Arama sonuçları: *

1. T

Riot games ve valorant silinmiyor

hocam sağ altta gizli simgelerden riot gamesi kapatın sonra denetim masasından valorant ve riot gamesi silin
  2. T

telefonda adware varmı yokmu nasıl öğrenilir

sorum başlıkta
  3. T

telefonda virüslü siteye girip hemen çıkınca virüs bulaşırmı ?

arkadaşlar girdiğim sitede adware varmış ve telefona girmiş nasıl temizlicem ben bunları
  4. T

telefonda virüslü siteye girip hemen çıkınca virüs bulaşırmı ?

soru başlıktaki gibi telefonda virüslü bir siteye girip birkaç saniye sonra çıkınca virüs bulaşma ihtimali varmı kaspersky ile taradım bir sorun çıkmadı ama yinede buraya bi sormak istedim
  5. T

valorant secure boot hatası veriyor

biostan açman lazım youtubede birsürü videosu var eğer olmazsa bios güncelleyin
  6. T

Valorant hesabıma xbox game pass sayesinde erişim sağlanabilirmi?

valorantla xbox game pass bağlantısını kesin
  7. T

AI cover yapıp youtubede paylaşmak suçmu

AI cover bilmeyenler için bir yapay zekadır bir şarkıyı veya bir konuşmayı başka birine söyletmeye yarar ve bunu başlıkta dediğim gibi youtubede yayınlamak herhangi bir suça girermi
  8. T

realtek ses sürücüsü 0001 kurulum hatası

hayır o nasıl oluyor ?
  9. T

realtek ses sürücüsü 0001 kurulum hatası

başlıktaki gibi realtek ses sürücüsünü kurmaya çalışıyorum bu hatayı alıyorum yardım edebilecek varmı bunun yüzünden kulaklığın mikrofonu çalışmıyor
  10. T

kulaklık mikrofonu çalışmıyor

başlıkta dediğim gibi onikuma k1b kulaklığım var ışık tamam kulaklık tamam ama mikrofon çalışmıyor anlayan birisi yardım ederse sevinirim
  11. T

onikuma k1b kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

başlıkta dediğim gibi https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-onikuma-k1-b-profesyonel-mikrofonlu-kulakligi-kablolu-fiyati,902485997.html bu kulaklığın ses tamam ışıklar tamam ama mikrofonu çalışmıyor yardım ederseniz sevinirim. 1699122649 yardım edecek yokmu ?
  12. T

valorant pbe mail ne zaman gelir ?

başlıkta dediğim gibi 24 Eylülde valorant pbe kayıt oldum riot gamesten hala mail gelmedi ne zaman gelir bu mail ?
  13. T

instagramda başkasının videosunu sildirme

bide adam 16 kere paylaşmış aynı videoyu ve sadece benim videolarım var hesapta 1697364795 hocam böyle olduğunda dava işleri felan açılmıyor dimi 1697365264 hepinize teşekkürler
  14. T

tamam ordan şikayet ettim de beni yardım merkezine yönlendiriyor
  15. T

hocam şikayet et seçeneği varda hangisine basıcam ?
  16. T

başlıkta dediğim gibi instagramda birisi benim videomu izinsiz paylaşmış bu videoyu nasıl sildircem ?
  17. T

bu tür videolar nasıl yapılıyor ?

başlıkta dediğim gibi bu tür videolar nasıl yapılıyor
  18. T

bu şekilde bir sıkıntı olur mu ?

arkadaşlar telefonuma kaspersky yükleyip apk dosya indirmeyi düşünüyorum eğer içinde virüs varsa virüsü bulabilirmi ?
  19. T

RİOT GAMES DOĞRULAMA KODU

hesabının e posta adresini değiştir
  20. T

minecraft bedrock bu şekilde bilgisayarda oynanabilirmi ?

şimdi kafamda bir şey takıldı ben telefondan minecraftı satın alsam microsoft ile oturum açtıktan sonra bilgisayara minecraft launcher yükleyip aynı hesapla giriş yapsam hem telefondan hem bilgisayardan minecraft oynayabilirmiyim ? (sadece bedrock)
Geri