koruması oldugun ıcın guvendım bu konuda emınmısınız ?
  2. F

Faceit Premium Hakkında Bilgisi Olan Varmı?

arkadaşlar merhaba halihazırda faceit premium kullanan veya support cs go kullanan varmı hangisi mantıklı veya nasıl alabilirim
  3. F

Asus TUF Gaming VG259QM vs Benq Zowie XL2545 yardım

arkadaşlar merhaba bütçe sıkıntısı yok ama başlıkta yazdıgım 2 monitor arasında kaldım sizce hangisi ve o kadar fiyat farkı benq ıcın değermi yardım edermisiniz teşekkürler
  4. F

3600X İçin Anakart tavsiyesi

bu arada bu fıyat bandında daha ıyı anakart tavsıyelerınız var ıse bakabılırız
  5. F

3600X İçin Anakart tavsiyesi

arkadaşlar merhaba tüm parçalarımı aldım ancak sadece anakartım kaldı itopyada 2 ürün arasında kaldım anakarttanda cok anlamam yardımcı olabilir misiniz linkleri de attım şimdiden teşekkürler...
  6. F

Sistem topluyorum yardımcı olucak varmı ?

tamam tesekkurler bahsettıgın anakart ve işlemciyide aldıktan sonra herhangi bir darboğaz yaşamam değilmi ?
  7. F

Sistem topluyorum yardımcı olucak varmı ?

arkadaşlar merhaba ekte koydugum parcaları aldım işlemci olarak ryzen 5 3600x almayı dusunuyorum ancak anakart hakkında hıcbır fıkrım yok yardımcı olabılır mısınız ? birde resimde xigmatek kasasının içinde +80 650w kendisinin psu su var bu problem yaratırmı tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
  8. F

MSI 2060 VS 2070

Şu anda ekte koydugum parcaları aldım işlemci olarak ryzen 5 3600x düşünüyorum ama anakart hakkında bi fikrim yok önerebilceğiniz bişi varmı
  9. F

MSI 2060 VS 2070

internette 2070 bu serısı hakkında cok fazla kotu yorumlar gordum ama karar veremedm bırde sızın fıkrınızı almak ıstedım
  10. F

MSI 2060 VS 2070

Arkadaşlar vatan da suanda 2 ekran kartı fıyatları aynı kararsız kaldım sızce hangı ekran kartını tercıh etmek daha mantıklı olur? https://www.vatanbilgisayar.com/msi-rtx-2070-tri-frozr-8gb-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html...
  11. F

FPS sorunu yardım..!!

teşekkürler deniyeceğim :)
  12. F

FPS sorunu yardım..!!

linkte attıgım bilgisayarın aynısı sadece tek fark SSD ekledik üstüne
  13. F

FPS sorunu yardım..!!

ısı değerlerini kontrol ettiğimde herhangi bir sıkıntı yok ısınmıyor bile sanırım 55-60 C derece civarlarında dolasıyor hep ekran kartı yazılımında performans ayarlarını nasıl kontrol edıcem ?
  14. F

FPS sorunu yardım..!!

Driverlar şu anda en güncel ve üzerinde SSD var ama şu ana kadar termal macun yenilemedim ve temizlik yapmadım ondan olabilir mi ?
  15. F

FPS sorunu yardım..!!

arkadaşlar merhaba 1 sene kadar once arkadasımdan linkteki bulunan bilgisayarın aynısı aldım o da ramazın kullandıgı bılgısayarı itopya üzerinden almış ancak videodaki oyunlarla örnek olarak pubg ve cs go ile kıyaslama yaptıgımda durum cok kotu. PUBG cok fazla kasıyor ve takılmalar yasanıyor ki...
  16. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

afterburner uzerınden %60-70 cıvarı gosterıyor cs ıken
  17. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

yok öyle bişi gorunmuyor su anlık gorev yonetıcısınde
  18. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

ben kendim attım bır tane sıteden 20 30 lırayaydı tam hatırlamıyorm dıjıtal wındows key aldım onu attım pc ozellıklerınden orjınal oluyormu o sekılde bılmıyorum ama
  19. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

nası yapıcam onu bu konularda cok fazla bı bılgım yok yardımcı olur musun
  20. F

Oyunlar CPU %100 Oluyor

ama ne yapmam lazim sacma geldı bana neden cunku ramazan attıgım vıdeoda aynı sıstemler oynadıgım aynı oyunları oynuyor ama bendekı ıle ondakı sonuc cok farklı anlam vermedm
Top Bottom